שאלה

ברררר

New member
שאלה

היי אני בר, אני עוד מעט בת 18 אני מהצפון... אני 1.66 [לא מספיק!!!] ושוקלת 45 [לא אנורקטית סתם מבנה גוף]. בקיצור דיברתי עם מלא סוכנויות דרך האימייל [לוק, HH, עלית, אימג',דיאנאיי,רוברטו,יולי] רוברטו ויולי בכלל לא ענו לי, לוק עלית ודיאנאיי החליטו שאני לא מתאימה בשבילם [עלית זאת הסוכנות שהכי הכי רציתי!!], HH מזמינים אותי לתצוגות שיער למרות שאני בכלל לא רוצה שיגעו לי בשיער ואמרתי להם את זה!! [הזמינו ללוריאל, מישל מרסייה ועוד משו בסטודיו של עידו לביא], ואימג' אמרו לי שאם אני מתחת ל1.70 אז לבוא אליהם לפגישה. אני פוחדת מעוד דחייה, אני ממש רוצה את זה, ותמיד רציתי את זה ,זה לא סתם משהו חולף. יש לי נתונים [חוץ מגובה :/] ואני לא מבינה איך לפני שתי תמונות באינטרנט הם יכולים להסיק אם אני מתאימה להם או לא.......... יכול להיות שהתמונות לא מספיק טובות גם......... תגובות?

שלחי לסוכנויות אך ורק תמונות

מעולות. בצילום גוף מלא עלי על עקבים וכשתראי את התמונות החליטי אם זה מחמיא לך.

נשמח לעזור לך בצעדים הראשונים

בפורום חברים לא מעט צלמים מוכשרים ונשמח לעזור לך לבחור את התמונות הנכונות ואת המלל הנכון לשלוח לסוכנויות. תמיד כדאי להגיע לסוכנות לאחר שהם התרשמו מאוד מהתמונות הראשוניות שנשלחו. לכן כדאי להשקיע בתמונות ולכתוב מלל שמציג את עצמך בצורה הטובה ביותר. הפחד מדחיה תמיד קיים אבל את חייבת להתגבר עליו, עולם הדוגמנות לא כולל סוכנות אחת או שתיים אלא המון סוכנויות לכן הדחיה היא חלק מהעניין ואם באמת החלום הוא לדגמן את צריכה להמשיך לנסות ולשפר את מה שצריך במטרה להגשים את החלום. מקווים שנוכל להיות לך לעזר כאן בפורום. בנו מנהל הפורום.

אני לא חושבת שגובה זאת בעייה

אני ממש נמוכה (1.56) וסוכנת אחת שפגשתי במקרה אמרה לי שהיא רוצה שאני אבוא לסוכנות לפגישה (אני לא אגיד את שם הסוכנות אבל סוכנות ידועה מאוד). אם את באמת רוצה את סוכנות עלית או סוכנות אחרת,תתקשרי אליהם,תראי להם שאת באמת רוצה את זה,כי אני לא יודעת עד כמה הם מתלהבים מאימייל (הם בטח מקבלים עשרות אימיילים ביום).

טעות...

מייל עדיף. בהרבה.... אני אישית גם מפנה למייל כשמתקשרים אליי כי בלי תמונות ונתונים אני לא קובע פגישה.

למעלה