שאלה :]

Black Sheep 194

New member
שאלה :]

ממ הייתי בפורום ועזבתי והחלפתי כינוי והנני כאן
הייתם מוותרים על רכיבה של 3 שנים רק כי אתם חושבים שאתם לא מתקדמים?

לא

לא, שמעי יש מליון וחצי דרכים לפתור את הבעיה הזאת הפיתרון הכי קל זה לעזוב את הענף הזה, ותכ'לס מה יצא לך מזה? אז תקשיבי לדעתי תנסי למצוא חוות אחרות או מדריכים אחרים אני בטוח שתמצאי לפחות מדריך אחד שיתאים לך ויקדם אותך, ועוד דבר אם את רוכבת בקבוצה זאת הסיבה היחידה אולי לזה שאת לא מתקדמת. אני מדבר מ6 שנים של רכיבה בקבוצה, ועכדשיו שעברתי לפרטי אז זה עולם אחר, אני עצמי כמה אני התקדמתי...

inbar34

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך=]]

אני בחיים שלי לא הייתי עוזבת.. דבר ראשון עם תעזבי את אף פעם לא תתקדמי כי עם לא תלכי לשעורים ככה לא תדעי וגם יהיה לך יותר קשה. : וגם לא צריך להחליף ענף לי יש פיתרון שיכול לעזור לך! תנסי לקחת חבר/ה טובה ברכיבה ותבקשי מהמדריך או המנהלת שהיא תלמד אותך רק עם הם יסקימו כמובן!=]] וגם זה באמת יכול להיות בגלל שהמדריך לא מלמד טוב או שיש יותר מדי אנשים בקבוצה כי זה באמת מפריע שיש הרבה אנשים. וגם איזה משהו שאני הקרתי היה לו קשה והוא עזב ואמרתי לו שאין טעם... אז צריך לנסות שוב ושוב ולא להתיאש כי בסופו של דבר תצליחי... 3> 3> 3>

../images/Emo3.gif למה ללכת כל כך רחוק??

את יכולה פשוט בסוף השיעור או בהתחלה ללכת למדריך ולבקש ממנו ללמוד משו חדש! אבל אם את רוכבת ווסטרן אני מציעה לעבור לאינגליש! אני לא ממליצה לעבור חווה או לשנות מדריך אבל אני מאוד מאוד מאוד לא ממליצה לפרוש
וגם ם תפרשי , לא תחזיק מעמד! מי שרוכב 3 שנים ונהנה מזה לא יצליח לא לראות סוס שבוע
את גם יכולה לשנות סוס , אני ממש לא מאשימה את הסוס , זה סתם יכול להיות לך מעניין להכיר עוד סוס

taitush

New member
מתנגדת להודעה החצופה שלך

מה זה אם את רוכבת ווטסרן תעברי לאינגליש? למה אינגליש זה טוב יותר? באינגליש יש יותר דברים לעשות? אינגליש יותר בריא לסוסים פחות פוגע בהם וכ'ו יש לך חוצפה ואני מצפה להתנצלות על זה לכל הווסטרנים שפה כי עם כל הכבוד בהודעה הזו את פשוט אמרת אם את רוכבת ווסטרן אז זה גרוע תעברי לאינגליש זה הרבה יותר טוב... אני מצפה להתנצלות ואני בטוחה שכל הווסטרנים גם מצפים לה!!!

