שאלה..

SmartToyBoy

New member
קשקוש ידידי

לא אקבל ממך אמירות בסגנון זה. גם אם שם הפורום לא יהיה מוצא חן בעיני, בעיניך או בעיני מי מחברי הפורום - אני מצפה שנכבד את הכללים שקבעו המנהלים. ושלא תחשוב - אפילו בטעות - להתנתק מהפורום! ראה הוזהרת!!! אנחנו חתונה קתולית כאן
שיהיה שבוע נהדר
סמארטי.

סמרט-טוי היקר!

האמן לי, שלא בלב קל כתבתי את מה שכתבתי. יש כאן אנשים יקרים ונפלאים כ... (אני פוחד לגלות זהותם ברבים) כמוך (ששש...), כמו מנסון, כמו תל אביבי ועוד ועוד... אני יכול להתווכח גם עם תל אביבי על הדעות המנוגדות אבל אצדיע לו על אופי הוויכוח המרשים. לראשונה בתולדותיי כאן בפורום אני מעז לחלוק הפעם עליך. אני חש עלבון צורב לנוכח הסכנה, שאנחנו נצטייר כהומוסקסואלים אנטי דתיים, בה בשעה, שאנו שואפים לקבל את הנטייה המינית כדבר, שאינו ניתן (כמעט) לשינוי, מבלי לפגוע בעובדת היותנו אנשים מאמינים. מבחינתי להכניס את ארון הקודש לתוך פורום זה כמוהו כהכנסת צלם להיכל. זהו הגבול, שאותו לא אעבור בשום אופן. אני אישית לא אוכל להשתתף בפורום, ששמו מבזה ערכים מקודשים. כל משתתפי הפורום יחסרו לי וספק, אם אמצא כדוגמתם במקום אחר (האמן לי: גם ניסיתי ו... חבל על כל מלה...). אני מקווה, שהתבונה תגבר בקרב מנהלי הפורום, שאף הם יקרים ואהובים וראוים לכל המחמאות. אמשיך מלכבד את כולם אבל לא נראה לי, שאמצא את מקרומי בפורום במקרה זה. זה איננו איום, כי אין לי על מי לאיים. מי שלא רוצה, שלא ייכנס. אני חושב בכל זאת, שחשוב לשמור על כל המשתתפים ולו בשל איכות הדיונים הגבוהה מצד כולם ללא יוצא מהכלל רק לא במחיר של פגיעה כלשהי בערכים מקודשים. גם תל אביבי ואחרים שכמותו צריכים להבין, שהפורום מיועד לדתיים. אמנם יש מקום לכולם והראייה, שכולם נאים ומשובחים בלא קשר לדעותיהם, אבל בפורום דתי יש לכבד את תנאי המקום ואני מקווה שכך יהיה. בכל מקרה תודה על המלים החמות ומקווה למצוא אותך תמיד בריא ומאושר, ושהשירות הצבאי יעבור במהירות ובקלות.

סבבב

New member
לא אחייב איש להיות כאן...

הסיבה לשינוי שם הפורום לא באה מאיתנו. היא באה מאנשים רבים בפורום שהמילה "גאים" לא תאמה אותם, מה עוד שזו תכונה שלילית ביהדות. אני מתפלא שאתה לא יוצא כנגד הדבקת המילה והכינוי "גאווה" לכל דבר בפורום, כאשר אתה חושש לפגיעה בכבוד היהדות והדת בכלל... ולגבי השם החדש - לכשייבחר שם חדש, על פי רוב מיוחס של מעל 50%, השם החדש ייכנס לתוקפו. מי שלא מוצא חן בעיניו, ליבי איתו. גם לא בטוח שזה ימצא חן בעיני, האם בגלל זה אפרוש מניהול הפורום (יש לי מספיק סיבות אחרות... חחח...). אם אתה מעוניין לפרוש, זו בחירתך. אבל ברור של ששינוי שם הפורום לא ישנה את הפורום עצמו, ואם אתה נהנה בו כמו שהוא עכשיו, אז לפרוש בגלל שם שעוד לא נברא - זה די מגוחך... אבל כמו שאני נוהג לומר - אנחנו במדינה דמוקרטית, וזוהי אך זכותך להחרים, לנדות ולא להיות שותף לנו. ההפסד כולו שלך... וגם שלנו... שיהיה בהצלחה עם כל החלטה שתבחר, אם כי נראה לי שהשם אליו אתה מתנגד - לא ייבחר, נכון לעכשיו...

