שאלה

zwipy

New member
ואו תודה רבה על הלינק

יש שם תיאוריה מאוד מעניינת על ההורקרוקס של דמבלדור, האגריד הוא מומחה לטיפול בחיות פלא והוא בטוח יודע שהוא ההורקרוקס של דמבלדור.. לכן דמבלדור אומר שהוא היה מפקיר את חייו בידיו של האגריד כי הוא יודע שפוקס הוא הורקרוקס של דמבלדור וכנראה גם שומר הסוד שלו.. ואולי בכך שהורגים את שומר הסוד הסוד שלו מתגלה בסופו של דבר.. שזה יכול להוביל לנושא מותו של האגריד בספר האחרון

../images/Emo221.gifאתם נאחזים בחבל קרוע../images/Emo221.gif

דמבלדור הוא לא כזה. אולי יש לו סודות והרבה, אותם כנראה נגלה בספר השביעי - אבל הורקרוקס הוא לא אחד מאותם סודות, פשוט זה לא מסתדר טוב עם כל מה שדמבלדור היה ב-6 שנים האחרונות..

zwipy

New member
למה לא?

אחרי הכל הוא כבר רצח את הקוסם ההוא גרינדלוולד וכך בעצם נחצתה נשמתו בין אם הוא רצה ובין אם לא.. ואיך שדמבלדור ניחש שיש הורקרוקס של וולדמורט בנגיני? כנראה בגלל שגם דמבלדור עשה את אותו הדבר.. וזה רעיון מבריק לשים בפוקס הורקרוקס שהרי עופות-חול לא מתים לעולם, יש להם סגולות ריפוי, יכולות לשאת משא כבד.. זה ההורקרוקס המושלם וזה מאוד מתאים לדמבלדור לעשות כזה דבר.. אני אישית לא מאמין שהארי יצליח בכוחות לעצמו אפילו להתקרב להורקרוקס נוסף של וולדמורט הוא יהיה חייב עזרה של מישהו, חסר לו כ"כ הרבה מידע על ההורקרוקסים, הוא בקושי יודע איפה צריך לחפש ומה צריך לחפש.. שלא נדבר על להשמיד אותם, אם צריך לחכות שהארי יעשה הכל בכוחות עצמו אז הספר השביעי יהיה עבה כמו סדרה שלמה של אנציקלופדיה, לא הוא יהיה חייב עזרה ממישהו חזק ביותר שיודע על וולדמורט וזה יהיה מדמבלדור

zwipy

New member
תגיד אתה עושה בכוונה?

מה ההבדל בין להרוג בקרב לבין לרצוח? אין שום הבדל דמבלדור רצח אותו נקודה.

תפתחי ספר הלכות ותראי

להרוג בקרב זה לא רצח, זה הגנה עמצית, זה הרוג בל תהרג, אין פה שום רצח. וכדי ליצור הורקרוקס צריך לרצוח בדם קר ובכוונה תחילה, ודמבלדור, לא עשה דבר כזה מעודו.

saaror

New member
צודק

אדם חייב לשמור על עצמו בחיים,אפילו אם יעבור על חלק מהעבירות. אם מישהו בא להרוג אותך מצווה להרוג אותו כי כבר נאמר שהבא להורגך השכם תהרגהו. דמבלדור חף מפשע ומשולל הורוקרוקסים אלא אם הוא מצא דרך אחרת להכין כאלה,דבר המוטל בספק.

NinKap

New member
נכון,וחוץ מזה

שוב ושוב-רואולינג אמרה שדמבלדור מת.עם הוא השאיר הורקרוקס זה קצת סותר את העניין...

ocean33

New member
אוופפפ....

מי זה גרינוולד?? אני לא זוכרת את השם הזה בכלל..!!! ומתי דמבלדור הרג אותו??

Luna Sphere

New member
אני לא חושבת שדמבלדור

היה רוצה להשאר בחיים. אני חושבת שאם הוא מת, כנראה שהייתה לזה סיבה.הוא לא אחד מאותם אנשים שירצו להשאר בחיים no matter what...

יובי14

New member
לא נראה לי..

דמבלדור מתואר כאחד שאוהב את החיים ושלא מסוגל או רוצה להרוג.. אפילו את וולדי הוא לא הרג שהיייתה לו הזדמנות..

למעלה