שאלה

i v g y

New member
שאלה

יש אתר כזה שנקרא "פיקאפ מודל" מישהו מכיר? נרשם? בכל מקרה בת דודה שלי נרשמה ורוצים לעשות לה בוק. עשו לה כמה תמונות לבדוק אם היא מתאימה והצלם אהב ורוצה להמשיך. עכשיו בבוקים מי מביא תבגדים,את האיפור והשיער? איך זה הולך? ואם מישהו שמע על האתר הזה תגידו מה דעתכם תודה :)

לדעתי האישית

כל סוכנות אינטרנטית זה בולשיט אחד גדול. אם לבנאדם יש מה שדרוש כדי להתקבל לסוכנות הוא לא צריך שום מתווך שעל הדרך יקח כסף בשביל לשלוח אותו לסוכנות. מה גם שאם המטרה של אותה סוכנות אינטרנטית זה לשלוח דוגמנים לעבודות תהיה בטוח שלא תגיע רחוק ככה... מקסימום איזה תצוגת שיער. אינטרנט או לא אינטרנט, בכל מה שנוגע לדוגמנות וכסף וחוזים ועבודות צריך ללכת רק על סוכנויות מוכרות וידועות.

Gal Nissan

New member
זו לא סוכנות

לפי מה שאני יודעת זה סתם אתר שמעלים שם תמונות , ועוברים כל מיני צלמים מתחילים שמציעים בוקים למי שנראה להם...

רפאל אל תזרוק הערות לא מבוססות

אם אתה חושב שזה עולה כסף תברר לפני שאתה אומר. במידה ויש הוכחות בשמחה אבל לא מתאים לפגוע בשם של אתר בלי שאתה בטוח במה שאתה אומר.

צודק

אבל ההערה שלי היא דעתי על כל העניין הזה של הירשמות באינטרנט לאתר שמציג את התמונות לאנשי מקצוע...(בד"כ תמורת דמי תיווך בין הדוגמנית לאיש המקצוע), ולא ספציפית לאתר הנ"ל.

למעלה