שאלה

shirazlovemor

New member
לדעתי צריך לפעול לפעמים כדי שדברים

יקרו. דברים לא תמיד קורים מעצמם וכשאתת מעוניינת במישהו זה יהיה קצת חבל לחכות שהוא יעשה צעד ראשון מבלי שאת בכלל יודעת אם הוא מעוניין בך כפי שאת מעוניינת בו. וזה לווא דווקא אומר שאת לא הטעם שלו א ם וא לא עושה כלום. יכול להיות שאם את כן תעשי משהו אז תבעיריאצלו איזשהי להבה שעדיין לא נדלקה קודם..

BratZit

New member
הבעיה שגברים יכחו בכובד ראש

מישהי שהם התאמצו המון בשבילה וככה יעריכו אותה יותר מאשר מישהי שבאה אליהם בקלות

אני חושבת שזו תפיסה מוטעית.

הרבה פעמים אנשים מגלים שאחרי שהתאמצו והשיגו משהו הם מאבדים עניין (כי העניין היה מראש בגלל הצורך במאמץ ואתגר).

shirazlovemor

New member
גם אני חושבת שהגעתי למסקנה

שהתפיסה הזו מוטעית ויכולה לגרום לפיפסוסים מיותרים וחבל..

avishg4

New member
טוב, אני ממילא אני נשואה. כבר

די הרבה זמן, בכל מקרה, למרות שבעלי היה ביישן בתחילת הקשר, הוא זה שיזם איתי את הקשר.

BratZit

New member
אני לא היתי מתחילה עם בחור

כי אני חיבת להרגיש שבחור הזיע בשבילי כי אז לא היתי מצליחה לפתוח את הלב בפניו ,לא היתי מספיק בוטחת בו

אני התחלתי עם בחור והאמת גם הזמנתי

אותו לצאת הוא היה בהלם והתחמק נאחד בדברים אחרים שייש לו חברה שהוא אוהב משהו אחרת העיקר להתחמק ממני ויש לי הרגשה שהוא דווקא מעוניין ומרגיש משהו פשוט מרגישה זאת אז בנות לכו עם הרגש אני ניפגעתי אבל זה רק מחזק

כלל לא חריג ../images/Emo13.gif

מבחינתי, אם מצא חן בעיני מישהו ויש לי אומץ- אני אתחיל איתו
עד עכשיו לא התחלתי עם רבים, כי לא היה אומץ, אבל היה איזה 2-3 שכן התחלתי איתם והפתעתי את עצמי, ואותם.

shirazlovemor

New member
כל הכבוד על האומץ

אמנם היה יותר חשוב לי לקבל תששובות מגברים כיוון ששמעתי שכשבחורה מתחילה עם גבר זה עשוי לעמעם לו את הגבריות. אבל אין ספק שאם היה לי האמץ והבטחון אז הייתי מתחילה איתו..

תשובה

לדעתי זה דבר נפלא!! העולם כבר לא בימי הביניים שאז רק גברים חיזרו אחרי בחורות.. זה השתנה.. ולדעתי זה מוסיף המון פלפל.. מניסיון, זה כיף. זה מעלה לבחורה את הביטחון העצמי שהיא מתחילה עם בחור, היא מרגישה שוואלה היא עשתה מעשה נועז וזה הרגשה נהדרת!

shirazlovemor

New member
תודה! [=

מעלה את הבטחון העצמי? כשזה מצליח.. שלא, זה אפילו יכול לעשות את הפעולה ההפוכה \=

למעלה