שאלה=]

אלעא

New member
שאלה=]

יש לי שאלה יש לי fs9 ואין לי מושג איך אני מחבר את השרוול למטוס מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה צרכים לעשות??

davidfainshtein

Member
מנהל
אולי כדאי שתפרט יותר?

באיזה שדה תעופה, באיזה סינרי אתה משתמש? בברירת מחדל - אין אפשרות לחבר שרוולים. ישנם מעט מאוד סינרים איכותיים שבהם קיימת אפשרות כזו. אחד מהם הוא הסינרי החדש של נתב"ג שהכין דוד רוזנפלד וצוותו. אם כוונתך לסינרי הספציפי הזה - כוון את NAV1 ל- 112.00 ואת NAV2 בהתאם לפירוט הבא: 112.00 Boeing 737 112.20 Boeing 747 112.10 Boeing 757 112.10 Boeing 767 112.30 Boeing 777

אלעא

New member
כן אני מתכוון לסינרי של נתב"ג...

החדש אבל אני מזה לא מבין בדבר הזה מישהו יכול יותר לפרט איפה עומדים מה עושים קודם כי זה בישבלי משחק חדש אז אני ממש לא מבין??. תודה למי שעונה

davidfainshtein

Member
מנהל
די פשוט האמת:

אתה חונה באחת העמדות, בהתאם לסוג המטוס. על הקרקע תראה סימון של מיקום גלגל האף שלך, לפי סוג המטוס. ברגע שאתה מיוצב בנקודה הנכונה, כוון את NAV1 ו-NAV2 כמו שכתבתי למלעה והשרוול יתחבר.

אלעא

New member
אוקי אבל שמעתי שצריך משהו בכסף...

כדי שהשרוול יתחבר למטוסים

סינריים בתשלום.

רוב הסינריים הרציניים, שכוללים שרוולים מתחברים ועוד פעילות קרקעית כזו או אחרת, הם בתשלום. יש מספר שדות כאלה שהם חינמיים, אחד מהם הוא נתב"ג החדש. כל שדה הוא סינרי בפני עצמו.

אבירן171

New member
איתי אני מבקש

נתב"ג הוא נמל תעופה ולא שדה תעופה. שדה תעופה זה משהו קטן כמו הרצליה. כמו בכל דבר בישראל, גם בנמל תעופה אחד גדול יש לנו רק אחד ממנו.. למידע נוסף על ההבדלים(ואולי גם מקור), ראה ערך בויקי..(עשה זאת ב3 החודשים הקרובים לפני הסגירה הכנראה צפויה). אבירן..

LLEM

New member
שאלה לי אליך

גם אתה היית מעוניין שיתקנו אותך על כל טעות לשון או טעות בהגדרה?

אבירן171

New member
לא אבל לא נראה לי שמישהו ידע על זה

זה משהו כל כך קטן ומשני שאני בטוח שאף אחד פה לא ידע עליו. אני ציינתי את זה לאיתי אבל זה צריך להתייחס לכולם, אם תדעו את זה, זה יקל על הקורא שנגיד יקרא: נחיתת ה767 בנמל התעופה קנדי. מאשר: נחיתת ה767 בשדה תעופה קנדי. אני יודע שעלי זה מקל. ככה נוכל להקל על עצמנו בהרבה ולהפוך את הקריאה למהירה עשירה ומעניינת יותר. אבירן..

LLEM

New member
תקשיב אבירן

ראשית כל אני יודע שכוונותיך טובות, אבל צריך לדעת היכן הגבול לפעמים. נכון שזה מתקשר איכשהו בעקיפין לנושא הפורום, אבל את עניין "הנוחות" אתה ורק אתה קבעת, מה שלא בהכרח מקובל על האחרים. אילו זה היה מקרה יחיד, אפשר היה להתעלם, אך מאחר שהפכת את זה ל"שיטה", נוצר מצב שבו בכל שרשור אתה מוציא דברים מהקשרם, גם אם יש לך כוונות טובות וגם אם זה "מעשיר" את הקריאה. אם זה מעשיר את הקריאה, מדוע אינך מתקן כל שגיאת כתיב או שגיאת לשון של הכותבים בפורום? גם לך לפעמים לא חסרות טעויות, ואף אחד לא ממהר לתקן אותך, כדי שהשרשור לא ייצא מהקשרו. דרך אגב, סתם הצצתי ב"הגדרה" בויקפידיה (שמשם אתה טוען שנלקחה), ואז התבהרה תמונה מעט שונה: כל שדה הוא "שדה תעופה", אך מקובל לכנות שדה תעופה בינלאומי כ"נמל תעופה". מה המסקנה? גם נתב"ג הוא שדה תעופה. בנוסף לכך, אני לא רואה ב"ויקפידיה" כמקור מוסמך להסברים ופרשנויות (לאחר שראיתי אין ספור אי דיוקים בהגדרות שלהם). בקיצור אבירן, אני די חוזר כאן על דברים, שכבר נאמרו לך בעבר, אז נסה ליישם: אין צורך להגיב בכל שרשור, ואם כבר מגיבים אז בפרופורציות הנכונות ובהקשר המתאים. אם אתה מת לומר למישהו משהו קצת לא קשור, אתה יכול גם לשלוח לו מסר אישי. נכון... אין שום מניעה שתפרסם בפורום "על מנת שכולם יהיו מעורבים" (לשם כך יש פורום), אבל לא בנימה שאתה רגיל אליה. לי אישית לא הפריע עד עכשיו העניין עם נמל/שדה התעופה.

krukshenks

New member
../images/Emo45.gif

LLEM צודק - אם היית מתקן כל טעות בפורום חובבי תעופה, סימולטורים ות"ק לא היו לך חיים - וגם התיקון טעות שלך לאיתי לא נראה לי שהקל עליך - שהוא אמר "שדה תעופה בן גוריון" אני בטוח שהבנת שהוא מתכוון לLLBG ולא לאיזה שדה תעופה אחר.