סבבב היקר!

ראה תגובתי לדברי ידידינו היקר "סמרטוי". אני אתנצל גם בפניך אבל בשם המוצע, אם ייבחר, אני רואה פגיעה קשה בערכים מקודשים. במשוואה של פגיעה בדמוקרטיה מול פגיעה בקודשים אני מעדיף את הראשונה. גם לך אומר, שאינני מאיים על איש ואינני מציע למישהו להישאר או לעזוב את הפורום. כל אחד יעשה את השיקול שלו. אני רק חושש לירידת הרמה אבל לא מפני זה אלא רק בשל העיקרון, שבדיוק כפי שאתה מציב לפניך גבולות ביחסים שבינך לבין הסובבים אותך, כך גם אני מרשה לעצמי להציב גבולות ברורים בעניין זה. עד כה ראיתי בפורום זה אחד הפורומים הנהדרים מבחינת איכות. מצאתי דעות שונות אבל גם כבוד הדדי. כל זה לא יהיה עוד ברגע, שקיימת נכונות לפגוע בערך מקודש כדי לבטא נטייה, השנויה במחלוקת עצומה למרות כל הסיבות המקילות. שימוש בשם "ארון הקודש" ירחיק את ההומואים הדתיים עוד יותר מהקהילה הדתית ולא נראה לי, שאפילו אביעד היה מסכים לכך (אלא אם יחליט, שהוא הופך לחילוני...). אז גם לך אני חייב תודה והערכה על הכבוד, שיש לי להיות שותף בפורום. גם אתה תחסר לי או אולי בסופו של דבר יוחלט משיקולים טקטיים לקבל את הדעה, שלא פוגעים בערכים מקודשים בשום מקום ועל אחת כמה וכמה לא בפורום זה.

סבבב

New member
קשקוש בלבוש...

ממש מתאים הכינוי החדש... יקירי, אתה מנסה לעורר פה מהומה רבה על לא דבר... הרי אתה יכול לראות בעצמך את תוצאות הסקר כפי שהוא נראה כרגע, ויש רוב מוחץ שבעמדתך... אז לא צריך לצאת בהצהרות כשגם ככה עמדתך היא המובילה... נשמח עם תמשיך להיות איתנו. ואני בטוח ומשוכנע שכך יהיה...

תודה, סבבב!

אכן הפעם הצדק אתך. עם זאת לא באתי לעורר מהומות אלא להביע עמדה יהודית גאה (ואנא בלי פירושים מעוותים). אני שמח, שהרוב אכן תומך בעמדתי, אבל אין לי שום כוונה לצאת בהצהרת ניצחון. הניצחון האמיתי יהיה של כל חברי הפורום, שהבינו, כי יש איזשהו קו אדום בחופש הביטוי ובדמוקרטיה. אקבל כל הכרעה, שלא תהיה בה פגיעה בערכים מקודשים, ובאותה מידה אתנגד גם לפגיעה בערכים מקודשים לדתות אחרות (להבדיל...). תודה על המחמאות ואני מקווה, שהתוצאות ישביעו את רצון כולם, ושהפורום ימשיך להיות פעיל ואיכותי, כפי שהיה עד כה.

מנסון1

New member
סבבב אם לא תחזיק אותי חזק../images/Emo24.gif

אני בורח אני לא עומד בפני לחצן של ה

סבבב

New member
לא מנסון... אל תעשה זאת...

גם ככה נעלמת לנו לתקופה ארוכה ובקושי החזקנו מעמד...

זקוק ל- ../images/Emo53.gif

אני תופס אותו חזק חזק ונתחזק ונראה, אם יעז בכלל לאיים על מישהו כאן... (מנסון! אני קורא אותך לסדר!)

למעלה