תקשיב אבירן
ראשית כל אני יודע שכוונותיך טובות, אבל צריך לדעת היכן הגבול לפעמים. נכון שזה מתקשר איכשהו בעקיפין לנושא הפורום, אבל את עניין "הנוחות" אתה ורק אתה קבעת, מה שלא בהכרח מקובל על האחרים. אילו זה היה מקרה יחיד, אפשר היה להתעלם, אך מאחר שהפכת את זה ל"שיטה", נוצר מצב שבו בכל שרשור אתה מוציא דברים מהקשרם, גם אם יש לך כוונות טובות וגם אם זה "מעשיר" את הקריאה. אם זה מעשיר את הקריאה, מדוע אינך מתקן כל שגיאת כתיב או שגיאת לשון של הכותבים בפורום? גם לך לפעמים לא חסרות טעויות, ואף אחד לא ממהר לתקן אותך, כדי שהשרשור לא ייצא מהקשרו. דרך אגב, סתם הצצתי ב"הגדרה" בויקפידיה (שמשם אתה טוען שנלקחה), ואז התבהרה תמונה מעט שונה: כל שדה הוא "שדה תעופה", אך מקובל לכנות שדה תעופה בינלאומי כ"נמל תעופה". מה המסקנה? גם נתב"ג הוא שדה תעופה. בנוסף לכך, אני לא רואה ב"ויקפידיה" כמקור מוסמך להסברים ופרשנויות (לאחר שראיתי אין ספור אי דיוקים בהגדרות שלהם). בקיצור אבירן, אני די חוזר כאן על דברים, שכבר נאמרו לך בעבר, אז נסה ליישם: אין צורך להגיב בכל שרשור, ואם כבר מגיבים אז בפרופורציות הנכונות ובהקשר המתאים. אם אתה מת לומר למישהו משהו קצת לא קשור, אתה יכול גם לשלוח לו מסר אישי. נכון... אין שום מניעה שתפרסם בפורום "על מנת שכולם יהיו מעורבים" (לשם כך יש פורום), אבל לא בנימה שאתה רגיל אליה. לי אישית לא הפריע עד עכשיו העניין עם נמל/שדה התעופה.