שאלה?

אבזץ

New member
נראה אותך...

בינינו, כמה פעמים הופתעת לטובה בבליינד דייט ראשון, אהההה? לרוב הן שמנות, מכוערות ובעלות שיניים רקובות. ובעיקר אם אתה דג ברשת... (החורים גדולים מדי - רק השמנות נתפסות). נראה אותך קובע דייט ראשון במיטה ונשאר בה תקוע עם איזו אחת שמסוכנת לפוריות הגבר יותר מסיגריות... תהא לי בריא!

גילוי נאות..

נראה לי שלפני הפגישה או בתחילתה כדאי לומר לאישה שאתה פוגש מה שאתה באמת חושב עלי'ה, שהיא "שמנה, מכוערת ובעלת שיניים רקובות", ואתה "תקוע איתה" כי היא " איזו אחת שמסוכנת לפוריות הגבר יותר מסיגריות", וכמובן שמשהו חיובי יהי'ה להשכיב אותה. ובוודאי שכל הנ"ל גם הדבר הראשוני שחשוב והרבה מעל האדם, הלב והנפש/ נשמה שהיא (סליחה על הציניות). נחמד כאשר מביטים עליך בצורה כזו, כמובן. אני מקווה שאתם מתאמים ציפיות, לפחות. (יש אנשים שכן, למען האמת.., רק כדאי שבאמת תאמר את כל הנ"ל בכנות למי שמולך) קשה לי להבין מה לא טבעי ומאולץ בפגישה בין שני אנשים הרוצים להפגש. אבל זו אני וזה אתה. ומכיוון שאתה נפגש- זה אומר שאיש לא מאלץ אותך אלא אתה עושה זאת מבחירה חופשית, שלך. אם כן, זה מעשה רצוני. אגב, מה שעושים עם דגים הוא לכידה (מאולצת) תפיסה (בעל כורחם) ואח"כ מעיכת ראשם או חניקה עם קרס.. זה באמת מה שאתה עושה לאישה? אשריך וכבודך במקומך.

אבזץ

New member
אוקי... גילוי נאות:

מאז ומעולם היתה לי בעייה בהבנת הנקרא. תמיד נתקנאתי במי שמסוגל לקרוא טקסט ולהבינו כפשוטו, כפשוטו ממש. דרך אגב, את יכולה להיפגש עם נערה יפת עיניים. נראה שתסתדרו היטב אחת עם השניה. בהצלחה.

בתצ1

New member
יש לי הרגשה שזה קשור לדייג..

שרק הדגים רואים את קצהו ..הם פשוט בורחים.. החכה שלך רקובה ..מלאת שרצים ועכברים..לא פלא שהן אלו שנדבקות אליך... המלצה בשבילך... דייט ממש אבל ממש לא במיטה..

שבי 83

New member
צ'ייסר באלנבי לא רע

בדייט שאני הייתי היתה מוסיקה טובה. צ'ייסר מומלץ אבל יש גם עוד. אתם לא יוצאים לדייטים? איפה ההמלצות? כל הדייטים הראשונים היו מעפאן?

אתה יוצא איתה או עם הפורום?:)

תשאל אותה, תבדוק מה אתה רוצה, ותמצאו את דרך המלך.. אתה הרי יוצא איתה ולא עם הפורום:) והעיקר שתהנו ויהי'ה לכם נוח ורגוע.

mndi gold

New member
הבהרה

כנראה שלא הבנתם את השאלה,בסך הכל שאלתי, האם ידוע לכם על מקומות נחמדים,באיזור תל אביב שכיף ונחמד לשבת שם עם בחורה,זהו סטו.

טוף, אם הגברים לא עוזרים../images/Emo13.gif

יש את המקום הרומנטי האישי שלי אבל הוא לא לדייט ראשון. יותר מידי רומנטי. אני ישבתי עם האקס בהרבה בתי קפה חביבים אבל כשמכירים הכל שונה מדייט ראשון. היה בית קפה חמוד במרכז סוזן דלאל, פעם ישבנו ב"לונדון" והבטנו על הים. יש ידיד אחד שכל הזמן מנסה להציע לי פגישה רומנטית ב"mate" בדיזינגוף וכנראה יש לו ניסיון טוב משם. הוא שועל דייטים ותיק אבל יותר מבוגר מאיתנו. שורה תחתונה: אני הייתי מבררת על "mate" כי הוא בטוח שיהיה רומנטי. אם אתה דוגם ספר התרשמויות.

