שאלה..

שאלה..

(בנים גם אתם מוזמנים להשיב) נניח והייתם יוצאים עם מישהו ,ובאמצע שיחה שלכם עימו,הוא מקבל פון מידידה טובה של שנים,כשהיא נסערת ובמצב חירום.. ואותו פרטנר שלכם נחפז לסייע לה כשכל זה כרוך בלענות לה לפון ולהסיע אותה למקום שהיא צריכה..בכל שעה ביום. איך הייתן מגיבות למיקרה כזה? קרה לכן פעם? (השאלה נכתבה בעקבות מיקרה שקרה לחברתי לפני יומיים)

לא ירדתי לסוף דעתך אבל

אם הבנתי שאת מתכוונת לדייט 1 ובאמצע הצד השני חותך כדי לסייע לאקסית\ידידה בצרה גדולה-אז כך, לדעתי אין צורך להיות קנאיים ורוכשניים כלכך... מן הסתם שזה תלוי במה היה הסיפור ואופי היחסים והקרבה שלהם לדעתי לא צריך לעשות ביג דיל מזה אם זה כולה ידידה או משהו כזה שמבקשת טובה.

robroi

New member
אז מה?

סה"כ ידידה! הוא אמור להתעלם מהעולם בזמן שהוא איתה? היו לו חיים גם לפניה ואין סיבה לזנוח אותם. זה לא כאילו הוא עזב באמצע החופה...

לא הבנת..

חברתי הכירה בחור,והם בקשר..אז באמצע שיחה שלהם,הידידה טובה שלו הזעיקה אותו במיקרה חירום..והוא היה חייב להפסיק לשוחח עם חברתי ולהירתם לעזרת הידידה...

voguemaster

New member
ואם זה היה מקרה חירום

אז זה בדיוק מה שהוא היה צריך לעשות. מה שווה חבר אם הוא לא יבוא לעזרתך בזמן צרה ? לא שאנחנו מפתחים חברויות בשביל זה אבל אם יש לך חבר טוב, אתה מצפה ממנו לזה בדיוק כמו שהוא מצפה ממך לזה.

robroi

New member
הרי

את בעצמך אומרת שזה היה מקרה חירום לא? יש דברים חשובים שלפעמים צצים בזמן לא מתאים וצריך לטפל בהם. אין מה לעשות. אם הקינאה אוכלת את חברתך זה כבר בעיה אחרת. אבל באמת יש דברים שקודמים לכל ואצלי לפחות ידיד/ה שזקוקים לעזרה דחופה זה אחד מהם.

הייתי אומרת לו שהוא אידיוט גמור.

שיהיו לו חיים יפים, וזהו..הולכת לי לשלום. מה זה הדבר הזה?! ולמה אני צריכה את השטויות האלה על הראש?! לא מתאים,שלום. ולא ,לא קרה לי דבר כזה..אבל ככה הייתי מגיבה. :)

היא צריכה עזרה? שתלך לפסיכולוג.

בחור לא צריך להנהג ככה בטח לא כשהוא נמצא בדייט עם בחורה..ובטח לא אם זה קורה המון.זה לא לעניין.

abcd80

New member
../images/Emo31.gif

מה זה צריך להיות? הבנאדם היו לו חיים לפני הדייט ויהיו לו גם אחרי. הידידה כניראה היתה במשבר והוא כניראה הבין במה מדובר ולכן היה חייב להיחלץ לעזרתה. אני לא מאמינה שבחור ינטוש את הדייט בשביל סתם קריאת שווא.. ואם זה היה קורה לי, הייתי מבינה! זה כניראה מקרה מאוד מאוד חשוב אם הוא היה חייב ללכת. מה הביג דיל..?

אני מסכימה שאין טעם להיות קיצוניים.

ואם הכל נעשה בטוב טעם ומתוך שיתוף אני לא רואה בזה בעיה כל עוד זה לא דפוס חוזר.

זו דעתי מותק.

משבר מתמשך? סבבה.הייתי מבינה,אבל לא הייתי מסכימה לשתף פעולה עם זה. מצטערת.

תגובה

מותר לאדם לשמור קשרים טובים עם חבריו, ולא אפריע לה בזה. אם הקשר עם הידיד יפריע תקופה ממושכת לקשר בינינו, כי רב הזמן תהיה אתו, אשקול להרחיק את הקשר בינינו או לחלופין אשתדל להשקיע בו כדי לחזקו.

../images/Emo39.gifלדעתי..שלא תתרגש, אבל...

אם המקרה הזה חוזר על עצמו, כדאי שתעשה חושבים.

למעלה