שאלה?

מפוקסת

New member
../images/Emo221.gif יש פתרון חברים בואו לעזור

היום יהיה מגבית למען ויטוש והנטוש והמטרה היא לאסוף כמה שיותר כספים על מנת לאפשר לויטוש והנטוש לחיות בכבוד ולצאת לבילויים את הכסף אפשר להעביר ישירות לחשבון הבנק שיתפרסם בהמשך או לת.ד. 6969 בעיר שתפורסם בהמשך ואתם תהיו נחמדים ביום חמישי יוצאים והנטוש אמר את זה מראש כדי לתת לנו החברים הזדמנות לארגן כסף והרבה כסף כי מתוכנן בילוי גדול אז ויטוש יקרה עכשיו בלי ציניות אני לא יצא בחמישי כי את התקציב לבילוי אני אתן לך כי שאין לי תקציב לבלות אני לא מבלה בחוץ ולא מבקשת מההורים/אחות/דוד/חבר/ה כסף על צרכים שאין אפשרות לצרוך/לצרוח

בקצב הזה הדירה לא תתפנה אפ'פעם

כי זה מה זה נוח לגור אצלך שאת מארגנת כספים לבילויים ואת קונה הכל ומשלמת את כל החשבונות... האמת? תבדקי בציציות אם לא מצא מממנת.....

ב ד ר ך

New member
הייתי מציעה

שכאשר הוא מקבל את הקיצבה תקציבו סכום זהה שכל אחד מכם יפריש , עבור קופה קטנה לבילויים. ותשתדלו לצמצם את הבילויים לדברים שלא מצריכים הוצאות גדולות. ממה שקראתי, נראה לי שמה שהקפיץ אותך זה שהוא אמר לך לארגן כסף לבילוי ביום חמישי הקרוב, בצורה כזאת מובנת מאליה. לכן אם תהיה לכם קופה משותפת, אולי זה יפתור את הבעיה הזאת. בהצלחה

Rinattt

New member
תשובה!

כמו דניאל'ס חושבת שכדאי שתבדקי קודם אם הוא בשבילך אח"כ תכניסי אותו לביתך, לחייך ולחיי ילדתך. שנית, אם הוא חי על קיצבה תציעי לצאת פחות, מקומות זולים יותר, להתחלק בכל חצי חצי. בכ"ז הבנאדם חי מקצבה - זה לא קל. זה שציינת שעזב את אישתו למענך [וכולה חודשיים אתם יוצאים?] זה ממש לא רלוונטי לנושא אין לי שמץ למה כתבת זאת.

פברואר68

New member
חד וחלק זה לא מתאים

התנהגות אינה הולמת אדם בוגר ואחראי מי שאין לו עבודה והכנסה לא מבלה לא על חשבון עצמו (מינוסים) ובטח שלא על חשבון אחרים...... בשלב כזה הייתי אומרת לו שחשוב לי לשוחח על מה שקורה ביניכם שיחה פרטית שקטה בה כל אחד אומר את דעתו....

תוציאי אותו מהבית שלך ומהר

ממש עכשיו ולא בשניה הבאה זאת תופעה מסוכנת ביותר שיכולה לקחת שנים זה לא יהיה לך קל בכלל כי הוא לא יזוז בהצלחה

יערית

New member
מאד פשוט

תוציאי את עיניין הכסף מהתמונה ואז תבדקי מה נשאר לך ביד. חודשיים הכרות זה כלום זמן בכדי לסמוך על מישהו שלא יבוא וימצוץ אותך כלכלית ויסחוט אותך ריגשית,טאקתיקה "מקסימה" הוא עשה, פתיחה יפה לשם העמדת היסודות לעתיד. לא יודעת למה הוא חי על קיצבה ולא עובד,כדאי שתבררי לעומק את טיב מערכת היחסים שלכם שרק נמצאים בתחילת הדרך,אבל ממש רק בתחילת הדרך.

למעלה