שאלה!

סטנגה

New member
שאלה!

אני מנגנת הרבה על קלאסית ואקוסטית, ורק לאחרונה התחלתי להתייחס ברצינות לחשמלית שלי. אני מתאמנת על סולואים ולא מרוצה מהתוצאה- לא מבחינת איכות הנגינה, אלא בגלל הצליל, שהוא "רגיל" למדי. למה הגיטרה שלי לא נשמעת כמו שגיטרה אמורה להישמע בסולו? (אני מקווה שהבנתם את כוונתי). אני צריכה לקנות כל מיני אפקטים? אני לא מבינה בזה כלום. מישהו יכול לענות לי, לפרט על אפקטים שונים לגיטרה ולצרף טווח מחירים? תודה.

סטנגה

New member
גיטרה של ונסון

אם זה אומר משהו למישהו. חיקוי של פנדר. דווקא לא רעה. דיסטורשן אין לי. אני מכירה את המושג, אבל מה זה בדיוק?

The Exorcist

New member
מבחינת האיכות אין מה לעשות

רק להתאמן יותר. מבחינת הצליל...את צריכה להשתמש באותם דברים שהשתמשו בקטע המקורי בשביל שזה ישמע דומה.

lost in school

New member
תשובה!!!

על הסולויים משפיעים שני דברים: 1. הנגן-יכול להיות שאת לא משתמשת במספיק "פיל" כמו מתיחות סליידים ויברציות כאלה. אבל לא נתעמק בזה 2. אם את מחפשת סאונד מעניין אז תבחרי או לשחק קצת עם האיקווליזרים של הגיטרה והמגבר או שפשוט ביותר -תקני מכשיר אפקטים. המכשיר אפקטים (multi effects) המומלץ ביותר להתחיל איתו לדעתי זה ה-zoomאבל יש עוד חברות כמו דיגי-טק ועוד שמות שכאלה במכינות מכשירים טובים יותר. המחיר לזום: 500-750

למעלה