שאלה

kuzary

New member
שאלה

אלוהים. חזרתי לא מזמן מבית חולים אשר בו אושפז ילד קטן. אובחן אצלו סרטן. סרטן אשר התפשט לחלקים גדולים בגופו. יחד עימו מצויים עוד ילדים במצבו. הילדים סובלים סבל בלתי יתואר. היכן אתה נימצא? למה אתה מעניש נפשות רכות כאלו עונש אכזרי כל כך? היכן נמצא "אל רחום וחנון"? היכן? היכן?

gaia20

New member
kuzary

צר לי שנאלצת לראות את הילדים האלו.... צר לי שהם חלו... צר לי שהם סובלים, אני רק יכולה לתאר עד כמה.... לפעמים הגוף מתנקם בנו בצורה שלא תתואר.... ו..... צר לי שאתה חושב שיד "אלוהים" מעורבת בזה.... גאיה.

מלוואח

New member
מתי תבין שהגוף הוא כלי

המשרת את הנשמה שהיא נצחית.... הגוף זמני. הנשמה נצחית. הגוף סובל. הנשמה מתנסה. מחלה היא רקבון הגוף. מחלה היא תהליך החלמה של הנשמה. מוות הוא סוף לחיים בגוף. מוות הוא התחלה חדשה לנשמה. מקווה שעניתי לך אפילו קצת...

יחפנית

New member
מחלה = מחל ה´

את שאר הסליחה אנו אמורים לעשות לבד ...... לגבי ילדים ..... עד כמה שההורים יתנגדו ....... עד גיל שבו הילד עומד בזכות עצמו ,עד שבטרם הוא נכנס להתבגרות ......הוא ספוג של רגשות ההורים למרבית הילדים יש אהבה בכמויות שיכולות לתקן את הגוף ולמחול ...... אולם הסביבה הלחוצה , הדואגת , המתוסכלת ...... לעיתים מקשה על אוירת ההחלמה . ואפילו אם ההורה לא בוכה או רק מדביק חיוך בפני הילד ...... הילד חש את נהיות הלב בפנים ....... ולכך מתחבר ...... אם ההורים נמצאים בספק , או בפחדים ..... אלו המכשולים שיכבידו על תהליך הריפוי של הגוף . כי באנו לעולם ללמוד ..... והשיעורים מתעצבים בהתאם לצרכי הנשמה ..... ובמקרה סרטן אצל ילדים השיעור הוא משותף ......גם לילד .....אבל בעיקר להורים . וכן ילדים סובלים סבל בילתי יתואר במערכת הבריאותית הקונוונציונלית , מכיוון שגישת הריפוי שם היא חיצונית וחודרנית . לא רק ילדים סובלים מגישה חודרנית חיצונית הכוללת דקירות מתיחות ניתוחים והרבה סמים ( תרופות ) ........ אבל אני יכולה לכתוב עוד המון בנושא , אז לבינתיים , חומר למחשבה . ושבת שלום לכולם כאן ...... בברכה אני

יחפנית

New member
מחלה = מחל ה´

את שאר הסליחה אנו אמורים לעשות לבד ...... לגבי ילדים ..... עד כמה שההורים יתנגדו ....... עד גיל שבו הילד עומד בזכות עצמו ,עד שבטרם הוא נכנס להתבגרות ......הוא ספוג של רגשות ההורים למרבית הילדים יש אהבה בכמויות שיכולות לתקן את הגוף ולמחול ...... אולם הסביבה הלחוצה , הדואגת , המתוסכלת ...... לעיתים מקשה על אוירת ההחלמה . ואפילו אם ההורה לא בוכה או רק מדביק חיוך כשהוא למול הילד ...... הילד חש את נהיות הלב בפנים ....... ולכך מתחבר רגשית...... אם ההורים נמצאים בספק , או בפחדים ..... אלו המכשולים שיכבידו על תהליך הריפוי של הגוף של הילד. כי באנו לעולם ללמוד ..... והשיעורים מתעצבים בהתאם לצרכי הנשמה ..... ובמקרה סרטן אצל ילדים השיעור הוא משותף ......גם לילד .....אבל בעיקר להורים . וכן ילדים סובלים סבל בילתי יתואר במערכת הבריאותית הקונוונציונלית , מכיוון שגישת הריפוי שם היא חיצונית וחודרנית . לא רק ילדים סובלים מגישה חודרנית חיצונית הכוללת דקירות מתיחות ניתוחים והרבה סמים ( תרופות ) ........ אבל אני יכולה לכתוב עוד המון בנושא , אז לבינתיים , חומר למחשבה . ושבת שלום לכולם כאן ...... בברכה אני

למעלה