שאלה

יואב ק.

New member
ברה"מ זה המקור לקומוניזם כמו שאנחנו

מכירים אותו. דיקטטורות היו קיימות הרבה לפני בדרך זו או אחרת. אין לי פה שום כוונה להצדיק מעשים שארה"ב עשתה בעבר או להכנס לוויכוחים על העבר, מה שקרה קרה. במדינות כמו קובה אתה לא תדע מה עושה הממשל כי תמיד ידאגו להסתיר את זה, ומאחר שאין על המדינה הזו פוקוס כמו שיש במדינות המזרח התיכון אפשר לעשות הרבה דברים ולהסתיר אותם. אתה מסתכל על חופש הביטוי כאילו זה דבר מובן מאליו, אבל זה אחד הדברים הכי חשובים עבור בן אדם. וזה לא רק ביטוי, זה חופש הפרט באופן כללי, דבר שאין בדיקטטורות אלא אם אתה מקורב לממשל. לגבי מה שרשמת על חבר שלך אני לא רואה שום בעיה. אם יש חשודים צריך להגביל אותם עד שהוכחה חפותם, זה לא דורש משפט אלא רק חקירה משטרתית. לצערי מה שרשמת לא קורה בארה"ב ויש המון פושעים רציניים שחוגגים חופשיים במקום שיהיו במקום שמגיע להם בגלל שמערכת המשפט והחוק האמריקאית מלאה חורים ואנשים מנצלים אותם...

סטלנרי

New member
בריה"מ זה לא המקור לקומוניזם

המקור לקומוניזם זה קרל מרקס ופרידריך אנגלס, סטאלין לא היה קומוניסט , תקרא את המניפסט הקומוניסטי ואתה תבין מזה קומוניזם אמיתי . הבעיה האי שארה"ב עוברת על אמנות בינלאומיות ועל חוקים בינאלומיים מדי יום פצצות זרחן ,, כדורים מצופי אורניום , מאות טיסות שהסי איי איי ביצע בחשאי , חטיפות , התעללות באסירים ועוד. מה שאתה אומר בנוגע לקובה זה לא הגיוני , אין שום ממשלה בעולם שיכולה לעשות צנזורה מושלמת , אי אפשר להסתיר הכל . גם סין , שיש לה מערכת צנזורה מתוחכמת,לא מצליחה להסתיר הכל . אני מדבר עם קובנים באינטרנט , שדווקא לא סובלים שם כמו שאתה חושב.. אם אתה חושב שלקחת אדם שלא עשה כלום וסה"כ מצאו אצלו כמה מברגים בתא מטען , לקחת אותו למעצר ליומיים ושחודשיים הוא לא יכול לצאת מהמדינה, אז אין לנו פה על מה להתווכח. בעיניי זה כמו לקחת ילד למעצר בגלל שהדליקו לידו אבוקה, אין שום הוכחה שהוא עשה את זה.

the red king

New member
אתה בעד אנרכיה?

סבבה אני בדרך אליך לפרוץ אליך הביתה. סתם אחי שלא תחשוב אני תומך ב-80% במה שאתה אומר לעומת מה שיואב אבל תפסיק לחשוב שאנרכיה זה חיובי כי המצב החיובי הזה שאתה רוצה בו לא נקרא אנרכיה.

tcbelvis

New member
חבל שאתה נכנע לדמגוגיה

אני לא יודע עד כמה את בקיא אבל בוא תשווה את המדינות הלטניות האחרות ביחס לקובה.האמריקה שלך שכל כך התנגדה לקובה של קסטרו מסיבה מאוד פשוטה הוא לא נתן להם לאנוס את קובה{ואני לא יודע עד כמה אתה בקיא בעבר ובשחיתות האמריקית הפושעת באמיריקה הלטנית}אתה אולי לא יודע אבל אמריקה מימינה רוצחים שאנסו את העמים הלטינים.וכן קסטרו האיש שסילק את בטיסטה הפושע.אגב עדיף לך להיצמד לעובדות ולא לבלבל את המוח קובה אומנם לא מדינה עשירה אבל רמת השרותים הרפואים מהטובים בעולם[לכן גם קובה היא המדינה בעלת שיעור התמותה של תינוקת הנמוך העולם הלטיני}מערכת החינוך היא מהטובה בעולם.{אולי ההורים של אדוני יכולים לממן לתכשיט אוניברסיטה [אבל רוב הסיכום שאתה ואני ולמעשה רובנו צריכים לעבוד מצאת החמה עד צאת הנשמה לממן את הלימודים.איך אתה אומר חחחח אצל קסטרו הלימודים חינם.וחבל שאתה לא יודע מה האמריקאים עוללו לניקרגאוה ולהנדורס.שלא לדבר על רצח העם הויאטנמי אפרופו קסטרו וקומניזים .חבל שאתה מדבר מתוך בורות לפחות תחת משטר קומונסטי הזקנות שגרות היום ברוסיה ואוקרינה הולכות בשלג מקפיא ומוכרות גרעינים לבנים על מנת לאכול פשוט כך כן בשם החופש ואנטי נגד אנשים כמו קסטרו .העיקר שנעשוק את המדינה ונקנה בכסף של הזקנות האלו את צלסי ואת באלק ומורינו .אגב בשם החופש שאתה כל כך אוהב והאנטי קסטרו שבך מענין למה סין שבה נעשים הפשעים החמורים ביותר נגד האנשות לא מפריע לאמריקאים. העיקר שהיום עושים שם עסקים משוגעים במילירדים.עכשו שאמרקיאים יכולים למכור קולה ומקדולנס להמונים אז החופש וזכויות האדם יכלו לחכות

