כן, אבזץ!
טישו ניתן לקנות בחנות. יש המון סוגים, אתה רק צריך להכנס לחנות ולבחור את הסוג האהוב עליך. יש רכים, יש מחוספסים, יש מבושמים, יש בצבעים שונים, מעוטרים בציורים. המבחר גדול, הושט היד וגע בה (בטישו) אבל, זה הולך רק עם טישו. לא עם בחורות. הבעיה שלך ושל יוצאים נוספים הוא שאתם סובלים מפנטזיות. הבחורה שאתם חולמים עליה היא מושלמת, כנראה, אבל הבעיה שהיא נמצאת אך ורק בפנטזיות שלכם, היא לא מציאותית. אם תפגשו בחורה אמיתית, לא בפנטזיה, אתם תמצאו אלף ואחת סיבות ותירוצים למה היא לא מתאימה לכם: השיניים שלה עקומות, היא שוקלת 60 קילו (שמנה), הטוסיק שלה לא מספיק מוצק, היא גבוהה מדי/נמוכה מדי וכדומה. וכך אתם ממשיכים לקטר כמה רע לכם ואיזה "קוסיות" מדהימות יש בעולם, אבל לצערכם, ומאיזו סיבה נעלמה, הן, ה"קוסיות", לא רוצות בכם. וזה בטח בגלל שאתם חרדיים לשעבר. טפו, הדבר הזה אחוז בתוככם כמו דיבוק!
ממש רחמנות עליכם. אגב, אתה לא היחיד. מסתובבת פה אושיה שכותבת (מתבכיינת) בסגנון הזה די הרבה. יש לה הרבה מעריצים, כנראה כאלה שסובלים מאותה בעיה. המעריצות, אגב, פשוט לא קולטות את גודל הבעיה, מרוב מלל. אבל זו אכן בעיה. אני מאחלת לך בעוד עשר שנים לא להתבוסס עדיין באותו מצב, כי אם אתה סובל מזה בגיל 25 ואתה לא מטפל, יש סיכוי רב שגם בגיל שלושים פלוס תכניס לפה הודעות בסגנון. יפה הגיבה לך ילדת החיים, אבל היא חדשה, היא עדיין לא מכירה אתכם מספיק טוב כדי להבין שזה רק סימפטום למשהו הרבה יותר קשה. אז כן, נגעתי פה בעצב חשוף. משהו שאף אחד לא נגע בו - וזה כואב. יש לך מספר אפשרויות להגיב על ההודעה הזאת. אפשרות אחת היא להגיב תגובה מגעילה עם עקיצה אישית, כי לא תבין שבעצם אני רוצה לעזור לך, ולכן תעליב ותפגע בי אישית. 2. להגיב תגובה ילדותית, בסגנון של זו הקודמת ("יש לך טישו?") שתראה לכולם שאתה "לא שם ז' ". 3. להתעלם (קרוב לוודאי שתבחר בתגובה הזו) אפשרות רביעית זה להבין שקיימת בעיה ולהתחיל לטפל בזה סוף סוף. כי בגיל 25 זה על גבול הפתטי. אתה כבר לא נער, אתה גבר ומן הראוי שתתחיל להנות מיחסים עם אישה (אמיתית.לא קוסית) ואני לא מתכוונת דווקא לסקס, למרות שגם. (לגילאים מבוגרים יותר, כאלו שעברו את השלושים פלוס, אני לא בטוחה שזה לא חסר-תקנה. ייתכן שבגיל הזה כבר מאוחר מדי להבין וגם לטפל)