שאלה

איזה בעיות??

בארץ לא לעשות את זה עלול להפוך את חייו קשים יותר? מאיפה אתה מביא את זה?

ועכשיו בדיוק עושים

פרופוגנדה למען מילה באפריקה כדי להפחית את הקלות הבלתי נסבלת של העברת האיידס...

זה מה שנקרא לחסן את המזרק

אומרים לאדם לא מהול נהנה פי 100 בסקס, מצד שני אולי זה מפחית את הסיכון לאידס. כול אחד יעשה את השיקול שלו. ואגב, עדיין לא הבנתי איך זה יפריע לילד בחיים. נ.ב אין קשר בין פרופיל לברית מילה. גם לא נימול מקבל 97 פשוט כי זה הכי גבוה.

justchip

New member
שוב ושוב ושוב

אין שום הוכחה לכך שלא מהול נהנה יותר, להיפך במאמר היחיד שמצאתי בנושא היו גם שטענו להיפך, אם זה באמת מעניין אותך תעשה חיפוש בפורום.

uri80

New member
עזבי, כשאנשים מחליטים על טענה

מראש, ורק אח"כ מנסים לחפש לה ראיות, למה לטרוח להתווכח?

justchip יש עדויות של עולים

מרוסיה שעבור מילה כבוגרים. הם סיפרו שחיי המין שלהם נהרסו בעיקבות המילה. גם הנשים שלהם העידו שהכל נעשה יותר גרוע.

uri80

New member
וואלה, כי עולים חדשים אני דווקא

מכיר לא מעט בגלל מישהי קרובה אלי שעובדת בתחום, ומשום מה יש כמויות גדולות של אנשים שמחליטים לעבור את התהליך, למרות שהם מתיעצים קודם עם הרבה מאד אנשים שכבר עברו את זה בתור בוגרים. קצת סותר, לא חושבת?

babylon_a1

New member
למה, דרוזים כן מקבלים 100

טוב עכשיו ברצינות, הפרופיל הינו חלוקה לקבוצות - מאד בריא, בריא , כמעט בריא וכו' זה לא ציונים אין גם דבר כזה פרופיל 96 או 95 המספרים הינם רק שמות כמו כן יכלו לקרוא להם "אחלה" "סבבה" או "לא משהו" אבל כנראה שהיה יותר מקצועי ללכת על מספרים

rigoletto111

New member
נהנה פי 100? איך בדיוק מדדת?

ואילו היצר המיני שלי היה גבוה פי 100 ממה שהוא עכשיו, גם הייתי בצרות גדולות פי 100 כנראה... אני די נרתע מהגישות הקיצוניות בשני הצדדים בויכוח פה. גם נימולים וגם לא נימולים חיים טוב, נהנים מסקס, ובין כך ובין כך הייתי אולי ממליץ שישתמשו בקונדום כשהם מכייפים עם אפריקאיות נגועות...

עם סרגל

ומאה פי מאה זה עשר אלף או שאני טועה? ואם כבר מדברים חבל שלא העלו את הנושא של מילת נשים. בטח אוריאל בעד..

uri80

New member
בודאי. אם חותכים לנו, אז בשם השויון

נדרש לחתוך גם להן, לא? השוואה בין מילת גברים למילת נשים (שנועדה מראש להכאיב ולצמצם את קיום יחסי המין) היא מטופשת.

ממש לא!

אבא מוחמד לא אומר לאמא פטמה יאללה בוא נמול את התינוקת מהר שמא היא תגדל ותהנה מיחסי מין. ממש לא! זה טקס עם טיעונים דתיים לא פחות מהיהדות. ונפוץ בכמה דתות וכתות. זה שהתוצאה של שניהם היא הפחתה בהנאה המינית זה נושא אחר.

rigoletto111

New member
שמע, אם אתה משרשר אלי משהו שקשור

לאסלאם, כדאי שלפחות יהיה לזה איזה קשר עקיף למציאות. האסלאם לא מחייב מילת נשים. זהו מנהג אפריקאי קדום, וממשיך להיות נפוץ באזורים אפריקאיים ובקרב בדואים מסויימים וכו'. באיראן, למשל, לא שמעו על זה. גם אצל הפלסטינים בעקרון זה לא נהוג. כמובן שקנאי האסלאם נחלצים להגן על המנהג אל מול נסיונות הממשל המצרי לאסור אותו.

בתצ1

New member
תקראי קצת מאמרים ומחקרים מדעיים

על הנושא לפני את מזלזלת בעובדות....

למעלה