שאלה!

גם שלי ../images/Emo9.gif

כן ירבו הופעות כאלהה..

הייתי חייבת לשתף../images/Emo207.gif

השבוע היה לי יומולדת, וגם לחברה שלי היה, קניתי לה מתנה והגעתי אליה, פתאום אני רואה ש5 בנות הכינו לי מתנה. עכשיו הן יודעות שאני אוהבת-עברי. הם הכינו לי חולצה שרשום עליה "גם עברי אומר מזל טוב"
עם תמונה שלו. וקנו לי גם את הדיסק של ההופעה. איזה כפרות?

orpl

New member
חחח ואם כבר באותו נושא

2 חברות שלי הכינו לי ליומולדת חולצה שעליה כתוב It's all for the pussy or the shmock
אני אסרוק ואשים פה ..

vered151

New member
בת כמה היית??

גם לי היהה...וחברה הביאה לי את ה DVD לייב יחד עם ה CD לייב...באריזה אחת הכייי טובבבב בעוולםם!!!! נכון?!

נצלש../images/Emo26.gif

זה משהו שביקשו כבר בטוח, אבל אני לא מוצאת אז..
למישהו יש את המילים לשיר של הבועה, השקט והמדהים ההוא? (נו..the first day of my life)
ואגב, ירושלמים- ראיתי פרסומים ל"פסטיבל הבירה" שבוע הבא, מישהו יודע איפה הטעם במילה הזאת? או במילים פשוטות- זה 'עיר הבירה'- משמע ירושלים, או בירה כזו
, משמע הגבלת גילאים?

זה בירה כזו ../images/Emo72.gif ו..

לא יודעת כל כך לגבי הגבלת גלאים, אבל אני יודעת על מישהו שהלך שנה שעברה והוא בן 16, אז כנראה שמרשים להיכנס מתחת ל-18. אבל אולי מעל ל-16
נו, לא יודעת

מוחטה1

New member
זאת בירה כזו..

גם אני ירושלמית... [תבואי!] ואין הגבלת גיל, פשוט את הבירה מוכרים למי שחוקי
[עד כמה שאני יודעת..] זה נשמע ממש נחמד! ביום שלישי יש מופע משותף של חמי רודנר וירמי קפלן, עם אירוח של דנה ברגר וערן צור נראה לי

../images/Emo98.gif זה נשמע מאוד-מאוד נחמד!

תודה! קיבלתי על זה פלייר, ו3 ההופעות שם הן- אסף אמדורסקי מארח את שלומי שבן, כנסיית השכל, והשלישית- מה שאמרת. לא היה כתוב שם מה- באיזה- יום. השלישית ממש קורצת לי, זה בטוח ביום הראשון של הפסטיבל?
דווקא כשיש משו בי-ם אני חייבת להיות בתל אביב!

למעלה