שאלה

Boy Interrupted

New member
שאלה

יש לכם טיפים איך לברר אם מישהו הומו? איך אני ארמוז לו? לא בצורה ברורה. אני כבר מדבר איתו, כך שאין בעיה עם להתחיל לתקשר איתו. תודה

דיברנו על זה קצת זוכר ?

חחח אם לא אני אזכיר לך....... קודם כל תראה עם מי הוא מסתובב. כי זה יגיד לך הרבה מאוד על הבנדם. (כוסיות/ערסים/חננות) תקשיב לצורת דיבור שלו. טוב זה די ברור שתעשה... תראה האם הוא מבריז משיעורי ספורט. האם הוא טוב בכדורסל/כדורגל. (שזה רעיון לא רע, אל תצחקו) בקש ממנו להראות לך את הציפורניים ותראה האם הוא עושה את זה כמו כוסית. שים לו על השולחן עיתון ותראה האם הוא תולש את העמוד של הדוגמן. (חחח אני המצאתי את זה, אבל שווה לנסות לא?) איכשהו תגיע לו לקלמר ותחטט שם. תתפלא, אבל אתה תוכל לגלות עליו דברים שאפילו לא חשבת לגלות. כמו כן אפשר להיעזר בידידות-שליחות שיעשו כבר את כל העבודה בשבילך. בהצלחה ^^

חחח וואלה ? אז...

אין צורך לחפש כל כך הרבה. יש לך את הרמז הכי גדול ! רקדן
אבל עדיין לא בטוח. אכן. תמשיך לדבר איתו וכבר תדע מתישהו... איך לרמוז לו ? אתה יכול להחמיא לבנים כשהוא לידך, או לקרוא לו חמוד ולראות איך הוא יגיב וכאלה... גם אפשר לנסות לדבר על בנות ולהגיע לשאלה העיקרית שהיא : "היתה לך כבר חברה רצינית פעם" ...

למה קלמר כשאפשר ארנק

חחח סתם... אמממ...אפשר גם ברשות. הוא יכול להגיד שהוא צריך עיפרון ולקחת...

לאף אחד הסטריאוטיפים האלה

לא הפריעו חוץ ממך... זה נכון מה שאמרו פה ! איך אתה רוצה שהם יגלו אם החברים שלהם הומואים ? בטלפטיה אולי ?

probably

New member
תשמעי,

יש מספיק אנשים שאני מכיר שלא עונים לקריטריונים האלו. לכן, זאת תיאוריה מבוזבזת.

James Hammerton

New member
החפירות הרגילות ../images/Emo13.gif

"יש לך חברה?", "למה בעצם אתה אוהב לרקוד?" ואם אתה מחוץ לארון אתה יכול פשוט גם להגיד לו...

MRSHIVER

New member
שאל אותו מה הוא שומע. :p

אם הוא שומע עברי לידר, או משהו. ^^

orr16g

New member
עוד שאלה

אני מכיר מישהו ששם במסנגר תמונה של עברי לידר, הוא סיפר לי שהוא שונא הומופובים וחוצמזה הוא סתם נראה הומו.. אז אני יכול להיות בטוח שהוא הומו? ואם כן.. מה אני עושה? איך אני יגלה שהוא רוצה בכלל?

עם מי הוא מסתובב, איזו מוסיקה שומע

האם הוא לומד תאטרון/מוסיקה/עיצוב/ציור האם הוא מרבה לקלל לירוק להרביץ לילדים... כל אלה מובילים לאמת הסודית (או שלא חח)

gooligay

New member
אף פעם אי אפשר להיות בטוחים...

אבל לפי התיאור סיכוי סביר שהוא אכן הומו...

orr16g

New member
אבל..

נגיד שאני מאוד חושד שהוא בקטע.. מה אני עושה? חשוב לציין שאני בארון..

SarcaSeriouS

New member
גיי דאר לפנים!

תראה, כל אחד יכול ללכת בצורה נשית, יכול לשמוע עברי לידר, יכול לשחק כדורגל, יכול ללבוש חולצות וורודות, זה לא בהכרח אומר שהוא בעניין. כבר מזמן נהיה אופנתי להתנהג כמו הומו.... זה הכל תלוי בבן אדם. תדבר איתו, תכיר אותו יותר טוב. ואם אתה מאמין שגיי דאר אז בכלל מסיבה... זוהי המלצת היום במעדניה...שיהיה בכיף!

idotu

New member
זה לא קשור...

רקדן או לא. יש מלא רקדנים שהם לא הומואים. אולי במקרה שלי זה ככה אבל זה מתחלק ל50 50. באמת. אי אפשר להסתמך על זה. אבל במקרה של ההברזות משיעור ספורט...זה כבר בגיוניי חחחחחחח זה ממש נכון.

למעלה