שאלה...

SasuNaru

New member
אבל אבל...זה מגנוב >:

אז הוא שילב אותה עם כלב וכזהV$Y%T@$ חבל! קורה! מה, אבא שלך לא שילב אותך עם כלב? נו באמת!

SasuNaru

New member
לדעתי המנגה יותר טובה מהאנימה 3:

לינג כזה חמוט~ XD אבל אבל..מסכן ;;

SasuNaru

New member
וואי האנבי שם הוא ממש...וואו O.O

? כשהוא סוף סוף השתנה לצורה המקורית שלו, לדבר הזה עם מלא הגופות, החלטתי שהמנגה יותר טובה D: ויש שני אבא של אדו!! .___.

benedek22

New member
../images/Emo58.gif

זה לא אבא שלו השני זה משהו ממש לא מובן שם כן הצורה האמיתית של אנבי ממש מגניבה בכלל כל ההומוקלוסים יותר שווים שם

SasuNaru

New member
../images/Emo58.gif

כע אני יודעת שהשני זה לא אבא שלו, השני זה Father, זה שיצר את כל ההומוקלוסים. לא קראתי את הפרקים האחרונים שיצאו אז לא יודעת אף קרה משו וניחע >>; אני רוצה לדעת למה הם נראים אותו הדבר, בלעט ><; רגע, אולי זה Pride או משו? לא זוכרת אם היה pride .__. והקעקוע על הגב של ריזה...גררר היא שקסית XD

benedek22

New member
../images/Emo58.gif

ללא ספק שהיא כוסית על חחחח והפרקים האחרונים היו על המלחמה באישבאל ממש שווה לקרוא ולא נראה לי שהוא PRIDE כי הוא לא הומוקלוס הוא כזה אלכמיסט ששולט באלכמיסטים אחרים גם ומבטל את היכולות שלהם

SasuNaru

New member
../images/Emo58.gif

קראתי קצת מהפרקים האחרונים, עם ההורים של וינרי וכזה~ ואני יודעת, דברתי על אבא של אדו ואל ם: כי הרי Father אמר לגריד כשהוא תפס אותו שהוא יחזור בחזרה לגוף שלו ואז המיס אותו או משו ושתה אותו. [וואי גריד כזה מגניב!] גררר אני רוצה לדעת מה אומר הקעקוע על הגב של ריזה >< ונכון שהיא הייתה מעצבנת כשהיא הייתה צעירה יותר? >>

benedek22

New member
../images/Emo58.gif

היא אף פעם לא הייתה מעצבנת היא תמיד היתה כוסית על וכוסיות על לא יכולות להיות מעצבנות חחחחח ואני כבר יודע מה הקעקוע שלה אומר בערך ויש מצב שאבא של אל ואד הוא הומוקלוס

SasuNaru

New member
../images/Emo58.gif

כשהיא הייתה צעירה היא הייתה מעצבנת~ בכיינית כזאתי. לפחות רוי הקקע הזה איכשהו גרם לה להשיג מטרה ובלה בלה. ברגע שראיתי את Father ואת אבא של אד ואל בנפרד התחלתי לחשוד שהוא הומונקולוס >>

benedek22

New member
../images/Emo58.gif

זה גורם לבלבול בגלל הסדרה ששם זה באמת אותו אדם בקיצר יש לי כאב ראש מהעובדה שיש שתי עלילות שונות כי לפעמים אני נזכר בדברים שקרו בסדרה ולא קרו במנגה בזמן שאני קורא אותה וזה משגע אותי!!!!

benedek22

New member
../images/Emo58.gifנכון שזה מתסכל?

במיוחד הקטע שלא רוי הרג את ההורים של וינרי אני כל הזמן שוכח את זה

SasuNaru

New member
../images/Emo58.gif אמג!! .__.

זה הכי מעצבן! זה מטרף אותי, עד שהגיע הקטע עם המלחמה באישיבל שכחתי בכלל שזה לא היה רוי שלא הרג אותם T.T;; [טוב הקטע עם וינרי,האקדח וסקאר הזכיר XD;]

benedek22

New member
../images/Emo58.gifחחחח

וגם שתקראי את הפרקים של המלחמה תראי פתאום את הזה עם השפם הקטן המגודל הזה שמשתמש באלכימיה כדי להפוך את עצמו לנשק ובמנגה הוא בכלל נראה ערבי חחח

SasuNaru

New member
../images/Emo58.gif אה, פחח, ראיתי אותו כבר XD

הוא ממש מפחיד Oם הצבא כזה מגנוב, הרגו את מפקד שלהם או משו, המעצבן הזה ם.ם ארמסטרונג כזה סיסי! XD

benedek22

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא סיסי הוא פשוט נורא... רגיש וזה... וקימבלי חולה נפש צריך להרוג אותו תאמיני לי

SasuNaru

New member
../images/Emo58.gif לא, לא קימבלי! ם:

אני מתה על קימבלי XDDDD השמן הקטן הזה! הם רצחו אותו כדי להציל את מלך אישיבל או משו~ וארמסטרונג מצחיקול~ חוחו אני צופה בעיר החטאים באגו D: כי אני יודעת את הסיסמה וזה הבילוי הי טוב חוחוחו~חוץ מWWE ויאוי ם.ם

למעלה