שאלה!

MaaYanGa

New member
../images/Emo207.gif

מסתבר שההופעה של "קולטים בנמל" בה עברי משתתף מועברת בשידור חי ברשת גימל. כרגע עברי התחיל לשיר.

התחלתי לשמוע עכשיו..

כמה אני לפתוח בדיוק ב"לא צריכה אותך, אבל רוצה שתישאר". בכלאופן, אני מניחה שהיה "לאונרדו"
, עכשיו זלא"ד. מה עוד היה?

אוי אוי אוי. ../images/Emo2.gif

מי נתן רשות לסשה גרישקוב להחריב את "זכיתי לאהוב"?!

MaaYanGa

New member
הא הא../images/Emo4.gif

ואני חושבת ששמעת מהשיר הראשון, או לפחות השידור התחיל בשיר הזה.

nooooooa

New member
הייתי שם ^^

נו פרוטקציות ^^ היה מגניב..
חוצמזה שסשה באמת הרסה את זכיתי לאהוב, איך עברי נתן לה לעשות דבר כזה?
וכזה כולי מדקלמת את המילים של השירים וכולם כזה מסתכלים במבט של 'מפגרת מה את עושה?' אוו 'מאיפה את לעזאזל מכירה את המילים?'
XD בקיצור היה כיף עברי :) מיוחד כתמיד
לילה טוב אוו משהו.

lital4321

New member
אוח נו

רק עכשיו ראיתי... זה עדיין משודר?.. יהיה אותו שוב?

מי הצטלמה עם ג'ון מי???

וואי.. כרגע חזרתי וייש לציין שהיה הכי כיף בעולםםם.. במיוחד כשהייתי שורה ראשונהה.. עברי כזה חמוד מקרובב
ובסוף אחרי שג'ון ניגן אצל שירי מימון [שהיה המופע האחרון], נתנו לי להכנס למאוחרי הקלעים והצטלמתי איתו.. וואוווו הוא כ"כ סקסי!!!

אה ושכחתי לציין ש..

סשה מה זה הרסה ב'זכיתי לאהוב' ורק כשעברי הצטרף אליה בבית האחרון הקהל התחיל להריע.. חח מסכנה..

vered rose

New member
חחח ... גם אני ../images/Emo3.gif

רק שאנחנו פגשנו אותו מבחוץ, ביציאה.
הוא ממש נחמד ולא שמתי לב אף פעם שהוא נמוך...חמוד!

vered rose

New member
"קולטים בנמל 3"

אני כל כך נדרסתי ונשמתי סיגריות בכמויות שפיצו על כל השנים שלא עישנתי
חשבתי שהוא לא ישיר יותר משיר או שניים, הופתעתי והיה כיף. אגב, אתמול היה בחולון מופע לקראת שנת הלימודים החדשה ושירי מימון הופיע שם, הלכנו סתם לראות, ופתאום לפני שהיא עלתה ידיד שלי אומר לי אם זה לא הנגן של עברי - ג'וני...ממש הופתעתי ושמחתי שהגעתי, הוא הפך את ההופעה להרבה יותר מהנה
עשיתי מלא תמונות שלו אתמול והיום, אנסה להוסיף כמה (גם של עברי כמובן). בכל מקרה, היום היו שם הרבה צלמים וראיתי שהיו גם מ BIN ככה שזה אמור להופיע באתר וגם ואתר של משרד הקליטה (?). נראה לי שזהו...

למעלה