שאלה..

שאלה..

אני חיילת שמשתחררת ביולי ורוצה לגשת לבחינת הפסיכומטרי באוקטובר, זאת הפעם הראשונה שאניח עושה פסיכומטרי, והייתי רוצה לדעת על איזה קורס אתם ממליצים לי(יש את הקורסים של אנקורי ולחמן- שדרך הואוצר זה ב1500 ומצד שני יש את הקורס של קידום אישי שעבור חייל זה 5513)??

SIGAL3333

New member
לכי על הייקיו . אני עושה קורס שני

עכשיו . פשוט אין עליהם. אין.

erezhustla

New member
לדעתי..

לכי לאחד הקורסים דרך הואוצ'ר. אני בלחמן ומרוצה מאד ! לא יודע איך באנקורי.. בכל אופן, לדעתי, התמורה שאת מקבלת בקורס שעולה כמעט פי 4 אינה שוות ערך למחיר שאת משלמת . אני יכול להגיד לך שבמקרה הטוב יהיה לך עוד קצת תרגול (לא שזה בהכרח טוב, תרגול לא חסר ולא קשה למצוא) ובמקרה הרע לא תקבלי כלום מעבר. יש לי בבית גם ספרים של קידום ויואל גבע וממה שראיתי הרמה לא יותר גבוהה ואף בחלק מהמקרים נמוכה יותר. אין לדוגמא מה להשוות בין רמת הקושי של פטל (סוג שאלות) שהרבה יותר קשה בלחמן מאשר בקידום וביואל גבע. שוב, לדעתי, חבל לשלם פי 4 בשביל "מותג" יותר נחשב.

SIGAL3333

New member
כשצריכים 750 אז כן

אני לא אתיחס לזלזול שלך, כי אני לא יורדת לרמה כזו. אבל בדיאגנוסטי עמדתי על 430 לפני שנה וחצי וקיבלתי בבחינה 660 . עכשיו אחרי חודש אני כבר על 692,ואני לא מפסיקה להאמין בטח לא בגלל שתולים כמוך. קפוץ לי.

ולמען גילוי נאות:

לא צריך לקחת את זה כ"כ קשה. ההודעה שלי באה בעקבות הנחרצות שלך בנוגע לטיבו של הקורס. אני קצת מכיר את היי קיו, ובאמת שאין לי כמעט שום דבר רע להגיד עליהם, אבל ההתיחסות שלך כאילו מדובר באיזה פלא או משהו מדהים שאין בשום מקום אחר-גם היא בעייתית.

בהמשך למסר האישי...

יכול להיות שחלק מההמלצות שתקבלי פה יהיו של שליחים מטעם מכון כזה או אחר, אז קחי הכל בערבון מוגבל. צריך לקחת בחשבון שהמכון בו את לומדת לא כזה משנה כמו מידת ההשקעה שלך בשעורי בית וכו'. תמיד אפשר לקנות סימולציות של היי קיו/יואל גבע/קידום (בלוחות הפורום) כדי להרגיש כמה שיותר מוכנים למבחן. בסיטואציה שלך אני אישית הייתי נרשם ללחמן, ולומד מבלי לפספס אף שיעורי בית, ולקראת הסוף הייתי עושה כמה סימולציות של מכונים אחרים מעבר למה שעושים בקורס (וזה נכון לכל קורס - לא רק של לחמן). בקיצור - הציון שלך תלוי בעיקר רק בכמה ואיך שתלמדי, ולא כמה שילמת על הקורס.

למעלה