שאלה..

זכוכיות

New member
אגב, הייתי במקום הידידה עד לא מזמן.

ואפילו X2... בחודשיים שבהם אני ושי היינו פרודים ועברתי לעיר חדשה לגמרי לבד, הכרתי שני בחורים (נפלאים, למען האמת) בשתי נסיבות שונות, אל שניהם התקרבתי מאוד מאוד מאוד, וקרו מקרים שהתקשרתי להזעיק אותם והם באו גם אם היו להם תוכניות עם החברה (לאחד היתה חברה שנתיים, השני היה ממש בתחילתו של קשר..)... אז אני במקום האנוכי והשבור והבודד שהייתי בו, קצת התקשתי לשים לב למעוות... הן שמו לב ועשו קצת בעיות, כל אחד מהם סיפר לי על זה בנפרד ואני עשיתי קולות של מה המהומה ומה הבעיה... בסופו של דבר לי ולבחור מספר 1 (זה עם החברה שנתיים) יצא להתנשק, פעמיים, ובסוף הוא גם עזב את החברה שלו (לא בגללי, כי בשלב הזה כבר חזרתי אל שי, בגלל שהוא הבין שכנראה שנגמר להם אם הוא מגיע למצבים כאלה..)... בהזדמנות אחרת יצא לי גם להתנשק עם בחור מספר 2... אבל אז הקשר שלו כבר נגמר. בקיצור, כמה שזלזלתי בחשדות שלהן, בדיעבד הסתבר שהם היו מוצדקים... מצד שני, אם זו ידידה שהוא מכיר כבר כמה שנים, ומעולם לא היה בינהם כלום (אפילו לא כמעט), אז אני לא חושבת שיש בעיה...

שאלה אלייך..

אם את מכירה ויודעת שיש לבחורים האלה בנות זוג,וקראת להם מתוך מצוקה..והם באו במטרה לעזור,תוך הזנחת בנות הזוג..איך נוצר מצב שלא היה אכפת לך להתנשק איתם,כאשר את מודעת לכך שיש להן חברות? לא הפריע לך שאותן בנות נמצאות בעמדה של ניבגדות כתוצאה מכך? מה היית עושה אם בן זוגך היה רץ לידידה שלו במקום פגישה איתך,ומתנשק איתה?

זכוכיות

New member
לשני לא היתה בת זוג בשלב הזה...

עם הראשון היה סיפור מסובך מאוד, שאני לא יכולה להרחיב עליו כאן... לא אמרתי שאני לא אשמה גם כן... אבל בשלב ההוא כבר הייתי חצי מאוהבת בו והוא היה אמור לעזוב אותה (הוא נזכר מאוחר מדי). הפריע מאוד, אבל כנראה שלא מספיק. הייתי נפגעת עד עמקי נשמתי.

מובן שזה תלוי במקרה ובבחור, אבל

אם זה באמת מקרה חירום, אני דווקא הייתי שמחה לראות שהוא עוזר לחברים שלו. למה? כי אם הוא מוכן להקריב דייט בשביל לעזור לידידה טובה שלו, אז מן הסתם הוא יהיה מוכן להקריב הרבה יותר בשביל החברה שלו. אני בעצמי מוכנה להקריה הרבה בשביל החברים, אז אם הגבר שאני יוצאת איתו בדעה הזו גם - זה רק ישמח אותי. כמובן שתשובה שלי היא רק במקרה ובאמת בריחה שלו מדייט הייתה מוצדקת, אבל יש גם כאלה שמזלזלים ואם הוא היה סתם בורח לידידה הייתי עוזבת אותו בלי לחשוב פעמיים

הממ... שאלה טובה ../images/Emo141.gif

תלוי עד כמה זה קורה, כי אם זה קורה באופן קבוע- אז לא הייתי אוהבת ולא הייתי מוכנה לקבל את זה, כי יש עוד אנשים בעולם והוא לא צריך להיות זמין כל יום וכל שעה עבורה ולהיות שם בשבילה עד כדי כך. אני לא מצפה מידידים שלי שיהיו שם בשבילי ויעזרו לי כל הזמן, במיוחד אם אני יודעת שיש להם את העיסוקים שלהם.

toxic2004

New member
אני משתיק את המכשיר בפגישה

ושיתהפך העולם אני לא עונה לשיחות באמצע. לפעמים יש שיחות שנארכות זמן רב ובינתיים....היא תמתין? תשתעמם? לעולם לא.

smartblonda

New member
לא קרה לי אבל

לא הייתי רואה את זה בעין יפה, באם זה היה קורה בדייט עם בחור שזה הכרתי. מן הסתם הייתי מצפה שתשומת ליבו תהייה נתונה כולה אליי ולדייט שלנו ובסיומו שיעשה ככל העולה על רוחו.

למעלה