תגיד לי, מה נסגר איתך ?
הרבה דברים שאמרת פה ממש לא לעניין ובצדק אני מבין למה ה"דלקת" פה אנשים. דבר ראשון איך אתה רוצה שהיא תעלה מסת שריר? הרי היא במצב של הרזיה- שחרור מוגבר של הורמון הקורטיזול בדם- הורמון קאטאבולי- שמקשה על פיתוח מסת השריר. --- אז את זה תמחוק מהרשימה, 2.המלצת לה לאכול ארוחה "גדולה" ,אני אומר שלא תאכל ארוחה "גדולה" מהרבה סיבות, אלא שתאכל הרבה ארוחות קטנות יותר. לארוחה גדולה הרבה חסרונות , אחד מהם הוא - עלייה מהירה של רמת הסוכר בדם ,אינסולין ולבסוף מגיעים להשמנה ,ב.הגוף יקבל "בום" של אוכל, עם הרבה מזה הוא לא יכול להשתמש , לכן יאגור בצד(שומן) ועוד... אם היא תאכל יותר ארוחות קטנות, נניח חמש ארוחות של 300 קלוריות, כף היא תדברן את הגוף להאיץ את חילוף החומרים ולהשתמש בעילות במקורות האנרגיה הזמינים לו. 3.את מה שכתבת על לאכול לפני השינה השינה הכי אהבתי, לידעתך 10 דקות לפני שאני הולך לישון אני משכיל ארוחה , לא פחות קטנה מארוחת הבוקר שלי ובכל זאת אני מצליח להוריד בקביעות את אחוז השומן ! (תקופת הרזיה,חיטוב) לדוגמא - קופסת טונה במים,כף תירס ללא סוכר,כוס אורז,וירק אחד, או 4 ביצים (חלבון) +עגבנייה+מלפפון+בצל+פרוסת לחם, גם הקטע עם הריצה על הבוקר, זה לא הכי מומלץ, ככה גובר הסיכוי לשרוף רקמות שרירים. בסיידר ?! אין לי רצון להיכנס איתך לויכוח, אבל אתה פשוט טועה, חבל שמיהרת להשמיץ חברי פורום אחרים לילה טוב