אבירן171

New member
כן אני הבנתי שהוא התכוון לLLBG

מסיבה פשוטה, אני לרוב מדלג על מילים כי אני יודע מה יכתבו(מנסיון של אינסוף קריאה) ויש קורא את הבן גוריון אז מבין, אבל אם נגיד הייתם כותבים לי איזה מנחת בארצות הברית, והייתם כותבים "שדה תעופה", ולא הייתי מכיר את ההגדרה נמל, הייתי יכול לחשוב שזה משהו כמו קנדי כשבעצם זה מנחת לא מאוייש עם מסלול אחד. אז פשוט כדי להקל טיפה זה הכל. אל תשכחו, אין אף אחד בעולם שמכיר את כל שדות\נמלי התעופה הקיימים, אז אם תכתבו נמל, זה יקל בהרבה לדעת שמדברים על משהו גדול. לדוגמה, הייתם כותבים על נמל התעופה של אוסטרליה, ולא הייתם כותבים נמל אלא שדה, מאיפה הייתי אמור לדעת שאתם מתכוונים למשהו גדול, כי ברוב המקרים אתם טסים אומנם עם בואינג, אך בו לא נשכח שההנאה הגדולה יותר היא ככל הנראה ססנה.. בסדר הבנתי את המסר, לא לתקן יותר. אבירן..

DJDUV

New member
אני חושב שתועיל מאד לצבא

במלחמות הפסיכולוגיות שהוא מנסה להלחם נגד כל אויבינו לדעתי, אתה הנוסחה שהוא מחפש!!!

אבירן171

New member
האמת.. תמיד ניצחתי(כשצדקתי) באמרותי

תמיד שהלכתי ראש בראש עם מישהו(כשידעתי שאני צודק) ניצחתי ובגדול, לפעמים אפילו נוצרה השפלה מהצד השני. אבל אני לא מתכוון להתגייס לצה"ל. הצבא היחידי שאני כן רוצה להתנדב אליו זה הכוחות המזויינים של ארצות הברית. או אם לדייק אז לצי, ואם אפשר אז בתור טייס.

אני במקומך הייתי שם פלסטר על הפה ..

ולא מוריד אותו עד שיצמחו לך שערות בבוהן . תתבגר כבר ילדון ...

ezman2

New member
לא ייאומן...

שזה מה שצומח לנו בעיקר בזמנים שאנו נמצאים באים.. בהצלחה במרינס בכוחות המזויינים של ארה"ב אם יקבלו אותך מצבה של ארה"ב מאוד מאוד קשה עד כדי בדיחה. ד"ש לבוש

אבירן,

אין שום הבדל, נמל זה שם קצת יותר מסוגנן, בשל האופי המזכיר את נמלי האניות השונים. רוצה לדבר בשפה יותר נינוחה, מקובלת ומקצועית? אם כן, תפסיק להתפש לשטויות. אומרים שדה תעופה בדיוק כמו שאומרים נמל תעופה, אפילו יותר רווח להגיד "שדה". ההבדל הוא יותר לעומת מנחת, שזה משהו באמת שידוע שבקנה מידה קטן יותר. בנוסף, אני תומך בכל הנאמר לך. שים לב שכל ההודעות כאן משורשרות אליך, ובאות כביקורת בונה. חבל, כל שרשור אתה מוציא מהקשרו, בהערות הכי לא במקום. קח אוויר, ושקול האם האמרה הבאה שלך באמת נחוצה, או שלא. כולנו שמחים לשתף מהידע וללמד, אך יש גבול. בכל פעם שמישהו מתקן אותך, אתה ממהר להגיד שהוא צודק, ובאותו משפט מוסיף שטות נוספת טעונת תיקון. קח אוויר, למד לאט לאט, וזכור שלא לכל דבר צריך להגיב.

אבירן171

New member
אני אסביר פעם אחת ולתמיד למה.

כל פעם שאני כותב(לצערי אני צריך להגיע עד 5 בבוקר ולקרוא דברים שאנשים כתבו לי), אני כותב לעוד 20 אנשים, ואני כבר לא יודע למי אני כותב או מה, הכל יוצא מהקשרו ואנשים פשוט מעצבנים אותי(אתם בסדר, אבל יש קרציות) וכשאני מנסה לכתוב למישהו(אני משתמש בכמה מחשבים, 1 מחשב שרת, 2 מחשבי שולחן ו1 נייד, סך הכל 4. אני כותב ב3 המחשבים) משהו, אני כבר לא שם לב איפה אני כותב וכשאני כותב המוח לא חושב עוד. אני מצטער על זה שלפעמים נכתבים שטויות אבל זה קשה כשבלילה(אם מחשיבים 5:00 AM לילה) יושנים רק 4-7 שעות שינה. עוד סיבה שאני אומר דברים כאלו היא כי אני מנסה ללמוד כמה שיותר(גם את הכי פשוט והטיפשי) כי לקרוא מהספר של התיאוריה יוצא לי פעם ב.. וכשאני קורא זה פשוט לקרוא איזה 20 עמודים בלי לזכור אותם ואז אחרי כמה זמן לחזור עליהם. מקווה שתבינו. וגם אם לא זה בסדר. אבירן.

YHS

New member
האם אתה מכיר את הפתגם

"גם אוויל מחריש חכם יחשב"
אני לא יודע איך אומרים אותו באנגלית, אבל יש לי תמונה.

למעלה