שאלה

• פותח הנושא md2g
  • פורסם בתאריך

md2g

New member
שאלה

הגיעו עליי דרך חבר צירים של חברת TENSOR אני רוצה לדעת עם הם באמת שווים משהוא או שהם סתם חאר של צירים?

msn1

New member
צירים נוראיים

אבל אפשר להסתדר איתם, אתה תחיה. פונים חרא, מחליקים חרא, קינגפין בולט, החרא הזה של הפלסטיק זה רעיון מפגר וכל מה שאמור להיות בציר הם עושים גרוע. גם סילבר\פנטום2 באותה הגדרה של ציר חח

b0redavid

New member
לא הגזמת קצת?

פנטום 2 אפילו לא ציר, זה גבינה... וטוב שלא אמרת גריינד קינג! טנסור אחלה ציר, אולי לא מחליק בקלות אבל סה"כ סבבה.

msn1

New member
כה חוץ מזה שהוא לא מחליק טוב

מה זה חוץ מזה שהוא לא מחליק טוב? ציר צריך להחלליק טוב. זה חלק מהמטרה שלו והם פונים חרא לגמרי, אפילו כשהם משוחררים הם לא פונים, הם רק זזים... כדי לפנות איתם צריך טיקטאק וזה 2 הדברים הכי חשובים בציר ביחד עם נוחות

אתה מגזים סתם , כל ציר דפוק איכשהו

טנסור זה הציר הכי חזק והוא מחליק סבבה ויש לו בעיות פנייה זה נכון אבל זה הגומיות גורמות לכך

kbncba

New member
מאיפה אתה אומר שטנסור הציר הכי

חזק אתה סתם זורק קקה לאויר חוצ מזה שהגומניות לא עוזרות מניסיון חרא צירים לא פונים לא מחליקים והקינגפין בולט כמו זיקפת בוקר

msn1

New member
וזה לא שום גומיות, הגומיות לא מפצות

על חרא של גיאומטריית פנייה "ציר יציב לתרגילים טכניים" כמו שהם מפרסים זה בעצם ציר שלא פונה

msn1

New member
קראקס

בעקרון כרגע רויאל אבל זה כי דפקתי את הקראקס (אחרי שנתיים סקייט) וזה עד שאני אשיג עוד זוג של קראקס חח בעקרון עברתי את רוב הצירים, פנטום 2, ונ'צר, דיסטרקטו, אינדיפנדנט, קראקס, ת'אנדר וזה ככה שיש לי מקור להשוואה ונסעתי על טנסור של חבר קצת, נוראיים לגמרי, חרא של ציר. וסילבר לכל מי שהכרתי הציר נדפק בדיוק באותם המקומות ובאותה צורה והכל

iitaii

New member
מה רע בטנסור?

היו לי 2 זוגות של טנסור ואני לא מוצא משהו רע בהם, רק פעם אחת נשבר הקינגפין וזהו.

AVIEL44

New member
נו תלוי איך אתם נוסעים לכל אחד

מתאים משהו אחר... ודי לזיין בשכל ציר טוב\רע

msn1

New member
לא. זה פשוט חרא של ציר

אתה תבין ברגע שאתה תעבור למשהו אחר אתה פתאום לא תאמין שיש כזה דבר לפנות או להחליק בלי קילו שעווה או בלי שהקינגפין יפורר את הקארב

AVIEL44

New member
טוב אולי לך זה לא נוח

אבל יש אנשים שטנסור זה הציר הכי טוב שהיה להם....

msn1

New member
הם צריכים ללכת לבדוק את זה

הם רואים בטח בציר טוב ציר שלא נשבר ובאמת לא ראיתי טנסור שנשברים, אבל זה לא מפצה על זה שהם חרא של ציר בכל דבר אחר שהם עושים

kbncba

New member
אני ראיתי

קינגפין נשבר של טנסור מפופ שאביט חחח

AVIEL44

New member
אני ראיתי קינגפין של ונצור נישבר

ממניואל והרגשתי את זה גם חחחחח

רוב הילדים לא קונים טנסור כי

זה לא ציר סטייל הם מתביישים ואתה סתם מגזים וניסיתי צירים אחרים ואין הבדל בהחלקה ובטח כחורשים על קרבים כמו בכרמיאל הציר יגיע לקינגפין אבל לחבר שלי שרק נוסע קרבים כל היום הציר החזיק 3 שנים עד שהגיע לקינגפין,

למעלה