סטלנרי

New member
מסכים איתך ואני אוסיף דבר קטן בקשר

לרוסיה של היום . בגלל שאני גר ליד נתניה , עיר מפוצצת ברוסים , חלקם הגדול נוצרים . שאלתי אותם למה הם באו לארץ , רובם הגדול אמר לי שהם באו לפה בגלל שהמצב של רוסיה היום הוא על הפנים, יש פשע בכל מקום , שחיתות , אנשים פוחדים לצאת אחרי 11 בלילה ברחובות של מוסקבה וברכבת התחתית. אני בכל מקרה מתכנן לנסוע לרוסיה שנה הבאה בטיול גדול באירופה עם חברים , רק בגלל הרוסיות =)

tcbelvis

New member
ההערה בנוגע לרוסיות מבישה

אז אתה לא רק גזען טיפש{שמתיימר להיות איש שמאמין בשויון ובמרקס}אתה גם מנצל נשים לא יותר מטיפש שמרוצה מעצמו עלוב נפש.אתה הצרה הכי גדולה לרעיון הסוציאלי

סטלנרי

New member
תגיד מה נסגר איתך חחח

מה קשור לנצל ? רוסיות הם מדהימות , נראות מצוין מה קשור לנצל מה אתה פסיכי?

tcbelvis

New member
עצם העובדה שאתה מעמיד רוסיות

בתור אוביקט מיני רק שאתה לא רק גזען אלא גם שובניסטי עלוב שמרוצה מעצמו.אגב פסיכי רק מראה את תרבות והסגנון שאתה ניחן בהם.אבל זה החינוך שלך .אין לך טיפת מושג ברעיון המרקסיסטישאתה מתיימר להיות לו לתומך ..בענין הטהור האשכנזי הבעלים של הפועל הוא פרנק אז אולי תשנה קבוצה.אין שום הבדל בין צחצח ביתרי מהשוק לבינך צחצח מצוחצח שקרא את הקפיטל של מרקס .לא נעים לומר אבל בענין הטהור אתה הרבה יותר מתאים להיות הנכד של היטלר מאשר להזדהות עם קאסטרו הענק .אין לי ספק שאנשים כמוך היבאו עלינו היהודים את השואה

סטלנרי

New member
אתה ענק

אפשר את המסנג'ר שלך ? בחיים לא ראיתי בן אדם כזה חופר עצם זה שאני אומר שרוסיות הם שוות זה אומר שאני גזען שובניסט עלוב נאו נאצי הבן של היטלר חיחיחיחיי . אני סה"כ אומר את האמת, ניצחון הידד.

the red king

New member
אם מישהו הוא קצת פחות מוצלח ממך

בתחומי מוח, מחשבה, ידע וכו' זה לא אומר שהוא שווה פחות ממך.

loli217173

New member
מה זה השטויות האלה?!

אוהדי הפועל אשכנזים , לפחות רובם . ניצחון הידד, לשמור על התואר והטוהר הזה! מה זה השטויות האלה? מה זה הגזענות הזאת?!

זה גועל נפש הדיבור הזה ..

אני קוראת לחסום אותו מהפורום! לא צריכים כאן אוהדי הפועל גזענים, בושה!

סטלנרי

New member
אוי לא חחחח

שכחתי שאתם לא מכירים אותי .. אתם צריכים להבין מתי אני רציני ומתי לא.

למעלה