שאלה...

אוויש מה אנשים עושים בימינו...

למה לעזאזל היא מוכרת אותן??? כאילו מי ירצה לקנות אפשר לחשוב מי היא.. מה מישהו יקנה וילך לחברים שלו ויאמר יש לי תפוינט שוז של רונהלי? מה נסגר?? ופאק היא כולה בחורה מריאלטי, כמו כל רקדנית אחרת, למה הנעליים שלה שוות יותר מנעל אחרת? זה מעצבן... איך מנצלים תמימות של ילדים ואת ההערצה שלהם לפחות שיתרמו את הכסף לצדקה או משהו

אוויש מה אנשים עושים בימינו...

למה לעזאזל היא מוכרת אותן???כאילו מי ירצה לקנות אפשר לחשוב מי היא..מה מישהו יקנה וילך לחברים שלו ויאמר יש לי תפוינט שוז של רונהלי?מה נסגר??ופאק היא כולה בחורה מריאלטי, כמו כל רקדנית אחרת, למה הנעליים שלה שוות יותר מנעל אחרת?זה מעצבן... איך מנצלים תמימות של ילדים ואת ההערצה שלהםלפחות שיתרמו את הכסף לצדקה או משהו

moruush

New member
חחחחחח תראי זה לא ככה

נראה לי
.. על מה שידוע לי היא כאילו חתמה עליהם ואז היה משהו בערוץ הילדים וילדים
קיבלו את זה במתנה והיו עוד דברים כמו מפרט של מישהו ושרשרת וכאלו.. לא כסף שזה כאילו מאני מזומני..סתם ילדים קיבלו בגלל משהו..
חחח ואת צודקת כיאלו איזה ילד ילך ויגיד לחברים שלו "יש לי את הפוינט שוז של רונה לי".. ומה אז? יסגדו לו? =\

Vitamin Chick

New member
זה ממש לא ככה...

עשו בערוץ הילדים לילה לבן וביקשו מכל מיני מפורסמים להביא חפצים שהם היו קשורים אליהם או שחשובים להם וסימלו להם משהו בחיים, לחתום עליהם, ולא יודעת באיזו צורה אבל ילדים מהבית יזכו בהם... נגיד, שירי מימון הביאה את הספר הכי אהוב עליה... רונה-לי את הפוינט שוז... לדעתי זה בכלל לא בקטע של "אוי אני כזאת חשובה והפוינט שוז שלי יעשו מישהו לאליל" אלא בקטע נחמד של לתרום גם מעצמה... והיא רקדנית, מה רציתם שהיא תביא אם לא פוינט שוז? אני חושבת שזה היה דווקא ממש נחמד.

אהה אם כך זה סבבה

אני לא עוקבת בערוץ הילדים כבר :( ןלפי מה שקראתי פה הבנתי שהיא מוכרת אותן וזה היה לא בסדר.. אבל אם זה סתם מזכרת אז זה אחלה.. בתאכלס... אם הייתי מקבלת אותן לא יודעת מה הייתי עושב איתן.. מתלהבת בהתחלה ואז זורקת מה יש לי לעשות איתם.. כמו כל החתימות שהייתי אוספת כשהייתי קטנה. ועד היום כשאני רואה מפורסם אני רודפת אחריו ומציקה לו אבל זה סתם כי אח"כ איןלי עניין בזה :p ובאמת את צודקת היא רקדנית והכי מתאים שתביא פוינט שוז..

shachari

New member
אממ קודם כל ../images/Emo3.gif

לפי מיטב ידיעתי , זה בכלל לא מכירה , אפחד לא משלם על זה
בערוץ הילדים מתקיים לילה לבן שיש מלא מפורסמים שמוכנים להביא חפץ שקשור אליהם [כמו בדוגמתנו : רונה לי] והראשון שיתקשר יזכה בהם

miss dance10

New member
../images/Emo85.gifאם כבר מדברים..

זו הזדמנות שלי להגיד משהו..=) סתם כדי לשתף..! אממ... אמא של רונה לי אז היא +מרה לי שאני מזכירה לה אותה.. וכאילו בעיקרון לא הייתי הכי בעד רונה לי בכוכב נולד אבל ממש שמחתי, כי היא מדהימה.. בגוף שלה וביכולת שלה..! לא? סתם רציתי לשתף. - יובל -

למעלה