שאלה מה הכתובת שממנה משודרת גלגלצ?
א אאוצית20 New member 27/2/07 #8 אני בטוח לא מביא לך. מעבר לעובדה שאני לא אתה, אני גם לא יודעת אותה. וגם אם הייתי יודעת לא הייתי מביא לך.
אני בטוח לא מביא לך. מעבר לעובדה שאני לא אתה, אני גם לא יודעת אותה. וגם אם הייתי יודעת לא הייתי מביא לך.
א אאוצית20 New member 27/2/07 #7 יא אללה, איך את משרשרת תמיד במקום הלא נכון והגבתי לך למעלה למה שכתבת על עברי
O olli3 New member מנהל 27/2/07 #9 יהודה הימית 23, יפו דרך אגב אלו האולפנים של גל"צ ומאולפן 4 משודרים שידורי גלגל"צ בלבד.
A AdamINC New member 27/2/07 #10 אני אגיד לכם למה הוא מבקש!!!!! הוא רוצה את הכתובת של גלגלצ בגלל שהדר אמרה היום ב'בחירות' שעוד מעט פורים והם מאוד רוצים שישלחו להם משלוחי מנות.. ושהם אוהבים שוקולד.. והם נמצאים ביפו. ואז היא נתנה את הטלפון של הדיווחי תנועה.. אז אולי הוא רוצה לשלוח להם משלוח מנות
אני אגיד לכם למה הוא מבקש!!!!! הוא רוצה את הכתובת של גלגלצ בגלל שהדר אמרה היום ב'בחירות' שעוד מעט פורים והם מאוד רוצים שישלחו להם משלוחי מנות.. ושהם אוהבים שוקולד.. והם נמצאים ביפו. ואז היא נתנה את הטלפון של הדיווחי תנועה.. אז אולי הוא רוצה לשלוח להם משלוח מנות
I Inbar789 New member 27/2/07 #11 נצל"ש המלצה!../images/Emo103.gif לירון לב, הזכור לנו לטובה מהחידוש שעשה ל"נבראתי לך" של שלמה ארצי בכוכב נולד 2, מוציא סינגל חדש, "מתעורר מחדש", מתוך אלבומו הראשון שייצא בקיץ. לשמיעה: http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=75743&ArtistID=25616 תהנו
נצל"ש המלצה!../images/Emo103.gif לירון לב, הזכור לנו לטובה מהחידוש שעשה ל"נבראתי לך" של שלמה ארצי בכוכב נולד 2, מוציא סינגל חדש, "מתעורר מחדש", מתוך אלבומו הראשון שייצא בקיץ. לשמיעה: http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=75743&ArtistID=25616 תהנו
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/2/07 #12 אני אוהבת את לירון לב../images/Emo99.gif הוא שר ממש יפה...
L limors2 Well-known member 28/2/07 #15 ידעתם שיש פלייליסט לשתיקת הכבישים? אני לא אם מישהו מעוניין, שלחו מייל לנעמה(הכתובת בקישורים) ותבקשו!
T tkuihehr New member 28/2/07 #16 כן ידעתי, עשית הרבה דברים אתמול כשהיית ערה עד 4 בבוקר...אה? אפילו שמעת שתיקת הכבישים עד הסוף