שאלה

• פותח הנושא md2g
  • פורסם בתאריך

msn1

New member
זה שהוא החזיק הרבה זמן לא אומר שזה

ציר טוב, מה קשה להבין? חרא של ציר. מהיום הראשון הוא מחליק חרא ולא משתפר, לא בגלל הקינגפין, זה החומר שלו והם לא נוחים למי אכפת כמה שנים הם מחזיקים ומה זה "עד שהגיע לקינגפין", הם מחליקים על הקינגפין מהיום הראשון, ככה הם בנויים, כשקונים אותם הקינגפין כבר כמעט בגובה של ההאנגר ואם מחזקים אז הוא כבר מעבר אליו

שמע

זה ציר חרא לך כי אתה רק קרבים , ילד שיסע גאפים יאהב את הציר. הוא חזק ואל תזיין בשכל , בקשר לנוחיות זה כבר תלוי ולא תמצא ציר מושלם וכל ציר יהיה דפוק איכשהו

msn1

New member
אבל הדפיקויות שלו לא יהיו

זה שהוא לא מחליק ושהוא לא פונה ושהוא מרגיש חרא אז הנקודה החזקה של טנסור זה חוזק, ביג דיל אבל הוא חרא בדברים הרבה הרבה יותר חשובים כמו נוחיות, החלקה, פניות ציר צריך להיות מגוון ושלא "אחי זה ציר בן זונה לגאפים" אבל אתה רוצה ליסוע בקטנה על קארב וזה מבאס לך את החיים כי הוא לא מחליק ומרגיש חרא זה כמו לתת לך קרש מאתר בנייה שלא נוח ולא כלום אבל רק נראה כמו קרש רגיל, מרגיש חרא, עובד חרא במה שהוא אמור לעשות, אבל הוא חזק אחי@!@!!

צודק אבל עדיין מכל ציר תידפק איכשהו

נשבר לי טאנדר מגאפים רויאל נשבר בהנגאר מגריינדים דיסטראקטו רק קניתי וכבר הגומיות נהרסו והוא פונה לבד הבנזונה טנסור נוח לי בפליפים וגאפים אבל בקרבים הוא לא מחליק משו וונשר ופאנטום בכלל גועל נפש מבחינת איכות עשויים אשכרה מפלסטיק חח

msn1

New member
אמממממממ בוא נראה

פונה חרא, מחליק חרא, קינגפין גבוה, פלסטיק שלא עוזר בכלום, נראה מפגר > חזק

vitasia1

New member
אמממ..

פונה חרא מסכים איתך מחליק בסדר אפילו יותר טוב מטאנדר לא ניתקלתי במקרה שהקינגפין מפריע נראה מפגר והפסלטיק מיותר (זה שטויות אחי) נו והוא באמת חזק

msn1

New member
ואם יש מאה צירים יותר טובים ממנו

למה לחהשאר איתו? למה להתפשר על ציר שפונה חראא ולא מחליק טוב? יש אלף צירים חזקים, שמחליקים טוב, פונים טוב נגיד קראקס\ת'אנדר\אינדיפנדנט ועוד הרבה צירים

kishkashta5

New member
מזה ילד שיסע גאפים? אין מישהו שנוסע

רק גאפים כמו שערן לא נוסע רק קרבים..הוא נוסע על קרב כי זה מה שיש לו אבל תאמין לי שכל אחד יעדיף ליסוע על הכל ככה הכי כיף

msn1

New member
לא, קארבים זה לא קשה בכלל

רק גאפים סטייל וריילים אחי

iitaii

New member
כי הם מתביישים בהם?

מאיפה הוצאת תשטויות האלה, טוב גם רוני קריגר שהוא בטים שלהם (לפי זיכרוני) מתבייש לסוע איתם.. קיצר די אידיוטי מה שאמרת

msn1

New member
אה כה רוני קריגר

לא בעיה לזהות טנסור, תנסה למצוא בפארט החדש שלו או אצל האסלם שהיה אצלהם בטים וכל הצילומים הישנים שלו הם לא עליהם היחיד שבאמת נוסע עליהם זה רודני מולן אני חושב בטים ובאין בלום יש תרגיל שכריס קול איתם חרא ציר... עזוב.... זו עובדה

iitaii

New member
נסעתי פעם על סקייט עם צירים של

טנדר נראה לי ולא ממש הרגשתי הבדל יענו בהחלקה, אבל אתה די צודק שיש פניות די גרועות לטנסור אבל אני נוסע די מחוזק אז לא מפריע לי

msn1

New member
צירים טובים גם כשהם מחוזקים יחסית

עדיין יש לך מקום לפניות ועדיין הם יציבים ולא רועדים כזה עם הקראקס אני גם נוסע די מחוזק והפניות ממש טובות, ככה היא לי עם רוב הצירים עזוב, טנסור חרא אפילו אתה מודה שיש פניות חרא, ופניות זה חשוב

kbncba

New member
חחח אין ערן הזה צריך להיות ראש ממשל

ה או משהו כריזמה כזאת לא מוצאים הרבה אתה מבוזבז פה חחחחחח

msn1

New member
כה ואני עושה חיקויי צמח טובים

אפשר לנשק לך את התינוק?

למעלה