ששששששששששששששששששששששששששששששששש הס פן תעיר
T thecarrier New member 10/2/07 #22 ובאותו ההקשר... מיהו אדם מת ../images/Emo35.gif אינו זה שליבו הפסיק לפעום, אלא זה שמוחו הפסיק לפעול? יש לכם מושג, כמה אנשים מתים אני פוגש כל יום
ובאותו ההקשר... מיהו אדם מת ../images/Emo35.gif אינו זה שליבו הפסיק לפעום, אלא זה שמוחו הפסיק לפעול? יש לכם מושג, כמה אנשים מתים אני פוגש כל יום
M mickey lip New member 10/2/07 #23 אבירן, אני מבקש בכל לשון של בקשה תתעלם, תתעלם , תתעלם מכל מה שביקשו ממך. אתה הדבר החם של השנה. הבידור הכי טוב בעיר. אתה מצחיק אותי עד כדי דמעות. אנא ממך המשך לכתוב. אני מאוד נהנה לקרוא את ההודעות שלך.
אבירן, אני מבקש בכל לשון של בקשה תתעלם, תתעלם , תתעלם מכל מה שביקשו ממך. אתה הדבר החם של השנה. הבידור הכי טוב בעיר. אתה מצחיק אותי עד כדי דמעות. אנא ממך המשך לכתוב. אני מאוד נהנה לקרוא את ההודעות שלך.
א אבירן171 New member 10/2/07 #25 גם השאלות שלי מצחיקות בעיניך? לא שאני אבין, אני שואל שאלות ואתה צוחק? Does this world can get any worse???
גם השאלות שלי מצחיקות בעיניך? לא שאני אבין, אני שואל שאלות ואתה צוחק? Does this world can get any worse???