שאלה...

רומי1770

New member
שאלה...

אני מרגישה שפעילות אירובית אינה תורמת לירידה במשקל אצלי, בכל מקרה האם יש פה אנשים שמרגישים כמוני? שומנים אינם נשרפים פה!!!! אני מוצאת את עצמי רצה רק משום שזה טוב לי לנשמה...ויחד עם זאת זה קצת מרגיז שכולם טוענים שהם "רואים תוצאות בעינים.." האם יכול להיות שאני מעלה מסה של שריר באירובי? אני מרגישה שהרגלים התחזקו אבל ההיקף של הירך לא ירד.. מה דעתכם אנשים יקרים?

אצלי זה עבד וראיתי גם ראיתי

לא יודעת מה המצב ההתחלתי אצלך ואיך את עובדת, אבל אולי את פשוט עושה דברים לא נכון, אולי את אוכלת המון מאכלים משמינים ככה שהריצה רק שומרת אותך במצב הקיים..

רומי1770

New member
עינת..

אני לא אוכלת מאכלים משמינים, אוכלת הרבה פחממות מורכבות, מעט מאוד ממתקים, התפריט היומי לא עולה על 1500 קלוריות בדרך כלל..אפילו פחות... אולי העובדה שהנטיה שלי היא לאכול יותר בערב... וחילוף חומרים מחורבן בגלל שעשיתי הרבה דיאטות בעבר.. איזה כיף לך שאת חשה בשנוי, כשיש תמורה למאמץ זה שוה את הכל!!

behappy

New member
לפעמים כל המוסיף גורע.........../images/Emo8.gif

היי רומי, לפעמים בעבודה אירובית יום אחרי יום השריר לא מתאושש. כמו כן אם את בדיאטה יכול להיות שכשאת רצה את מפרקת את השריר לשם האנרגיה וחילוף החומרים שלך יורד עוד יותר,ואם את לא עובדת על חיזוק אנאירובי חילוף החומרים עוד יותר יורד. הייתי בצב כמו שלך וממה שלמדתי זה שעדיף לא לעשות כל יום אירובי,לאכול הרבה בלי לרעוב,<אבל לא זבל אלא דברים בריאים ובעיקר הרבה חלבונים>,לעבוד בהתמדה על חיזוק שרירים כ-4 פעמים בשבוע ולגוון את הפעילות האירובית בשעות ובסוג הפעילות. כדאי לך גם לעקוב אחרי אחוז השומן שלך בגוף אם יש לך אפשרות...... ממני שיר

demultiplexer

New member
לרומי1770-הדרך הנכונה לרזות

בחדר כושר תעבדי קצת עם משקולות, מכונות וכד´ אימוני משקולות יגדילו לך במעט את מסת השריר ואז חילוף החומרים שלך יעלה.הקפידי על אכילה מספקת של חלבונים לא רק של פחמימות מורכבות כדי לא לגרוע עוד ממסת השריר.תוך כדי פעילות אירובית הגוף שורף גם פחמימות גם שומן וגם חלבון לכן-אם אתה רוצה לשרוף שומן ולרדת במשקל וגם חוף חטוב ולא מרשמלו אז: 1.אל תאכלי בכלל לפני אירובי (תרוצי דבר ראשון על הבוקר לפני הארוחה הראשונה)שתיית קפאין לפני הריצה תאיץ את תחילת תהליך שריפת השומן. זוהיא הדרך הטובה ביותר לשריפת שומנים מכיוון שהרבה פחמימות במאגר של הגוף אין אז הוא ישרוף שומן שיש בכמויות. 2.הגדילי את נפח השרירים שלך מה שיגרע קצת מהירידה במשקל כי שרירים שוקלים יותר אבל יחטב לך את הגוף וישפר את חילוף בחומרים שלך. 3.הקפידי על אכילה של חלבונים מלאים בכל ארוחה כדי לא רק לא לגרוע ממסת השריר אלא כדי להעלות אותה. 4.אם אפשר רוצי על הליכון שהוא יותר קל אך יותר אפקטיבי בגלל מד הדופק וסופר הקלוריות שיעזרו לך לעקוב אחר ההתקדמות. 5.ארוחה גדולה תאכלי בבוקר כך יש הכי הרבה סיכוי שעד הערב כל מה שאכלת נשרף בגלל הפעילות היומית שלך.בלילה רוב האוכל הופך לשומן. מקווה שעזרתי

