שאלה...

• פותח הנושא DM18
  • פורסם בתאריך

DM18

New member
שאלה...

התגייסתי לחיל התותחנים לפני כשבוע וממש לא רציתי אז הלכתי לקב"ן ואמרתי לו שאני לא יכול להשאר שם , וכו´ ... בכל מקרה.. אמרו לי שם שביום שני-שלישי אני אגיע לבקו"ם למיון מחדש , לקצין מיון. האם זה אומר שהפרופיל יירד ? (הפרופיל הנוכחי הוא 72) . והאם קיימת אפשרות שאני אשאר בחיל התותחנים , פשוט לא קרבי? (נאמר לי שלא , אבל אני לא בטוח..)

תשובה

טוב.. אם הורידו לך פרופיל אתה היית יודע כבר, כי זה תהליך שצריך לעבור, 1. ללכת לפסיכיאטר אחרי שפגשת קב"ן 2. ללכת לועדה רפואית שתוריד לך פרופיל וזהו... אז אם לא עברת את התהליך הזה אז לא הורידו לך פרופיל דבר שני לשאלתך אם ישאירו אותך בתותחנים ואם יש סיכוי... אז כן יש אפשרות שתהיה מוצב בבסיס תותחנים... אבל רק שתדע שניכנסת לקטע לא נעים בצבא... של אי ודעות... אחד.. הקציני מיון הם לא האנשים הכי נחמדים בעולם והם עושים מה שבא להם ומה שנוח לצבא כרגע...וזה אומר שיכולים לתקוע אותך בתפקיד ממש לא רצוי כמו נהג משאית, מכונאי רכב, אפסנאי...וזה הקטע הלא נודע שאין לך מושג איפה ישימו אותך

DM18

New member
הממ

אני הבנתי שאם היו רוצים להשאיר אותי בתותחנים לא הייתי צריך לנסוע לבקו"ם לראות קצין מיון. ותאמין לי , שהייתי חייב לעשות את זה , ממש לא רציתי להיות תותחן.

boring

New member
פרופיל..

תוריד אותו, ואז לא תוכל להיות קרבי - אם זה באמת מה שאתה רוצה. אם יש לך פרופיל 72, תוריד ל64 מינוס, ואז או שיקחו אותך להיות ג´ובניק בשיבטה, או שתהיה ג´ובניק במקום אחר (מאוד לא סביר) ואז גם ייתכן שתצטרך להתחיל מההתחלה טירונות 02 שוב, אבל אני ממש לא בטוח בקשר לזה. בקיצור, פרופיל. איך להוריד? זה כבר סיפור אחר...

למעלה