לילה מעורפל
New member
../images/Emo4.gifאם זה החרדי המצוי וחמי צודק
צדקו כל אלה שאמרו שכבר אי אפשר להשאיר לציבור החרדי את החופש להשתנות בעצמו וחייבת להיות כפיה של מערכת החינוך הממשלתית ובקרה יותר חזקה של המטרה על מה שקורה שם. העצב שלי הוא כי התרבות היהודית העתיקה אהובה עלי וככל שאני קוראת יותר מכם, (אני יודעת שאתם לגמרי אוביקטיבים), אני מבינה שהמבט שלי היה נאיבי. אני בטוחה שהמשפחה החרדית שלי לעולם לא תפגע במישהו אבל אולי הם המיוחדים ואתם צודקים שזה "החרדי המצוי".
כל מי שמתקרב קצת לצד הזה צריך רק לדבר איתכם והוא יברח לכיוון החילוני ולא ירצה לשמוע על הציבור שאתם מתארים. אין שום השואה לתרבות החילונית שמגנה את התוקפנות והפגיעה האלימה. כל חילוני יאמר שהוא לא יבקש להעניש מישהו על מחשבותיו אבל כשהמחשבות הופכות לתקיפה אלימה רוב החילונים יבקשו לעצור את הפושעים. השחתת גופה של אישה באקונומיקה הוא אחד הדברים הנתעבים ביותר ששמעתי.
צדקו כל אלה שאמרו שכבר אי אפשר להשאיר לציבור החרדי את החופש להשתנות בעצמו וחייבת להיות כפיה של מערכת החינוך הממשלתית ובקרה יותר חזקה של המטרה על מה שקורה שם. העצב שלי הוא כי התרבות היהודית העתיקה אהובה עלי וככל שאני קוראת יותר מכם, (אני יודעת שאתם לגמרי אוביקטיבים), אני מבינה שהמבט שלי היה נאיבי. אני בטוחה שהמשפחה החרדית שלי לעולם לא תפגע במישהו אבל אולי הם המיוחדים ואתם צודקים שזה "החרדי המצוי".