שאלה..

s o u l o s t

New member
שאלה..

אם היתה לכם אפשרות הבחירה בין חיים והזקנות כהומו לכל דבר (קרי: מערכות יחסים עם גברים), לבין האפשרות שאולי תהיה לכם מערכת שנראית טבעית יותר בעיני החברה(ואולי אף בעינכם) עם אישה, שמידת המשיכה שלכם אליה תהיה פחותה, אך יהיו בינכם יחסי אהבה מלאים שאולי אף יובילו למשיכה.ויהיה לכם בית. וכלב. וילדים. בקיצור, משפחה. וזאת למרות המשיכה שלכם לגברים. האם זו הקרבה גדולה מידי (יש שיגידו רמאות עצמית) בשביל משפחה? או שמא המאבק/מבחן הגדול הוא באמת ועל אף כל המכשולים, להקים משפחה? לאו דווקא מסיבות דתיות, אלא בגלל שזה הדבר שנראה פשוט כנכון וטבעי בחברה שאנו קיימים? אני שואל כי זו שאלה שאני מתחבט בה כבר זמן מה.. והיא מטרידה אותי מאוד. סתם כדי לדעת מה עוד אנשים כמוני חושבים

aviadd1

New member
האמת מנצחת

מה שהחברה חושבת לא יקבע לי מערכות יחסים. אהבה ומשיכה זה אבני הבניין של מערכת יחסים. שקרים וחוסר עניין מיני הם כרסום היסודות. אם תאהב מישהו ויראו שיש בכך משהו אמיתי גם החברה מסביב תקבל.

../images/Emo45.gif ג-א-ו-ה!

ואם תבין שעליך להתגאות בזוגיות שלך עם בחיר ליבך - תראה איך כל הסביבה תתגאה בכם.

אם אתה נמשך לנשים אתה חייב לנסות

יקירי שלי מה שלומך? מקווה שבסדר. כן..... קראתי מה שכתבתך ובכנות אכתוב: הדבר היחידי שמענין אותי זה האושר שלך ( וכמובן שגם הנערה תהיה מאושרת איתך) ואם אתם תוכלו להסתדר בקשר בינכם. דעתי ידועה ואמרתי בהרבה שיחות טלפון וגם אומר אותה בפגישה עם הרב בתאריך 18 בינואר למנינם. הנטיה ההומוסקסואלית אינה ניתנת לשינוי היא ניתנת לשילוב עם קשר עם אישה בתנאים קשים אבל אפשריים 1. שאתה תמשך לאישה 2. שתוכל להעניק לה הצרכים הגופנים שלה. 3. אתה חייב לספר לה שאתה נמשך לגברים ( לא לבסס קשר על רמאות,שקרים, והסתרה) 4. עליך לחדול מלשכב עם גברים ( זו בעיני בגידה ופגיעה- כמות שגבר שנמצא במערכת יחסים מחייבת עם גבר אחר אסור שיבגוד בבבן זוגו כך כמובן אסור לבגוד באישה) 5. ועליך לשקול להתנתק מהחיים ההומוסקסואלים ( גם החברתיים) 6. וכמובן הקשר חייב להיות ספונטאני כפי שנוצר קשר בין שני בנים שנמשכים אחד לשני ואם אתה והנערה תהיו מאושרים ותקבל אותך כמות שאתה ותאהב אותך ואתה אותה כפי שכתבתי : אתה חייב לנסות קשר עם אישה.|דעת החברה מענינת אותי "כשלג דאשתקד" אלו הם חיך והחברה לצערנו הרב יכולה להיות צבועה, מתחסדת, וגם אכזרית. וכן.... ההשקעה למען הקמת משפחה כדאית. ואוסיף ואכתוב הניסיון מבחינתך חייב להיות במספר חודשים-עד שנה, באם הקשר הבריא לא נוצר אז תבין ש "זה לא זה" ונסה קשר עם גבר. זו דעתי. שמור על עצמך ואשמח לעזור ליעץ ולסייע כמיטב יכולתי והבנתי באהבה אסף.

גם אני מצטרף...

לדעתם של חבריי "סבבב" ואסף זהבי ומכריע נגד דעתו של ידידנו היקר אביעד. עושה רושם, שאביעד נעול על קונספציה, שאסור בתכלית האיסור להומוסקסואל ליצור קשר עם אשה. מהיכן האיסור הזה?! תמיד ציינתי, שקשה להכריע באופן חד-משמעי בעניין זה, ואכן התגובה ל"סולוסט" (ברוך הבא בצל קורתנו) איננה בהכרח זהה למקרים אחרים. מן הראוי היה לשתף אנשי מקצוע בדבר ולהחליט בהתאם לכך. לעניות דעתי, אם יש סיכוי, שההומוסקסואל יקים חיי משפחה תקינים ויעזוב (או לא יעזוב) את החיים ההומוסקסואליים ובלבד, שלא יחיה בשקר וברמאות (צודק חלקית בזאת גם אביעד), מדוע לא?! האם כל העולם חייבים להיות הומוסקסואליים?! מי יישאר לבסוף לגלוש כאן בפורום ולהיפגש עם אסף ועם אחרים?

