שאלה

נוש20

New member
שאלה

הלכתי לאוניברסיטה בה אני עושה יום ראשון את הבחינה כדי להתרשם מהכיתה...( כן אני יודעת שזה נשמע הזוי*) אוף נפלתי על כסאות סטודנט ארורים... יש כאן בעלי ניסיון שיוכלים לומר את דעתם?איך אפשר להסתדר גם עם עפרונות מחק, מחדד סטופר? חוברת תשובות.. חוברת הבחינה וכל זה בכסא כ"כ קטן??! מה אתם עשיתם?איך הסתדרתם? זה נורא כ"כ? HELP HELP HELP

נוש20

New member
../images/Emo4.gif→ יחס יחס

מה אתם ממליצים לנשנש בזמן הבחינה? פירות יבשים?או שוקולד? או שיש הצעות נוספות?

Rapid Fire

New member
גם אותי זה הטריד..

גם אני קצת דאגתי כשגיליתי שאני בכיתה עם כסאות סטודנטים, וזה לא הכי נוח שבעולם, אבל זה גם לא כזה נורא. בכיתה שאני הייתי בה, כל אחד קיבל כיסא לשבת בו, וכיסא ריק ליד. אני אישית שמתי את כל הדברים שלי בכיסא שליד. (למרות שחוץ ממחק, שאותו גם היה על העפרון, לא הייתי צריך כלום.. הספיק לי עפרון אחד לכל הבחינה). בהתחלה קצת מסתבכים עם הדף תשובות והחוברת, כשאני פתרתי דף ימני אני פשוט הנחתי את הדף תשובות על הצד השמאלי של החוברת, ולהפך. אם את מסמנת תשובה תשובה אז לא תהיה לך בעיה. אפילו היה קטע שבו החליק לי הדף תשובות, ועם כמה שזה מלחיץ תוך כמה שניות מסתדרים בחזרה. אני לא לקחתי סטופר, לקחתי שעון רגיל וזהו. זה בכלל לא נורא, אל תדאגי

k xoxo

New member
פשש

שנטי שנטי
גם נפל הדף תשובות ולא נלחצת וגם בלי סטופר.... הלוואי עלי! :) בכל אופן, כיסא סטודנט זה לא הכי נוח בעולם, אבל זה גם לא כזה קריטי גם האוכל לא קריטי אוכלים מה שאוהבים..שוקולד/פירות יבשים/סוכריות גומי .. העיקר לא בייגלה שעושה מלא רעש ובלגאן

למעלה