שאלה

shirazlovemor

New member
שאלה

מה דעתכם על בחורה שמתחילה עם בחור? זה נראה חריג בעינייכם? או שמא דבר שצריך להיעשות על ידיה במידה והיא מעוניינת בו? שאלה לבחורים שביניכם: איך תרגישו אם בחורה מתחילה איתכם? זה "יוריד" מתחושת הגבריות שלכם? תעדיפו שהיא תתחיל בצורה ישירה או ע"י רמיזות עדינות? אפשר גם לשאול אחרת.. איך הייתם מעדיפים שבחורה תתחיל איתכם?

krj

New member
המאה ה 21

עידן חדש! הכל מותר אם הוא נעשה באופן שאינו פוגע בשום אדם!! השאר מוסכמות ודעות קדומות!!! אישה יכולה להתחיל עם גבר, ומדוע לא?

BABELICIOUS

New member
בדיוק! אנחנו בשנות ה- 2000

for god's sake לא ידעתי שיש עוד נשים שחושבות כך. חופשי נשים מתחילות עם גברים וגברים מודרניים מקבלים זאת בברכה.

תגובה

אין רע בכך שבחורה תתחיל עם בחור. אם היא אוהבת אותו ומעונינת בו, מינה לא צריך להפריע לה ליצור אתו את הקשר שרצתה. אם תיצור אתי קשר מתוך אהבה והתעינינות כנות, ואוהב אותה, אשמח.

תשובה

בחורה שמתחילה עם בחור זה לא דבר שצריך להיחשב חריג לדעתי. איך תרגישו אם בחורה מתחילה איתכם? - לא רק שזה לא יוריד מהדימוי הגברי, אלא זה ישפר אותו. רצוי שהיא תתחיל בצורה ישירה.

YANOSH123

New member
מגניב ביותר

לדעתי בחורה אסרטיבית זה סקסי... ובכלל בחורה שמתחילה עם בחור זה בכלל לא מוזר ולא אמור גם להיחשב למוזר

dor4231

New member
אני יכול לתת לך דוגמה...

חברה שלי התחילה איתי ואני כבר איתה יותר משנה וחצי... זה מצויין שבנות מתחילות עם בנים... במיוחד אם הם ביישנים... ובמיוחד אם הם לא מסתכלים לכיוון שלך. ואם את שואלת "איך לעשות את זה?"... אז זה פשוט: את צריכה להתחבר אליו. ואז לגלות לו שאת אוהבת אותו... זה יכניס אותו לשוק כזה... ואם א אוהבת אותו... (ואם הוא חכם מספיק) אז אתם תיהיו ביחד והכל יהיה טוב!

shirazlovemor

New member
וואו מעודד :)

הקושי הוא.. איך? אשמח אם תוכל לספר לי יותר איך התחילה איתך הבחורה שעכשיו היא החברה שלך [=

dor4231

New member
אני אגיד לך מה...

החברה שלי התחילה איתי?.. בהתחלה זה לא היה ככה... אנחנו פשוט היינו החברים הכי טובים שאת שהיא התחילה להתאהב בי... ואז היא התחילה לעשות כל מיני דברים שיגרמו לי לאהוב אותה גם כן... אני מתכוון לדבר איתי על דברים אישיים יותר, היא התחילה להתעניין במה שנאי אוהב וכל מיני דברים מהסוג הזה, אין יום שלא דיברנו. בגלל שאני הייתי ילד די סגור מבחינת הדיבור, אז היא תמיד ניהלה את השיחה וגם לימדה אותי איך לדבר... (אבל זה לא קשור). בכל מקרה, יום אחד היה לנו ריב גדול (לא זוכר על מה ולמה), ואז היא החליטה שהיא מספרת לי שהיא אוהבת אותי, ואני בגלל הקשר שהיה לי איתה אמרתי לה שאני אוהב אותה גם כן. (האמת היא שבהתחלה הייתי בטוח שזה לא יחזיק הרבה זמן, משהו כמו "חברות נעורים זמנית", אבל אז התחלתי ממש ליהיות קשור אליה ועכשיו הכי כייף לי איתה בעולם! אני נוסע עוד מעט לשבועיים לצרפת ואני לא יודע מה אני אעשה בלעדיה)

shirazlovemor

New member
ואוו מדהים [=

כל הכבוד לה על היוזמות שהיא לקחה..באמת. אולי כדאי שגם אני "יעיר אותו" קצת :)

BratZit

New member
אני לא היתי מתחילה עם בחור

כי אני חיבת להרגיש שבחור הזיע בשבילי כי אז לא היתי מצליחה לפתוח את הלב בפניו ,לא היתי מספיק בוטחת בו

BratZit

New member
כן

אני אראה שאני חשובה לו אם הוא יזיע קצת בשבילי וכך הוא יעריך אותי יותר. גברים יכבדו יותר בנות קשות להשגה ויעריכו אותן יותר אחרת יהיה להם משעמם מהר

elena20

New member
איזו חשיבה פרימיטיבית, מה מכובד

בבחורה שמשחקת אותה??? שטויות! יש המון בחורים שדווקא כשבחורה לא מראה עניין, זה מרתיע אותם ולא מושך.

YANOSH123

New member
בולשיט

גם האקסית שלי התחילה איתי וממש לא היה לי משעמם איתה.. ההפך זה היה הקשר הכי מסעיר שהיה לי.. בנות צריכות להרגיש מחוזרות זה נכון.. אבל זה לא קשור לצעד הראשון. אחרי שכבר התחלת איתו אז תני לו "לעבוד" ..

shirazlovemor

New member
הנה עוד בחור שנותן לי תקווה :)

בא לך לספר לי איך האקסית שלך עשתה זאת?

shirazlovemor

New member
ואם את זאת שמעוניינת בו?

תחכי שהוא יתחיל איתך גם אם כרגע את לא ה"מטרה" שלו בכלל?

BratZit

New member
אני אעשה לו עינים, אסתובב לידו ואם

הוא לא יתחיל איתי אני אדע שאני לא הטעם שלו

למעלה