שאלה...

benedek22

New member
את שרוטה לגמרי

ומי לא יודע את הקוד זה 1111 חחחח ובאמת אין על WWE אבל אני יחלוק איתך שמדובר ביאוי חחחח

SasuNaru

New member
הקוד אצלנו 0000! חע!

פעם הוא היה 1961 ;; היה קשה לנחש את זה T3T בטיסטה!!!!WEFRGV^%#

benedek22

New member
חחחח

מנעו ממך את תענוגות אגו חחחחחח עזבי בטיסטה תותח אבל אין על אנדרטייקר!!!!

SasuNaru

New member
כע, זונות, פרצתי בוחעחע!

אבל אני אוהבת את בטיסטה~! כזה חיה והוא נעשה אדום כזה ואני וליאת הכי אוהבת אותו XD אני וליאת היינו בבית מלון בים המלח וראינו לכ הזמן WWE D: היה כיףףף קנדי מצחיק וגם מיסטיריו XD

Silver Fox

New member
אהמ... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

ים!!!!!!!!!!!1111111!@#%^#$&*$%&*% אב שהפך את הבת ואת הכלב שלה למוטציה, ולאחר מכן נהפך למוטציה בעצמו כשהראש שלו הפוך ועכשיו הוא מדבר אל הגופה של הילדה ומנסה להחזיר אותה? לא, בכלל לא מזעזע. ._. שלא לדבר על האלימות, הדם, האיברים הכרותים והבעות הפנים הקיצוניות של הדמויות - אפשר לומר שהם ממש לא מרככים את המוות. חוצמזה, הסדרה מציגה תכנים ודילמות קשות שילדים קטנים לא יוכלו להבין ועלולים לפרש לא נכון. בקיצור, FMA לא נועדה לקהל היעד של ערוץ הילדים, גם לא לטלמנגה.

remundo

New member
אני לא יודעת איך הם סידרו את זה

באנימה כי לא ראיתי את הפילרים, אבל מה שכן נארוטו וג'יראיה הלכו להתאמן מחוץ לקונוהה, וחוץ מזה נראה לי שאת כל השאר אתה כבר יודע (ואולי גם את זה כבר ידעת). אולי היו עוד התפתחויות-אבל כאן אני מסכימה עם מה שכבר אמרו לפני, אם זה חלק מהפילרים ולא נמצא במנגה זה לא התחפתחות של ממש.

AceMagician

New member
תודה לכולם../images/Emo13.gif

גם לגבי נארוטו וגם לגבי FMA שאני פשוט מעריץ. את הפרקים של הינאטה ראיתי בהמלצה של חבר אבל לא יותר מזה... נקווה שאכן תהיה התפתחות בסדרה מבחינת פרק 200 וכל זה. לו יהי.

למעלה