שאלה

golgi222

New member
שאלה

נרשמתי לבחינה הפסיכומטרית בטופס ההרשמה יש בדף האחורי שאלות שכמו שאומרים הם רק למטרות סטטיסטיות אז לא טרחתי להשיב על כול השאלות ולמלות את הכול.מישהו אמר לי שזה משפיע על הציון, האם זה נכון?:/

johngalt2

New member
אם אתה כותב להם שהם מנייאקים,

הם מורידים 50 נקודות. בדוק.

johngalt2

New member
יותר אפקטיבי לצרף ספר שמן

משהו על האנתרופולוגיה האשורית, או על הרגלי הרבייה של זבוב הפירות. הם אוהבים כאלו במיוחד...

גם לי שאלה באותו נושא,

ואני לגמרי רצינית! אני שמעתי שבטופס שהם מחלקים אחרי הבחינה -מין שאלון כזה שהם 'מאד ישמחו אם נקדיש להם כמה דקות ונענה עליהם'... אחת השאלות- היא מה הציון שאתה מצפה לקבל, והציון האמיתי שלך יכול להיות מושפע ממה שתכתוב כי הם לא יתנו ציון גבוה מדי ממה שתכתוב.. וכן- שאלו שבעלי אמצעים מצליחים יותר ומופתעים פחות מאלה שכותבים למשל, שהכנסתם "ממוצעת ומטה" (לעזאזל,שמישו יסביר לי מה זה קשור לבחינה..) אז מה,להאמין לקלישאה הזו? או שיש אמת בדברים?!

Roxy LB

New member
אם יש לך ספקות

תכתבי שאת מצפה ל-800. לא חבל להעסיק בשטויות האלה את המוח?

ohad60

New member
בוא נעשה בזה סדר

דבר ראשון זה שטויות. אפילו לא הבטתי לכיוון השאלון שהם מחלקים אחרי הבחינה, בעודי רץ באמוק לשרותים! דבר שני מה שאת מדברת עליו זה סטטיסטיקות שנעשות ע"פ הנתונים האלו של אנשים שכבר קיבלו ציון. כלומר הציון לא קשור בשיט לשום דבר שאת ממלאת חוץ מהטופס של הבחינה עצמה. לאחר מכן הם לוקחים את השאלונים של האנשים הנחמדים שטרחו למלא את השאלון (לא אני) ועושים כל מיני סטטיסטיקות, למה? כי הם המרכז הארצי ומשעמם להם, זה או זה או להנפיץ שאלות חדשות ומשעממות יותר אז הם מעדיפים את זה. בכל מקרה לאחר מכן הם מסתכלים על הסטטיסטיקה ומגלים שאנשים שבאים מאזורים אמידים מצליחים יותר (למה ציפיתם? הרי מי שיש לו יותר זמן ללמוד, בראש יותר שקט, ובמכון טוב יותר מן הסתם יצליח יותר), שבנות מצליחות פחות (נו כי אתן בנות, סתם, זה פשוט ככה) ושערבים בכלל מצליחים פחות. מסקנה הבחינה נכתבה ע"י גברים יהודים אמידים, והיא מוכוונת לפלח הזה מסיבה זו... אבל זה כבר נושא לדיון אחר

למעלה