Blue Eyessss

New member
וואוו...../images/Emo47.gif

ממה כל ההתרגשות? אז היא אמרה לה לעבור לאינגליש? הו הו הא הא לא כזה סיפור...היא פשוט עוד לא מבינה שכל אחד בענף שטוב לו... וחוצמזה כבר הגיעו למסקנה בפורום הזה די מזמן שכל ענף הוא שונה ומציע דברים שונים...לכל ענף יש את החיסרונות ויתרונות שלו...וכל מי שרוכב בענף מסוים לא צריך להיות מקובע ומומלץ ללכת לראות איך זה בענף האחר(שיעורי נסיון בענף האחר)... אני מתנצלת בשמה שהיא עדיין לא הגיע להבנה הזאת ואני בטוחה שהיא לא אמרה את זה בכוונה לפגוע בקהילת הווסטרנים

לא אמרתי../images/Emo3.gif

באמת שזה סתם היה משפטבאמת לא בכוונה ששל לפגוע , או להגיד לה ... אם פגעתי אני ממש מתנצלת... ממש איין לי משו נגד ווסטרן , ולהפך
וכעיקרון , הלוואי שהתחרויות באינגליש יראו כמו של הווסטרן....לתחרויות של הווסטרן מישו בא לראות שהוא לא ההורים חיחי
אם פגעתי באמת סליחה וזה ממש לא היה בכוונה ללפגוע.

ווינגז

New member
ההמלצה - לא במקום../images/Emo3.gif

יש כאלו שרוכבים אינגליש ויש כאלו שרוכבים ווסטרן, אין פה [ולא יהיה
] וויכוח בסגנון "מה יותר טוב". ומצד שני, תאיר, לא צריך להתעצבן

taitush

New member
לא התעצבנתי..התנגדתי כי היא אמרה

את זה בטון של אם את בווסטרן תעברי את זה לא היה ניראה לי אז הערתי

אין לי מחשב..../images/Emo4.gif

הוא קרס לגמרי ועדיין לא חזר מתיקון ובמהלך היום אני לא יכולה להשתמש במחשבים האחרים כי אנשים עובדים עליהם, וכשאני כן נמצאת בבית בערב נגיד, אז המחשבים מסנכרנים או נמצאים בכל מיני פעולות שלא כדאי שאני אעצור. אז לא נעלמתי מרצוני

stary1

New member
ממש לא..

אני לא רוכבת כדי "להתקדם". אני רוכבת כי אני אוהבת את ההתעסקות עם הסוסים וכי אינ נהנית מהבילוי עם הסוסים,הרכיבה ולומדת המון מהרכיבה. אחרי שתעברי את ה"מחסום" שבפניו את עומדת כרגע, את תביני שלוותר על הרכיבה זה הפתרון האחרון לבעיה הזו! בהצלחה לך:)

d o l c e

New member
מה פתאום??../images/Emo12.gif

מה זה יעזור לך אם תפרשי? אם את רוצה להתקדם אז לפרוש זה הדבר האחרון שצריך לעשות.... לדעתי את צריכה קודם לנסות להבין למה את לא מתקדמת. אם זה בגלל המדריך- אז תדברי איתו על זה או שאפילו תעברי למדריך אחר. אם זה בגלל הקבוצה- אז תעברי לקבוצה אחרת או שתעברי לשיעורים פרטיים. יכולות להיות מלא סיבות, חוץ מזה שאולי זה סתם תקופה כזאת והיא תעבור לך..... הקיצר ברור שלא לפרוש כי אם את באמת אוהבת את זה ואת לא רוכבת רק בשביל להתחרות או לאדעת מה את רק תפסידי מזה...

../images/Emo181.gifממש אבל ממש לא....=\

את פשוט צריכה לשנות משו בהתנהלות שלך זה הכל את לא צריך להפסיק כי זה הדבר הכי לא נכון שיש כמובן רק אם את אוהבת לרכב...

MrsNoOne

New member
לא לחלוטין הבנתי אבל...

מה הכוונה ברכיבה של 3 שנים? אחרי או לפני? בכל מקרה, אי התקדמות היא בהחלט לא סיבה לוותר על רכיבה. להפך, ככל שרוכבים יותר מתקדמים יותר. השילוב של וויתור על רכיבה ו3 שנים עשה לי הרגשה רעה... הו יאסא, הו יאסא... אני מתגעגעת לרכיבה...

למעלה