רק על דבר אחד אני חייבת להגיב ../images/Emo4.gif

בלילה רב האוכל הופך לשומן???? אולי אתה גם מאמין שאם אוכלים בעמידה האוכל יורד לרגליים??? אולי מספיק עם הבולשיט הזה?!

רומי1770

New member
אם הבנתי נכון...

בענין האוכל שהופך לשומן אני מאמינה שהכוונה היתה שמאחר וזו הארוחה האחרונה ביום לפני השינה, אי אפשר לשרוף אותה בפעילות גופנית ולכן היא גורמת להשמנה חוץ מזה תודה על העצות הטובות תודה על התמיכה פשוט, תודה רומי, לאט לאט מוצאת כיוון...

ronen222

New member
אירובי ותזונה

כל עניין ההשמנה הורדה באחוזי השומן ואיבוד משקל טמון 80 אחוז בתזונה כיצד אוכלים ופחות באימונים אירובי למשל אם טוב לך אם אירובי תבורכי זה כיף וטוב במיוחד אם יודעים איך לעשות את זה אך חשוב לזכור שהיחס בין אבות המזון והכמות הוא המפתח וזה שמכתיב לגופנו מה יהיה משקלנו כמה שריר נעלה או נרד וכנ"ל גם לשומן למקצוענים וגם לחובבים הינו אך ברוב המקרים האינסולין הוא שמשפיע על ההשמנה זאת אומר כמות הפחממות ביחס לשאר אבות המזון ללא הכרות עימך לדעתי עליך להוריד את כמות הפחממות ולעלות בחלבון כך שהיחס יהיה שווה אני יודע שיש כאלה שלא יסכימו איתי כי האגודה קבעה יחס אחר אך לשיטה הזו יש יתרונות והיא מוכחת מניסיון

demultiplexer

New member
לעינת שלא מבינה כלום

ראינו את רמת ההבנה שלך בספורט.בגלל זה את זו שמסתובבת עם קרע ב4 ראשי עם דלקות תמידיות ועם כתף הרוסה ומודלקת .ובכן אם את לא יודעת את יכולה לשאול ולא לזרוק הערות ציניות על כל תשובה שאנשים נותנים פה.ובכן נכון לא כל האוכל שנאכל בלילה יהפך לשומן אבל חלק גדול מאוד ממנו וחלק הרבה יותר גדול בהשוואה לארוחת בוקר או צהריים למה ? בגלל שיש פחמימות במאגרי הגוף ואם החילוף חומרים הגרוע של הבחורה הזאת הם לא נשרפות בלילה.יש אנשים שאצלם זה יישרף בלילה בגלל חילוף חומרים טוב אצלה זה לא נשרף ואז הגוף לא משתמש בזה אז הוא אומר למה לא לשמור את זה למצב רעב כשלא יהיה אוכל ? והם לא סתם נשארות שם הגוף אוגר עד חצי קילו אם אני זוכר טוב של פחמימות את כל השאר הוא רוצה גם לאגור אז הוא הופך אותם לשומן.למה כולם יודעים שמ8 בערב אחרי הארוחת ערב סותמים את הפה עד יום אחרי ?כי אצל רוב האנשים חילוף החומרים הוא לא עד כדי כך טוב ואז הפחמימות ייהפכו לשומן.גם אצל רוב האנשים לא צריך הרבה חלבון וגם החלבון ייאגר בצורת שומן בגוף ובלילה בגלל שלא עושים יותר מידי פעילות אז הגוף לא רק שלא ישרוף שומנים אלא יאגור את השומנים שאכלנו. אם כך כמו שאת רואה עינת גם הפחמימות גם החלבון וגם השומן ייהפכו בסופו של דבר רובם למאגרי שומן בגוף ובגלל זה לא כדאי לאכול קרוב לשעת השינה. אבל אם את עדיין מעדיפה לזרוק הערות ציניות שנובעות מחוסר ההבנה שלך לנוכח כל תשובה שמנסה לעזור לאנשים פה אז שיהיה לך לבריאות.בנתיים כמו שאני שומע הבריאות שלך לא משהוא.

