שאלה?

d a n i e l s 5

New member
הטעם ....

כבר אמרתי אתמול כל אחד והטעם שלו :) קראתי את כל התגובות ...כל אחד לקחת משם משפט והתייחס אליו גם אני ...... מתאים לך לפתוח איתי דיון מהמשפט הזה והלאה...סחטיקה לכי על זה לא מתאים לך.... לא נורא........אני אשרוד גם ללא דיון . תחייכי אילנה דרלניג...הכיטוב.

זהו- כשקראתי את הודעתך...

ציפיתי לקרוא התייחסות לעצם הנושא ולא ביקורת טוב לא כולנו מושלמים ותמיד ענייניים אולי עוד יבוא לך להתייחס לעצם העניין מי יודע?

d a n i e l s 5

New member
ממי .....

בכייף הייתי "רבה" איתך היום ....... רק שדווקא היום ממש אבל ממש אין לי זמן...סורי . יונאו........קורה לפעמים :) ביום אחר...עלי הפינג-פונג . אור ואהבה ! (הקרדיט לטוטאל)

דניאלס למה "רבה"?...

חבל שאת לוקחת את תגובותיי למקום הזה אבל נו שויין כל אחד והחולשות שלו

ozzz64

New member
זו הפנטזיה שלי .

לראות אותך פעם עם חוטיני מנומר , בהיאבקות בוץ אמיתית.

עוז נשמה מה עובר עליך? לאן הלכת?

טוב לדעת שאני מעסיקה אותך בפנטזיות עלי
מתה עליך

avitalp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה../images/Emo20.gif

ויטוש

למה הביישנות למה? האם את חוששת שיברח את תגידי לו את החששות וההתלבטויות שלך? את חוששת שייפגע עד כדי כך שיעזוב? כי אם זה המצב אז הסירי דאגה מליבך - הוא לא יעזוב כל כך מהר כי אין לו לאן ללכת.... ואם הוא ילך...

ערסlight

New member
לא הבנתי...

אמרו לך להכין כסף ליום חמישי. ואת במקום לטפל הנושא מבזבזת זמן על הפורום.

גדול אתה איש../images/Emo45.gif

אישה יקרה, אנני יודעת לאן הכנסת את עצמך, אך יכולה לומר, למקום ממש לא טוב, בלשון המעטה, נראה לי שהX יהיה האדם האחרון עלי- אדמות שרשרת אותו, והוא בבית מובטל?
לא נשארו זכרים לרפואה, שיכבדו אותך, האמת כמו שכתב ערס, "תארגני כסף ליום חמישי", משפט מכוער, משפט מזלזל, מאמינה שכול נשות הפורום כאן חשות כמוני, למה מה.?..... את צריכה לשוחח איתו, ולומר בגלוי עד כאן! ברגע שיחליט לעמוד בזכות עצמו, יהיה לו מקום אצלך, אל תהיי פתי, תשמרי על עצמך ועל בתך. נכון כתבת, שכאשר יש לו מפזר עלייך, אז מה? זה אומר שהכול בסדר במערכת שלכם, יש פה משהו קולקל מאוד. שיקום האיש שיואמר לי, "לכי תארגני" פיכככככככככסססססס.

למעלה