שאלה

Lily Potter

New member
שאלה

עכשיו שבריטני וקווין מתגרשים, ומופיעים יותר ויותר דיווחים על כמה שג'סטין מדבר עם בריטני בטלפון ועוזר לה, ועוד דיווחים על זה שקמרון לא כל כך מרוצה מג'סטין בזמן האחרון... אני היחידה שפשוט חולמת על זה שהם יחזרו?
אני כל היום רק חושבת על זה....ושומעת את What comes around...מהדיסק החדש של ג'סטין...אני פשוט מחכה ומתפללת שיקרה משהו...
יו....אם זה יקרה אני פשוט אהיה מאושרת!!!

britmel

New member
אמן ../images/Emo23.gif

גםאני חורשת עלך השיר הזה ואלי את my love הוא כתב לבריטני
אהעעע ג'סטין ובריטני אם הם יחזרו אהעע זהיהי כזה סיפור מהאגדות... והם יגדלו ביחד את שון וג'יידן

איכס. פשוט לא

הם אף פעם לא היו זוג יפה לדעתי. ואם כבר - הוא התאים לפעם, לאז היום הוא שיא הלא קשור. :S

candyheart

New member
הייתי אומרת שכן...

אם הוא לא היה כזה בן-אדם חרא.אני לא סובלת את הגישה והאובר-אגו שלו. היא יכולה להשיג הרבה יותר טוב מזה. ובכל מקרה,מה זה משנה? כאילו,יש מלחמה בעירק.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif הייתי מעדיפה שהיא וניק יהיו ביחד../images/Emo99.gif ככה אין מצב שהוא ילכלך עליה אם הם יפרדו.. הוא לא הטיפוס הזה../images/Emo99.gif

avnner

New member
אין ספק שגסטין חולה עליה כל מפגר יכ

יכול להבין את זה מהשיר החדש שלו כאילו זה די ברור ו"לא משתמע לשני פנים" אם בריטני תרצה לחזור אליו הוא יחזור אליה ונראה לי שבריטני תרצה לחזור אליו גם כי היא לבד וגם כדי לתקן את התדמית שלה לפי דעתי הם יהיו ידידים טובים מאוד עכשיו אבל לא יותר מזה לפי דעתי יש מצב לדואט איתו בדיסק החדש (טימברלנד.... וזה יהיה הדואט של החיים!)

xtina 4 ever

New member
זה יהיה כזה מושלם!../images/Emo99.gif ../images/Emo210.gif

הלוואי!!!! אבל משום מה-לא נראה לי.

tali44

New member
לא הייתי מתנגדת בכלל...

אני ממש אוהבת את המוזיקה של ג'סטין וזה די מתאים שנסיך הפופ ונסיכת הפופ יהיה ביחד =]] וגם שניהם חמודים....
אבל מה שזה לא יהיה, מגיע לבריטו'ש את ה-גבר
שיגדל את 2 התינוקות התמימים שלא ידעו רוע(
) באהבה
ושהזוגיות שלהם תפרח
ובלי עין הרע
שהיא תעשה מליונים
והוא יפרגן למלכה

KoBi v2

New member
הוא סתם אישה...

בריטני צריכה גבר לא אישה שמגדלת זקן כדיילהיות קצת גברית.

pilpilonet5

New member
עוד קצת על הבעל

סוחר פורנו הציע 100 מיליון דולר עבור קלטת הסקס של בריטני ספירס סוחר פורנו בשם דיוויד הנס שמידט הציע לרכוש את קלטת הסקס שמעמיד למכירה קווין פדרליין, ובו מככבים הוא ופרודתו, בריטני ספירס. שמידט ידוע כמפיץ סרטי פורנו בכיכובם של סלבס (ביניהם של סולן לימפ ביזקיט, פרד דרסט). קליפ של 19 שניות מהסרט הודלף לאינטרנט ובו נראית, לכאורה, ספירס כשהיא מבצעת מין אוראלי בפדרליין. פוקס ניוז טוענים שהעיתון הבריטי "ניוז אוף דה וורלד" הציעו 50 מיליון דולר כדי לרכוש את הקלטת שאורכה ארבע שעות. שמידט מציע להכפיל את המחיר ואמר למגזין ראדר: "אין לי בעיה להציע 100 מיליון דולר אם הקלטת שווה משהו. מה לעזאזל חושבים שם ב'ניוז אוף דה וורלד' כשהם מנסים להיכנס לעסקי הסחר בפורנו? הם סתם משליכים חיצים באפילה בתקווה לזכות לקצת כותרות. אם הם יקנו את הקלטת, הם בחיים לא יחזירו לעצמם את ההשקעה". הנשיונל אינקווירר מדווח שפדרליין מתכנן להוציא ספר בו יחשוף צד בספירס שמעריציה לא מכירים. מקורבים לפדרליין טוענים כי הספר מציג תמונה עגומה למדי של בריטני. בין היתר יספר על ביקוריה במועדוני גייז ועל השימוש שלה במריחואנה ובקוקאין כמו גם על ניתוחים פלסטיים שביצעה ועל מגעים מיניים שהיו לה, לטענתו, עם נשים אחרות. קווין פדרליין הודיע באחרונה שהוא מעוניין במשמורת על שני ילדיהם המשותפים והגיש מסמכים בעניין, יממה אחרי שבריטני הגישה את מסמכי הגירושין. עורך דינו של פדרליין טען כי קווין מוכן ללכת רחוק על מנת להשיג את מטרותיו. פדרליין גם תובע מבריטני סכום גדול של כסף, למרות שהוא חתום על הסכם ממון. העתקתי ממיוזיק 24, אני בשוק עד כמה בן אדם אחד יכול להיות שפל!!! אני לא מאמינה שלבריטני רק עכשיו נפל האסימון לאיזה זבל היה לצידה כל הזמן הזה והיא כמו עיוורת סירבה להאמין....

