שאלה

Itamarro

New member
אז מה לעשות בשביל להשאיר את האפשרות

הזו פתוחה? מצד אחד אני מוקפא תלפיות, מצד שני אני לא ממש רוצה להיות במודיעין, ומצד שלישי אני רוצה כבר לראות מה אני אקבל במנילה. בעצם, אני יודע שאין מה לעשות, כל הזין בצה"ל.

אתה חייב להמצא/להתחיל

בתקופה הקרובה תהליכי מיונים, כי אחרכך הם כבר לא יכולים למשוף אותך אליהם. מה תקבל במנילה? נו, זה ברור. יש לך פרופיל קרבי.

Taltul6

New member
מושלם שכמוך../images/Emo6.gif

גם לי
.. ולא דיברתי על האזנות. מסלולי העיבוד המודיעיני ממש לא דומים למסלולי ההאזנות למיטב הבנתי. מזל"ט על הגיבוש.

Kick SsS

New member
מקצועות העיבוד

זה אחד מהם... למרות שיכול להיות שהיא ספציפית דיברה על משהו אחר, אבל מקצועות העיבוד מחפש את האנשים עם האנגלית ברמה הגבוהה.

Kick SsS

New member
תשובה

זאת אחת מההכשרות של מסלול שפות זרות..אני חתמתי ויתור ככה שלתפקיד לא הגעתי וגם לא אגיע, אבל ממה שהסכימו לספר לי בראיון האישי- זה כולל עיסוק בכלמיני מערכות מתקדמות..

Kick SsS

New member
חתמתי ויתור כי אין לי כוונה

להישאר תלויה באוויר עד ליום לפני הגיוס שלי.. בעיקרון הרגשתי שמיציתי את עצמי בחמ"ן
הם כל כך שיגעו אותי, העבירו אותי ממסלול למסלול, בשלב מסויים התמיינתי לארבעה מסלולים, הסירו לי מועמדות בטעות.. ככה שהבנתי שעם הסחבת שלהם וכל האפיפות בנוגע למועמדות שלי אני עלולה למצוא את עצמי מתגייסת בכלל צה"לי (כן, חשבתי על זה שנה לפני הגיוס..חח) וחתמתי ויתור על כל המסלולים ועל החיל בכלל...

Kick SsS

New member
ונכון לעכשיו אני עוד מתמיינת

לכלמיני דברים שלא קשורים לחמ"ן..ככה שאני עוד לא יודעת לאן אני הולכת..

תתפלא,

אבל הם דווקא כן מחפשים אנשים שיודעים אנגלית ברמה של שפת אם. כדאי לך לציין את זה. גם את הצרפתית כדאי לך לציין שהיא ברמה מאוד גבוהה. מה להגיד להם? אה, ושזה יהיה בפקס. בקשה כתובה ז"א. תציין שמאוד חשוב לך להגיע לשרת במודיעין, ושאתה מבקש להתמיין. אם אתה יודע על מסלול ספציפי שאתה רוצה, תציין את זה. תרחיב על כל התחומי הידע שלך; אם זה שפות זרות, מחשבים. גם פעילויות חברתיות שאתה היית ו/או עדיין שותף בהן זה טוב לציין. יש לך נתונים גבוהים ופרופיל עורפי, אז אל תדאג. לא צריכה להיות לך בעיה. (ואם יש, אתה מוזמן לפנות אלי כאן ובמסרים ואני אעזור לך) ותודה. אני מעריך את ההערכה. אני מסכים בקשר לחיים ולזה שאפשר ליפול בקלות. אני לא נתתי שזה יקרה לי, ואני שמח לעזור שזה לא יקרה לאחרים.

תשובה, רצינית לשם שינוי

בס"ד דבר ראשון, איזו מן שאלה. ברור שהתשובה היא: 3) להתאבד. אם החלטת לא להתאבד- אז הייתי מציע לך לשלב את 1+2, כלומר להשיג מליון המלצות וכו', ולשלוח אותן, בצירוף ציוים וקו"ח, גם לאיתור חמן וגם ללשכ"ג, בצירוף מכתב מתאים לכל מקום.

ממ

דבר ראשון ח"ח על הרצון לשרת במודיעין המלאכי
מקורי בהחלט. הבנתי שלא מזמן עשית צו ראשון-חכה לאיתור מודיעין..או שישר תפנה בעצמך לחמ"ן וכמובן תצרף המלצות+גליון ציונים. ומודיעין לא הופיע במנילה כי אלו הם מיונים חיצוניים שלא נשלחים דרך לשכת הגיוס

למעלה