שאקל

New member
אפשר לאכול רק בערב

קראתי כתבה מדהימה בעתון על זה שגברים יכולים לאכול ארוחה גדולה אחת בערב. מסבירים בכתבה שהאדם הקדמון היה אוכל ככה. כל היום היה עובד בשדה קשה ועושה ספורט ובלילה מתישב לאכול ארוחה ענקית. יש איזה מישהוא שכתב ספר בנושא הזה והוא מציע לגברים לאכול ארוחה גדולה דווקא בערב. אם אני לא טועה הכתבה מופיעה בעתון מנטה. מאוד מענין. תקראו.

tommythecat

New member
אתה בטוח בזה?

נשמע לי קצת מוזר מה שאתה אומר. ידוע שלקראת הערב או הלילה המטבוליזם הוא איטי יותר, ולכן דוקא לא מומלץ לאכול כמויות גדולות של מזון לפני השינה. יוסי

שאקל

New member
בטוח. קוראים לזה דיאטת הלוחם

תסתכל בעתון מנטה בגליון של חודש מרץ. יש שם כתבה על זה. דיאטת הלוחם זה ספר חדש בארה"ב והוא מציע דיאטה שאתה צם כל היום ובלילה אוכל כמו חזיר ויורד במשקל. למיטב זכרוני יש שם הסבר שאימון על בטן ריקה מעודד יותר שריפת קלוריות. אם אתה לא אוכל כל היום ועושה ספורט אתה שורף יותר שומנים בזמן הצום. מצאתי לך את הספר באמזון

מאז האדם הקדמון עברו כמה שנים

לא????!! כמה וכמה אלפי שנות אבולוציה הסתגלות ושינוים גנטיים.

behappy

New member
נשמע כמו דיאטה נוראית......../images/Emo5.gif

כל היום מסתובבים עצבניים עם כאבי ראש,בטן מקרקרת וסחרחואות,שלא לדבר שצריך ככה גם תפקד בעבודה ולימודים,בשילוב עם פעילות גופנית שידוע שרצוי לא לאכול כלום שעות ארוכות אחריה,מפרקים המון שריר במשך היום,חילוף החומרים רק יורד כשהזמן עובר,והכי נורא-צריך ללכת לישון על בטן מפוצצת ואל תגיר לי למה מפוצצת,רק מלאה,כי אחרי שלא אוכלים כלום כל היום אתה תאכל עד שתתפוצץ. בקיצור ממש לא בריא. ועוד משהו שאני לא ששה לחשוף אבל כן אעשה זאת לצורך העניין-ככה לי התפתחה הפרעת אכיל מאוד חמורה ,שלא לדבר על קשיי עיכול,דיכאון,עייפות יתר,חולשה,מחלות ושפעות שונות כל הזמן וירידה דרסטית במשקל ובמסת שריר. ואלה נזקים שמלווים אותי גם עכשיו,כשאני "מאחורי",ויש דברים שלא חוזרים לקדמותם.... תאכלו בריא בשעות נורמליות,אל תעשו שטויות ואל תאכלו שטויות,תקשיבו לגוף ו......תשמרו על עצמכם.אלה משחקים מיותרים. ממני שיר

behappy

New member
../images/Emo52.gifעל השגיאות כתיב........

