שאלה

zwipy

New member
שאלה

מישהו חושב שאולי דמבלדור גם עשה לעצמו הורקרוקס והוא נמצא בפוקס? ונכון שהשרביט של הארי ושל וולדמורט מכיל נוצה של עוף חול.. אולי זה גם קשור לפוקס? עכשיו נסו לחבר בין 2 השאלות שלי.. תגובות תתקבלנה בברכה

The T Shirt

New member
לא סביר במיוחד

דמבלדור לעולם לא יפנה לאומניות האופל, ובטח שלא לכישוף אפל שכזה. חוץ מזה, רולינג אמר רשמית שדמבלדור מת.

ZoHaRoT

New member
../images/Emo45.gif

לא נראה לי שדמבלדור היה רוצח מישהו, וגם אם כן, הוא לא היה עושה כישוף שכזה...

../images/Emo221.gifתשובה../images/Emo221.gif

דבר ראשון, דמבלדור כן רצח מישהו, לפחות אדם אחד - גרינוולד ב-1945. אבל למה זה לא הגיוני שלדמבלדור יהיה הורקרוקס? כי אחד, הוא מתעב את אומנויות האופל ולא רוצה שילמדו אותם בהוגוורטס , ושניים, כי הוא אמר מספיק פעמים שהוא לא מפחד מהמוות ויש דברים הרבה יותר גרועים מהמוות. אני חושב שדמבלדור חי חיים ארוכים, ממלאים ומיצה אותם עד תום. מגיע לו למות בלי שינסו להעיר אותו בכוח מהקבר .

zwipy

New member
אוקי אני מסכים

אבל קראתי את הספר השני שוב בשבת ודמבלדור אומר שהוא ייעלם מבית הספר רק כשלא יישאר איש שנאמן לו, ושרק בזכות הנאמנות של הארי הופיע... פוקס! שעזר לו בחדר הסודות נגד הזיכרון של רידל... אז דמבלדור עצמו לא היה בבית הספר ולא יכל לעזור לו אבל פוקס תמיד נשאר שם, וגם עכשיו שדמבלדור מת עדיין יש אנשים שנאמנים אליו.. ופוקס עדיין נמצא שם.. זה לא מעורר קצת חשד?

The T Shirt

New member
אתה מוציא דברים מהקשרם.

כל עוד הוא חי. הוא ישאר בהוגוורטס ויתן עזרה למי שיצטרך. אבל אם הוא מת - תנו לו לנוח על משכבו בשלום.

NinKap

New member
דמבלדור לא רוצח.

וכן-נאמר באחד הספרים ששני השרביטים של וולדמורט ושל הארי הם עשויים מנוצות של פוקס עם אני לא טועה. אולי פוקס יעזור להארי על סמך זה בספר השביעי לדעתי,יופיע עוד,אבל הורקרוקס הוא ממש לא יכול להיות.חוץ מזה בספר השישי דמבלדור גם אמר שלעשות הורקרוקס מיצור חיי זה לא הכי טוב.

zwipy

New member
הביס אותו...

ואז מה קרה לו? לא אמרו שהוא באזקבאן הוא משהו כזה.. אז כנראה שהוא חוסל! מה עוד יכל לקרות לו?

הלחwנן

New member
זה לא משנה!

יכול להיות שהוא הרגותו, גם אם לא כתוב וזה לא נקרא רוצח.

Mr Sinister

New member
לא אמרו מה קרה איתו

מהסיבה הפשוטה שזה קרה 50 שנה לפני עלילת הספרים, וזה סתם פרט קטן על העבר של דמבלדור. דמבלדור היה יכול להביס אותו בהרבה דרכים אחרת חוץ מלהרוג אותו.

הלחwנן

New member
אבל זו הזדמנות

שהוא יכל להרוג בלי להיות רוצח. אבל לא נראה שדמבי קרע לעצמו תנשמה, לא מתאים לו וגם האנושיות שלו לא נפגמה כמו שאמור לקרות בהורק.

NinKap

New member
שחכתי את הפרט הזה,אבל

דמבלדור מתנגד לקסמים אפלים ובמיוחד להורקרוקסים-הוא הרי אפילו אסר על הנושא הזה בתחומי בית הספר,זה אומר משהו לא?

zwipy

New member
נו ברור

ברור שהוא יתנגד לזה שילמדו את זה בבית הספר.. אבל זה לא אומר שהוא לא עשה את זה, הוא יכול להרשות לעצמו כי הוא בליגה אחרת משאר הקוסמים

NinKap

New member
אבל למה לו לעשות את זה?

הוא הרי אמר תמיד כשהיה בחיים שיש דברים הרבה יותר נוראיים מהמוות,ואת זה וולדמורט לא הבין אף פעם,נראה לך שאחרי הצהרות כאלה הוא יעשה לעצמו הורקרוקס? הוא חיי את החיים שלו ועם הוא היה רוצה אי פעם להאריך אותם,או היה פוחד מהמוות,הוא היה עושה משהו כמו שניקולס פלאמל עשה בזמנו עם אבן החכמים. פשוט הזמן של דמבלדור ניגמר.הוא חיי חיים מלאים.הוא עשה כלכך הרבה כמו שכמעט אף אחד לא עשה.לא חושבת שהוא לא הסתפק בחיים שלו.לכל דבר יש סוף,וגם לחייו.

zwipy

New member
כדי להביס את וולדמורט

אין לו שום סיבה אחרת לעשות את זה חוץ מלרצות לעזור להארי, אפשר לקרוא לזה גיבוי של דמבלדור אם יקרה לו משהו כמו מה שקרה עם סנייפ

NinKap

New member
אבל הארי גם ככה

אמור לעשות את זה לבד.דמבלדור נתן לו את כל המידע שהוא היה זקוק לו כדי להביס את וולדמורט.אולי הוא בעצמו לא חכם מספיק,אבל יש לו את הרמיוני רון והאחרים שכל אחד מהם מתמחה במשהו אחר והוא יעזור לו בספר השישי,וככה ביחד אני בטוחה שהם חזקים מספיק כדי למצוא את ההורקרוקסים,ולהביס את וולדמורט. לדמבי אין סיבה להשאר בחיים ולעשות בשביל זה קסם כזה אפל.פשוט נראה לי אתם לא רוצים להאמין שדמבלדור מת,למרות שכבר אמרו את זה חד משמעית.חוץ מזה-דמבלדור תמיד אמר שלפצל את הנשמה זה דבר נוראי שלא צריך לעשות.מה,דמבלדור יפצל את הנשמה שלו שלא תשאר אותו דבר כמו שהיתה,ורק שיהיה את כוח הקסם?ממש לא יכול להיות לדעתי.

למעלה