שאלה:) קיבלתי Dark Indentity לגנב רמה 60 שמביא LUK +4 כמה זה שווה בערך? תודה מראש
1 16Jazz New member 14/3/07 #1 שאלה קיבלתי Dark Indentity לגנב רמה 60 שמביא LUK +4 כמה זה שווה בערך? תודה מראש
M MR Lordi New member 14/3/07 #2 גם לי יש כזה ../images/Emo13.gif אממ אם תוסיף לו סקרולים תוכל למכור את זה במיליונים תמכור את זה ב2 מיליון נראה לי...
גם לי יש כזה ../images/Emo13.gif אממ אם תוסיף לו סקרולים תוכל למכור את זה במיליונים תמכור את זה ב2 מיליון נראה לי...
O o r y 3 New member 14/3/07 #4 תשובה בתור גנב אני דיי מבין בזה אז ככה : הכובע זה תלוי מה הצבע שלו , אם הוא שחור(דארק) זה בין 2-2.5 מיליון תלוי בוופן דאף , צבעי כסף וזהב שווים בערך אותו דבר עם 4 לאק שוב תלוי בוופן דאף המחיר נע בין 1.5-2 מיליון
תשובה בתור גנב אני דיי מבין בזה אז ככה : הכובע זה תלוי מה הצבע שלו , אם הוא שחור(דארק) זה בין 2-2.5 מיליון תלוי בוופן דאף , צבעי כסף וזהב שווים בערך אותו דבר עם 4 לאק שוב תלוי בוופן דאף המחיר נע בין 1.5-2 מיליון
1 16Jazz New member 14/3/07 #5 אני הולך להיות עשיר../images/Emo9.gif הוא שחור עם וופן דיף36 תודה לכולם עזרתם לי מאוד