שאלה האם אתם תמולו את בינכם? ולמה?
מ מותר לי New member 23/12/06 #2 לא הוא לא ימות ולא יחלה אם לא אמול אותו. אם זה יפריע לו- שימול את עצמו.
נ נמאס להתבחשש New member 23/12/06 #13 אימא שלי אמרה לי פעם אם זה דופק כמו שצריך. לא מחליפים. היא התכוונה לפטיש של השניצלים
צ ציפופו עם הבננה New member 25/12/06 #51 ציפופו מאמין שהגודל של ה../images/Emo94.gif לא קובע. מצד שני כל אחת והסטיות שלה. אגב, למי שלא יודעת, ההבדל בין עם עורלה לבלי עורלה זה ממש כמו ההבדל לבין לאכול בננה עם קליפה לבננה בלי קליפה. (ציפופו אוכל עם הקליפה).
ציפופו מאמין שהגודל של ה../images/Emo94.gif לא קובע. מצד שני כל אחת והסטיות שלה. אגב, למי שלא יודעת, ההבדל בין עם עורלה לבלי עורלה זה ממש כמו ההבדל לבין לאכול בננה עם קליפה לבננה בלי קליפה. (ציפופו אוכל עם הקליפה).
נ נמאס להתבחשש New member 23/12/06 #5 תשובה. לא. כי א. לא יהיה לי דבר כזה בעזרת ה' ושחלותיי העצלות. ב. למה כן?
נ נמאס להתבחשש New member 23/12/06 #15 בטח עצוב. מעשים מגונים עם מלאך.. מה השלב הבא? אורגיה עם פלוטו ונוגה?
B babylon_a1 New member 23/12/06 #6 כן יעשה ברית עם מסור חשמלי למי שיתקרב לילד התיאורתי שלי כדי לבצע בו ברית
נ נופל חופשי New member 23/12/06 #9 cut cut cut! זה לא הולך עם המסור, תביאו סכין יפני וגאט דאמאט תביאו ילד אמיתי! אני לא יכול לצלם ילדים תאורתים
cut cut cut! זה לא הולך עם המסור, תביאו סכין יפני וגאט דאמאט תביאו ילד אמיתי! אני לא יכול לצלם ילדים תאורתים