Kryptonite

New member
אבל כבר ראינו../images/Emo168.gif

שב - 19 שניות ההן זו לא בריטני. וגם 100 מיליון דולר ניראה לי ממש ממש מוגזם, גם אם באמת יש קלטת - איך היא בדיוק תחזיר את ההשקעה? תוך שניה היא תגיע לאינטרנט. והספר שקווין אמר שהוא ייכתוב - הוא אמר את זה עוד בריאיון לפני הגירושים, והוא אמר שזה יהיה בכלל על החיים שלו לפני בריטני - כדי שאנשים יכירו אותו.

עוד |הדגש|קצת|סדגש| מידע?

קצת?! חח... לעניניינו.. לדעתי בסוף בכלל לא יהיה שום דבר.... לא תהיה קלטת לוהטת.... לא יכתב שום ספר.... אבל כן יהיו גירושין... והסיבה למהומה: קווין אמר את כל זה מהסיבה הפשוטה שהוא פגוע נקודה. הוא עצוב כי נסיכת הפופ המתוקה הגישה בקשת גירושין ועכשיו הוא הולך להגיד ביי ביי לחיי הזוהר והעושר שהוא הכיר במהלך השנתיים וחצי שיצא עם בריטני. כל הקטע שהוא ימכור קלטת סקס שלהם ושהוא יוציא עלייה ספר עם דברים רעים עלייה בא מתוך צורך לנקמה על זה שהיא לוקחת ממנו את ביתו, רכושו, ילדיו ובכלל תקופה מהחיים שלו. מבחינתו הוא רק יצא לבלות והיא כזאת היסטרית בגלל זה. זה כמובן מהדרך שקווין רואה את התמונה. ומאיך שבריטני רואה את זה היא הנפגעת פה היא רק ילדה את בנם השני והדבר האחרון שהיא צריכה זה לראות כתבה על בעלה שהוא נתפס משוטט בבר חשפניות וכלמני מקומות כאלה והיא הייתה חייבת לפעול מיד אחרת כולם היו חושבים (ובצדק) שהיא פראיירית שלו שבזמן שהוא חוגג היא בבית מטפלת בשון ובבנם שרק נולד. ובנוסף על כל זה עוד יש לו את החוצפה לסחוט אותה? את כספה? רק המחשבה על זה שהוא רוצה משמורת על הילדים שלה , שהיא תפקיר אותם בידיו של בליין מניאק גורמת לה חררה! (חח...חררה). וככה זה נמשך ונמשך......עד שהם יתחילו להסתכל על הדברים מהנעליים של השני זה לא ייגמר.... איומים....סחיטות...כעס...עצב....בכי.....בגידות......הכל מסתובב סביב זה ואף אחד אפילו לא בכיוון לעצור את המעגל. אולי בסוף הם בכלל לא יתגרשו... הרי גם פעם קודמת בריט גירשה את פדרליין ואיימה בגירושין עד שהיא גילתה ששון מסויים גדל בתוכה אז כל העניין נדחה.... ואז ששוב זה עמד לקרות מישהו אחר השתלט לה על הבטן..... מי יודע? אולי בריט עוד פעם תגלה שהיא נושאת בבטנה עוד צאצא פופ קטן? חח... אם חושבים על זה הילדים שלהם החזיקו להם את הנישואין....בלעדי שון ואיך שלא קוראים לשני (אחרי ששינו את השם בפעם השביעית הפסקתי לעקוב...) , הם היו מתגרשים ממזמן...

למעלה