אנשי מקצוע

אנשי מקצוע לדידי הם מי, שהוסמכו על פי חוק לתת יעוץ פסיכולוגי או סוציאלי, וכיוון שמדובר גם בשאלה דתית, יתכן, שראוי היה לשתף גם רב - רב ולא רבנים. הרב חייב להיות מודע למשמעות של להיות הומוסקסואל ובשום אופן לא בעל דעה נגד. עם כל הכבוד לאביעד ולתל אביבי, אינני סבור, שהם עונים על הקריטריונים הללו.

אפק בר

New member
אני בטוח שהתשובה נמצאת אצלך...

אל לך לרעות בשדות זרים ולחפש את התשובה אצלם. השאלה המהותית היא מהו אחוז המשיכה היותר גבוהה? ,לאיזה צד הוא נוטה גברים/נשים? ברור שהקמת בית בצורה של אבא אמא ילדים הוא העדיף השאלה היא אם תוכל לעמוד בזה. שוב אני מדגיש אתה הוא זה שיודע את התשובה .חפש אותי פנימה.

מודה לאמת

אני חייב להודות: לאחר כל כך הרבה ויכוחים והתנצחויות אני חש לפחות פעם אחת צורך וגם יכולת להזדהות עם תל אביבי. איך אמרת? לי עדיף אבא-אבא. השאלה היא: האם כל מה שעדיף לך עדיף גם לאחרים?! זאת הסיבה, שמעולם לא שמתי עצמי כיועץ, ביודעי את חולשותיי ואת בורותי בנושאים אלו. גם לא הייתי מכיר אישית את השואל, הייתי נזהר מלייעץ בעניין כה כבד. משום כך הסכמתי עם הכותבים, שבראש וראשונה עליך להחליט בעצמך, מה עדיף לך (וזאת הסיבה, שאני מכבד את הבחירה החופש/ית של כל מי שמרגיש עצמו כשר יותר להיות אבא-אבא), ואם הנך מתקשה להחליט בגלל הסתירה בין השקפתך הדתית לבין נטייתך המינית, כדאי שתתייעץ עם איש מקצוע מומחה ומוסמך, ואין מניעה, שיהיה גם רב, ובלבד, שיהיה משוחרר מדעות קדומות.

s o u l o s t

New member
אני מניח

שאם המשיכה שלי הייתה יותר גבוהה לנשים אז לא הייתה לי בעיה, נכון?!
השאלה היא אם בכלל לקחת את עצמך ולהתחיל בתהליך עמוק וכואב שסופו בכלל לא ידוע, או שפשוט להישאר עם מה שיש לי ולחיות?

המעשה הוא העיקר

אם לא מנסים - לא יודעים, אבל אתה צריך להיות מאד שלם עם עצמך ולהחליט שאתה רוצה בכלל לנסות. כפי שנכתב לך כאן כבר - התשובה היא אצלך בפנים. בהצלחה הפליט משוק הדגים

מנסון1

New member
בית וכלב?../images/Emo12.gif

בשביל כלב לא צריך להתחתן. צער בעלי חיים לא דוחה צער בעלים חיים

מנסון1

New member
תודה סבבב

אז הטכנאי תיקן לי את המחשב. אבל כפי שאתה רואה אותי הוא לא תיקן. הוא אמר משהו שאין לו מספיק ג'יגה בשבילי. אמרתי לו, שאני לא צריך הרבה ג'יגה מספיק לי אחד ג'יגו. אז הוא אמא שהמעבד שלי סוטה. נעלבתי, ואמרתי לו, אולי המעבד סוטה, אבל הזכרון ארוך

SmartToyBoy

New member
אח מנסון מנסון

ברוך שובך לביתנו :) ותודה על המסר!! שתהיה שבת נפלאה

געגועים

מנסון היקר! אין לך מושג, עד כמה היית חסר לנו כאן בפורום. הפורום בלי מנסון זה לא כמו הפורום עם מנסון. אף אני מאחל לך חיים ארוכים כאן, ושנמשיך ליהנות מהגיגיך, אם כי עננה קטנה רובצת עליי אישית. ממש עכשיו מתבצע סקר, שמטרתו להכריע בדבר שינוי שם הפורום ל"ארון הקודש" או ל"הומואים ולסביות דתיים". הפעם אינני שותף למשחק ואינני מצביע כלל. דעתי כלה ונחרצה, שעם כל הכבוד לדמוקרטיה, אינני מוכן שותף לביזיון הקודש, ומצידי אפשרב לסגור את הפורום כלל. ולשאלת המיליון: מה עושה "קשקוש בלבוש"? מיהו בכלל? אני מציע לך לעבור למסר אישי ואז תופתע לגלות, שאנו מכרים ותיקים, ובעצם - אותה גברת בשינוי אדרת... אז בכל דע לך, שגם אם איאילץ להתנתק מהפורום מהסיבה שלעיל, עדיין אני מקווה לשמור על קשר אישי עם הגולשים באמצעות מסרים ואולי גם באמצעות קשר אישי ממש... שוב איחוליי להצלחה ותמיד איהנה מהגיגיך.

למעלה