שאלה...

pirtza

New member
שאלה...

שלום תגידו..איך פועל הכישוף? מה בעצם התאוריה שמאוחרי הכישוף? pirtza

כרמית.

New member
איך פועל הכישוף

שלום לך. "כישוף" במובנו magic או goethia הוא שימוש ב"אנרגיות" טבעיות כדי להשיג שינוי.כישוף הוא לא "על טבעי" ולא תופעה "לא נורמלית" אלא דבר טבעי לחלוטין.הכלי החשוב ביותר ב"כישוף" הוא המכשף או המכשפה עצמם שיודעים כיצד להשתמש בכוחות הפנימיים שלהם, ברוח ובגוף על מנת להשיג שינוי (למשל בריאות טובה) באמצעות זרימה או התמזגות עם יישויות טבעיות אחרות, כמו רוחות הטבע, אלים ואלות. ("רוחות טבע" הן רוחות ששוכנות בכל דבר ודבר כולל דוממים וצמחים, כולל המסך שאת מסתכלת עליו עכשיו, כולל המקלדת שלך, כולל החולצה שאת לובשת). "כישוף" במובנו sorcery הוא שימוש של הכוח הפנימי של המכשף עם כלים טבעיים פשוטים יותר כמו צמחים, אבנים וכדומה.

ו...

מה זה אומר? הייתי שמחה לקבל פירוט, (והסבר כאילו שאני מטומטמת כי זה הדבר היחיד שאני אבין...) וגם איפה אפשר למצוא כזה דבר?

היא מתכוונת שכישוף לומדים במסגרת

של דת. כלומר, אם את רוצה ללמוד כישוף יהודי (קבלה), אז תלמדי את זה במסגרת לימודי יהדות. כישוף פאגאני (שעליו בדרך כלל מדברים בפורום הזה) לומדים במסגרת לימודי פאגאניזם.

קלוזו

New member
כישוף יהודי נקרא "קבלה", הנה הסבר:

הקבלה היא הכישוף היהודי כפי שהבנתם מהכותרת! אני לא הולך להסביר פה בידיור מה היא קבלה על כל פרטיה, אני רק אגיד כמה דברים: א. קבלה נחשבת לאחת מצורות הכישוף העתיקות ביותר (מאז יציאת מצריים), המיטורית ביותר ואולי אחת היחידות שיכולה להביא אותך להארה אמיתית ולתת לך חוכמה, ידע ועוצה שכמוה לא חלמת שאפשרית
ב. לפי היהדות קבלה היא אסורה בתחליט האיסור לעסוק בה, כמו כל שאר צורות הכישוף, רק לרבנים גדולי ש-ה´ נתן להם את ה"אישור" וה"יכולת" לעסוק בכישוף מותר לעשור בו, המפורסם ביניהם היה רבי שימעון בר יוחאי!

קלוזו

New member
היו לי כמה שגיאות כתיב, מצטער!

בידיור זה בדיוק, המיטוריות זה המיסטוריות!

למעלה