שאלה...

מה קרה ? פתאום היא רוקדת מדהים ?

פתאום הצבעת לה לאורך כל התוכנית ? יש לה גוף מושלם ? תרשי לי אבל, "פחחחחחחחחחחחחחחחחח".

היא רוקדת מדהים...

אבל היא לא רקדנית קלאסי ולפני ד-ע-ת-י היא לא בקלאסי היא מבינה פחות... א-ו-ק-י?! והנימה שלך הבה יותר מזלזלת אז תסלחי לי....

חומד, את היית מתה להגיע לה

לקרסוליים. את כ"כ מזלזלת שזה דוחה. ולא, אני לא אחת שמעריצה אותה. אני מעריכה אותה על היכולות שלה. ובמקרה הייתי בתוכנית כשצילמו את השיר שהיא רקדה עם הפוינט שוז השחורות, הן לא כאלו הרוסות, ותאמיני לי היא מבינה טוב מאוד בנעליים שלה ורוקדת איתן מצוין. בטוח שיותר ממך. תעיפי את הגישה הדוחה והמזלזלת שלך, לא תצליחי להיות ככה רקדנית.

וואי וואי להרגיע ומהר!!!

תגידו מה קרה לכן????? שרון כולה נתנה את הדעה שלה אנחנובפורוםכלומר לכל אחד יש את הזכות להגיד/לכתוב(במקרה שלנו) את דעתו!! לא חייבים להגיב בכאלה תגובות..אוי מי ישמע על מה אתן מתווכחות..רונה לי..באמת שהיא רקדנית טובה והכל..ואני מבינה את ההתלהבות..כן כל אחת מבינה מה שהיא מבינה...SURE..אבל לכל אחת יש את הדעה שלה ולא צריך להוציא את כל העצבים על אותה אחת!!! אז בבקשה בואו נרגיע את הרוחות פה!!!

אין על מה בלרינה שלי ושימותו הקנאים

אני איתך בר צודקת!

כאילו זכותו של כל אחד להביע דעה כי זה המטרה של הפורומים אתן לא חייבות להסכים ואם אתן באמת לא מסכימות אז תגידו את זה בנימוס ולא בריבים חח

dancer111

New member
אממ...

למישהי יש תמונות שלה על הפוינט שוז או תמונות של הנעליים? תודה ;] [רק רוצה לראות כמה הן הרוסות..חח]

למעלה