לא יודע מה קראת על קובה
אין ילדים רעבים בקובה , אחוז האנלפבתים הוא הנמוך ביותר בכל מדינות אמריקה (חוץ מארה,ב אני חושב) יש שם את הרופאים הכי טובים באיזור אמריקה , הכל בחינם . מה הכוונה קו העוני? אין במדינה קומוניסטית קו עוני . תבדוק מי חי יותר טוב , תושב הוואנה או תושב הארלם . למה התל"ג בקובה נמוך? מכיוון שארה"ב הטילה חרם כלכלי כבד על קובה מאז עליית קסטרו לשילטון, מכיוון שצ'ה ניסה לעשות מהפכות בזאיר, באנגולה, במוזמביק, בבוליביה ובאתיופיה, שהדיקקטורות שהיו שם נתמכו ע"י ארה"ב. לפני קסטרו היה בטיסטה , דיקטטור שהיה בובה של הCIA האמריקאי ,שגם נתן להם בתחילת המאה הקודמת חלק קטן מקובה ששם נמצא הכלא הסודי ביותר של הסי איי אי והפנטגון . בתגובה לעליה של קסטרו , הסי איי איי התחיל במרדף אחרי צ'ה גווארה שבסופו של דבר נתפס בבוליביה והוצא להורג. הכל פוליטיקה, כי ארה"ב היא מדינה כובשת (אם אתה רוצה יותר פירוט אני אתן לך בכיף) , ויש לה אינטרסים לכבוש את קובה. בדיוק כמו שעשתה לניקרגואה חרם כלכלי ב1985 כדי לחנוק אותה . לפני שנה היה באו"ם ועדה הדורשת מארה"ב לבטל את החרם הכלכלי הכבד שהטילה ארה"ב על קובה 182 מדינות היו בעד ביטול החרם , 3 מדינות היו נגד , איי מרשל (שבשליטה אמריקנית) , ארה"ב כמובן , וישראל . אני מרגיש בושה שהמדינה שלנו תומכת בחרם פוליטי , אחרי שסבלנו ממנו מצד מדינות ערב. מה שמעניין את ארה"ב זה הכסף , לא דמוקרטיה ולא שום דבר אחר . תסתכל על מה שהם עשו בניקרגואה, בעיראק\איראן בזמן המלחמה בינהם , צ'ילה , ויאטנם .