פשוט הייתי בעצבים על המאמר הזה......

qweasd1

New member
כמה כבר אפשר לאכול בארוחה אחת?

1000 קל´? 1500? 2000 אם אוכלים בלי חשבון.. אפילו אז, מה הפלא שיורדים במשקל? זה תומך בתיאוריה שמה שקובע לירידה במשקל זה ס"ה קלוריות. אם אוכלים 3000 קל" ביום ואז מוסיפים עוד ארוחה גדולה בלילה, מגיעים ל 4000-5000 קל" ביום.. 98% מהאוכלוסיה יעלה ככה במשקל.

עינת שלא מבינה כלום, באמת לא

מבינה איך הגעת למסכנה שהכתף שלי הרוסה? והיא גם לא מבינה מה הקשר בין אימון יתר ובין אמונות טפלות על תזונה. אין לי עניין להתנצח איתך, כי אני מעדיפה להתדיין עם אנשים חושבים, אני רק אומר שהידע שלך בתזונה ובפעילות הפיזיולוגית של גוף האדם, לוקה באופן חמור ושהשטויות שאתה מאביס את הפורום בהן, לא יעזרו לך להתמודד עם הצמיג סביב הפופיק שאתה מנסה להוריד כבר לא מעט זמן ולא בהצלחה יתרה. "שריפת" שומן רק בלילה? פחממות הופכות לשומן? מעניין על עוד איזה קלישאות אתה חי.. אבל נו שויין.. תהיה בריא. (אגב, הערות ציניות עדיפות על בורות)

shimi1234

New member
על דיאטת הלוחם ועוד

טוב גם אני לא מבין הרבה. רוב האנשים שכותבים ספרים מטרתם היא עשיית כסף! לדעתי הדיאטה הזאת לא בריאה בצורה קיצונית! טוב לא נמות ממנה אבל נרבל ממנה גם שוקולדים בבטן (כמו התונה של הדוגמן ממנטה). בענין האכילה בלילה אני דוגל בגישה הבאה: הורמון הגדילה לא יכול לבוא במגע עם האינסולין. אכלת הופרש אינסולין כמות הורמון הגדילה בדם יורדת. רוב הורמון הגדילה מופרש בלילה מכאן: אחוז אינסולין נמוך בדם יגרום להפרשה יותר מהירה של הורמון הגדילה. הפעולה של הורמון הגדילה עוזרת בירידה במשקל בשתי צורות: הפעולה שלו בגוף שורפת קלוריות, גידול במסת השריר גורמת לצריכה יותר גבוהה של אנרגיה.

spoild

New member
מאיפה הבאת את זה דוד?

מאיפה שמעת על עניין האינסולין והורמון הגדילה? אני באמת מתענין, ידוע לי, שכשאר עולה רמת הסרטונין בדם (מוח) הדבר עוזר להפרשה של הורמון הגדילה, זה בדוק, העניין שיש פה סטירה עם עניין האינסולין, מחכה לתשובה

shimi1234

New member
ספר אחר...

לפני כמה חודשים יצא ספר אחר בארה"ב שנקרא The ZoneDiet(בעברית שם הספר "המסע לשיא הכושר") . הוא עורר פולמוס רחב וגרר אחריו הרבה מעריצים (לדוגמא מדונה). קראתי אותו הוא גם חלק ממכונת הכסף האמריקאית אבל הבסיס שלו נראה לי די אמין. העיקרון של הדיאטה הזאת הוא שליטה הורמונלית ע"י תזונה. מונצח שם הרעיון של האינדקס הגלוקמי סוגי האנשים והתגובה שלהם לפחמימות ורעיון די מהפכני שאומר שצריך להיזהר יותר מפחמימות בעלות אינדקס גלוקמי גבוהה מאשר ממאכלים שומניים(לא רווים).

למעלה