סמרט-טוי היקר!
האמן לי, שלא בלב קל כתבתי את מה שכתבתי. יש כאן אנשים יקרים ונפלאים כ... (אני פוחד לגלות זהותם ברבים) כמוך (ששש...), כמו מנסון, כמו תל אביבי ועוד ועוד... אני יכול להתווכח גם עם תל אביבי על הדעות המנוגדות אבל אצדיע לו על אופי הוויכוח המרשים. לראשונה בתולדותיי כאן בפורום אני מעז לחלוק הפעם עליך. אני חש עלבון צורב לנוכח הסכנה, שאנחנו נצטייר כהומוסקסואלים אנטי דתיים, בה בשעה, שאנו שואפים לקבל את הנטייה המינית כדבר, שאינו ניתן (כמעט) לשינוי, מבלי לפגוע בעובדת היותנו אנשים מאמינים. מבחינתי להכניס את ארון הקודש לתוך פורום זה כמוהו כהכנסת צלם להיכל. זהו הגבול, שאותו לא אעבור בשום אופן. אני אישית לא אוכל להשתתף בפורום, ששמו מבזה ערכים מקודשים. כל משתתפי הפורום יחסרו לי וספק, אם אמצא כדוגמתם במקום אחר (האמן לי: גם ניסיתי ו... חבל על כל מלה...). אני מקווה, שהתבונה תגבר בקרב מנהלי הפורום, שאף הם יקרים ואהובים וראוים לכל המחמאות. אמשיך מלכבד את כולם אבל לא נראה לי, שאמצא את מקרומי בפורום במקרה זה. זה איננו איום, כי אין לי על מי לאיים. מי שלא רוצה, שלא ייכנס. אני חושב בכל זאת, שחשוב לשמור על כל המשתתפים ולו בשל איכות הדיונים הגבוהה מצד כולם ללא יוצא מהכלל רק לא במחיר של פגיעה כלשהי בערכים מקודשים. גם תל אביבי ואחרים שכמותו צריכים להבין, שהפורום מיועד לדתיים. אמנם יש מקום לכולם והראייה, שכולם נאים ומשובחים בלא קשר לדעותיהם, אבל בפורום דתי יש לכבד את תנאי המקום ואני מקווה שכך יהיה. בכל מקרה תודה על המלים החמות ומקווה למצוא אותך תמיד בריא ומאושר, ושהשירות הצבאי יעבור במהירות ובקלות.