לילה:)../images/Emo41.gif

זה מאוד תלוי עם מי נפגשים, נראה לי.. כל בני הזוג שהייתי איתם- כאשר נפגשנו לראשונה הרגש הי'ה שם, וישבנו במקומות מאוד "חמים" אולי אני פשוט בת חווה שהלב שלה פשוט פתוח וזמין ומזמין (ולכן כך זה הי'ה), אך הדבר כזה גם עם רוב האנשים שאני פוגשת בדרכי לכן כמעט עם כל אדם שאני מכירה- זה פשוט לא עקרוני היכן אנחנו. אלא אם זה ממש מישהו שאני חוששת מפניו (כי משהו אומר לי "הזהרי") עם הבחור האחרון שהכרתי בכלל עלינו למקום האהוב עליי (תמיד אמרתי שזה הי'ה מה שידעתי בגללו שזה כ"כ "נכון")- היערות, יערות הכרמל. כל מקום הוא נכון, אלו האנשם והאווירה שעושים את זה. לכן פשוט מדברים ושואלים, וקשובים למה שהאדם מוציא מהפה. איך הוא מתנהל, מתנהג, זורמים איתו. הרי את לא חייבת לומר שאת אוהבת לילה- כדי לדעת זאת, אני יכולה פשוט להיות קשובה לדברים שאת מספרת על עצמך או לצורה שדיברת על לילה או לטונצי'ה.. ואם לא אהבתם? קמתם והלכתם, שיניתם מיקום. זה הכל:) בכיף, באווירה טובה, בכוונה נחמדת. ברוח טובה. תמיד אומרים "במקרה הכי גרוע"- הרי זהו המקרה הכי גרוע, לא המקרה הגרוע:) מקסימום, נשארתם ידידים, מקסימום הלכתם לדרכיכם. פשוט הכרתם עוד ברי'ה נחמדה וטובה בעולם הזה, העשרתם את עולמכם, ביליתם כמה שעות בחברת אדם נחמד, וטוב שכך! ד"ש מפבלו רוזנברג המתנגן ברקע..

סה טו (זה הכל), והבנתי בוודאי,

אבל תתן כיוון- מה היא אוהבת, מה אתה אוהב? איזו אווירה? מה אתם רוצים לעשות? לשתות, לטייל? תה, קפה, לאכול? ים? טיילת? נוף? שיחה או יותר משהו שיעסיק? אנשים או יותר אינטימי? משהו יותר מחמם או טבע ואוויר (וניתן לשלב את זה) באילו צבעים:) איזה סגנון (עירוני, כפרי, טבעי, מתועש) וכו'..

mndi gold

New member
אם הייתם יוצאים לדייט במנהטן?

הייתי ממליץ לכם,על מקומות נחמדים בסנטרל פארק,על הטיילת שמשקיפה על רובע ברוקלין, על המעבורת שנוסעת לסטטן איילנד,על הרובע הסיני,או האיטלקי,על גשר ברוקלין,ברכיבה על אופניים. על כל מיני קומדי קלאב. אז משהוא בסיגנון.

אקטואלי?כתבת על מנהטן. לא ישראלי?

עוד מקום שאהבנו הוא "בויה" עם נוף חביב של נמל ת"א וטיול קצר על חוף הים לפני שחוזרים. אני לא בטוחה במחירים כי לא שילמתי. מתחילים ב"בויה" וממשיכים בטיול רומנטי על שפת הים. במרכז סוזן דלאל יש מופעים ואתה יכול לשלב ארוחה במסעדה, מופע וביקור בנווה צדק. מקום מקסים עם היסטוריה עשירה. יש מקום נחמד ליד השעון ביפו עם נוף של יפו העתיקה. אני מדברת על דייטים של ערב. אתה כותב כדוגמא על רכיבה על אופניים על גשר ברוקלין ומעבורת. אם אתה מתכנן יום שלם יכולה לומר לך מניסיון מה עובד טוב.

uty76

New member
ברחוב אחד העם

יש כמה ברים נחמדים אני הייתי הולך על מקום שכונתי כזה..

למעלה