שאלה

שאלה

יש כזה דבר מורים פרטיים למפוחית? ._. או שאני צריכה ללמוד בעצמי? או שיש אתרים שעוזרים?

זהרון

New member
קבלי מורה סוף הדרך - גיא דגן

ולמקרה שלא יצא לי טוב עם הסלנג של הנוער... מורה מעולה וכשרון אדיר. ראיתי אותו בהופעת הבלוז של אפריים שמיר (עם אלון אולארצ'יק ושאר חברים סופר כשרוניים) והוא עשה עלי ועל אלו שגררתי איתי רושם אדיר. דברתי איתו קצת והבחורצ'יק מלמד בשמחה, חדווה ובצלחה תלמידים רבים. אם את באזור ת"א, תצרי עמו קשר. לא תתחרטי.

הא סלחו לי, עוד שאלה

בנוגע לדיג'רידו: מקור נאמן אמר לי שמחירי הדיג' נעים בערך מ150 עד 300 ככה [אם זה משנה משהו, אני לא מתכוונת לעצומים האלה שכזה מתעקמים בסוף ששמים על הרצפה אלא למוטות הבינוניים האלה, המ מבינים?] שאלתי: האם קיימים איפשהו דידג'ים שלא יהיו חראות ב150? או שיותר יקר-יותר טוב? [כן, אני אוהבת כלי נשיפה פשוטים :)]

זהרון

New member
בנחלת בניימין יש מוכר דיג'י

הוא אמור להמצא שם באחד הדוכנים בשוק הפתוח של ימי שישי. אני רכשתי אצלו דיג'י די מגניב וזה לא יקר. תנסי אם תעשי חיפוש ברשת תמצאי גם חנות שמוכרת כלי נגינה אתניים ואמורים להיות להם דיג'ים. אני ממליץ על הבחורצ'יק שמוכר בנחלת. הוא גם מלמד ולפעמים הוא והתלמידים שלו נותנים אותה בהופעה. חוץ מזה... נחלת ביום שישי שמשי באמצע החורף... מה רע בזה?

יש את אייל דרור מנס ציונה

הוא מנגן גם על מפוחיות בלוז וגם על כאלה עם כפתור ממש כל דבר. אני יודעת שהוא מלמד גיטרה ובס אבל אני מאמינה שהוא מלמד גם על מפוחית. הטלפון שלו : 054-6934872. את יכולה גם למצוא פרטים עליו בגוגל כולל קטעים שהוא מנגן . מומלץ.

למעלה