שאלה....

נטלי ב

New member
שאלה....

הייתי מאוד רוצה לדעת, מתי התחלתם להתעניין ולהתעסק בכל מה שקשור למאגיה ולכישוף...? וכבר לאיזה "רמה" למשל הגעתם כלומר כמה אתם כבר שולטים בזה... ואיך זה משפיע או השפיע על חייכם? האם פעם זה השפיע לרעה? והייתי מאוד שמחה גם לדעת איזה סוגי כשפים אתם מבצעים? כאלה שיש להם השפעה חזקה/כישופים לא שטותיים אלא באמת...? פעם רציתם להרע למישהו בעזרת הכישופים ובסוף באמת עשיתם את זה? אני יודעת שזה די הרבה שאלות (מי שיוכל לענות, ואולי לא על הכול אבל אשמח מאוד), אבל זה פשוט ממש מעניין אותי כי אתם מסקרנים
אז תודה רבה ויאללה ביי

עידו10

New member
או קיי, אולי אני אתחיל פה קצת

התייחסות כלפייך :) למרות שאני הכי לא קשור לעסק הזה, וסתם נפלתי אליו כי יש לי חלומות שמתגשמים משום מה... (ראי הודעה למטה, או למעלה אם מישהו הגיב) בנתיים אני לא שולט בזה בגרוש, ועד היום כל החלומות שלי היו על דברים אידיוטיים לגמרי, כמו איזה דיאלוג בין חבר שלי למישהו שאני לא מכיר שהתגשם מילה במילה. לא נראה לי שמישהו פה יודע כישופים ודברים כאלה, ואישית אני לא מאמין בזה. גם לא הייתי מאמין ב"חזיונות" אם זה לא היה קורה לי...

נטלי ב

New member
תודה על ההתייחסות ../images/Emo13.gif

אבל מצד אחד אמרת שאתה לא מאמין שמישהו פה יודע כישופים וכו´ ושאתה לא מאמין בזה אבל מצד שני אמרת שגם לא היית מאמין בחזיונות אם זה לא היה קורה לך... אז מאיפה החוסר אמונה בכישופים וכל אלה? עובדה שה"חזיונות" האלה קורים לך אז ייתכן מאוד שגם דברים אחרים קיימים.... בכל מקרה תודה יאללה ביי נטלי

Justin Angel

New member
וואו

אני אשתדל לענות ,אבל מפאת השעה אני לא בטוח אם אני אענה להכל כמו שרצית, אם את רוצה יותר פירוט רק תכתבי. 1) אני התחלתי להתעניין בכלליות מאז שאני זוכר את עצמי. התחלתי לעסוק במקשוף לפני 5 שנים. 2) אני לא חושב שאי פעם ניתן לשלוט במקשוף. זה כמו אסימפוטטה ,אפשר מאוד להתקרב אבל לא יותר מזה. אין פרקטית רמה במקשוף. הדרך היחידה לפי דעתי לעמוד את "רמתו" של מישהו היא לשמוע את דעותיו (למשל בפורומים כאלו). 3) ברור מאליו שהחיים שלי השתנו מאז שהתחלתי לעסוק במקשוף ,אבל גם באותה הזדמנות ניתן להגיד שזה העובדה שגם זמן יחסית ארוך חלף מאז וזה שינוי טבעי שבא עם הזמן. בכלליות מ´שוף לא שינה לי את החיים באופן מהותי. על הצד השני, אורך-חיי כAOR שינה את חיי מקצה לקצה. 4) כל דבר מורכב לפי דעתי גם מטוב יחסי וגם מרוע יחסי ולכן זה ברור שגם לעיסוקי במקשוף יש השפעה שלילית. 5) בתור התחלה, המושג "כישופים" מאוד לא מתאים. מאגיה - עבודה ישירה באנרגיות קסם - עבודה עקיפה באנרגיות כישוף - עבודה דרך ישויות. וכולם ביחד מקשוף. אני לא בטוח למה את מתכוונת במקשוף שיש לו השפעה. לכל אקט מקשופי יש השפעה מאוד גדולה לפי דעתי. 6) כן.

נטלי ב

New member
תודה רבה רבה....

עכשיו באמת אני מבינה..... אבל מה זה בדיוק AOR? ואם ענית "כן" על השאלה "האם הרעת למישהו בעזרת הכישוף" אז אני אשמח מאוד לשמוע מה קרה, זה אסור לא? כי אחר כך זה חוזר אליך בעוצמה יותר גדולה לא? בכל מקרה באמת תודה על ההתייחסות
ביי נטלי

Justin Angel

New member
...

AOR = Age of reason זה אורך חיים שאימצתי לעצמי, הוא דוגל בהגדרה עצמית ,באמונה במדע Etc... זה "אסור" לבני הדת הוויקאנית שלפי השבועה שלהם רשום שהם לא יפגעו במישהו אלא אם כן זה יהיה להגנה עצמית. לפי דעתי אי אפשר לאסור על מישהו לעשות משהו, הפיתוי תמיד קיים וזה אחד מהמון הדברים שהופכים אותנו לאנושיים. זה כמובן מומלץ לא לפגוע באנשים ,אבל עושים מה שצריך. חוק הקארמה הוא חוק בו מאמינים אנשים רבים (מה שתעשה יחזור אלייך) אבל הרעיון שזה יחזור אלייך בעוצמה גדולה יותר היא וויקאנית. אני? אני אומר שברגע תשלח שמחה ואושר לעולם אתה תאבד חלק מהשמחה ומהאושר שלך ולך לא יהיה. זה היה מישהו שעיצבן אותי בפורום (זה היה הרבה לפני תקופת האגודה למי שרוצה שיוך זמן) שהשתתפתי בו ,באיזה נקודה היהודון (!) עיצבן אותי יותר מדי. מאותו יום הוא לא הופיע יותר בפורום. (אל תדאגו, כולכם ביחד לא מגיעים לשמינית ממה שהוא היה מעצבן וטיפש). בסופו של דבר ביטלתי את המקשוף בטקס טיהור בערך שנה אחר כך.

morning star

New member
"איסור"

למזלנו, בויקה איננו מאמינים כי איזשהו אל עורך לנו חשבונות. אותם אנחנו צריכים לערוך בעצמנו. הרבה פעמים פוגעים באופן לא מודע. לא צריך להתענות על כך (למי שיש לו מצפון "ילקה" את עצמו כך או כך) אלא לתקן את המעוות במידה ואפשר. וג´סטין, בקשר ללחלוק שמחה - דוגמא מהחיים - נניח שירדת 5 ק"ג. אתה שמח, אתה מספר לחברה והיא לוקחת אותך לארוחה (מה שקצת פוגע בהישג) על חשבונה... לא היה שווה? אפילו שלא התכוונת לכך. יש אנשים שחולקים איתך בשמחתך, שגם להם כיף לשמוע שהצלחת במשהו, שבאים וטופחים על השכם - לדעתי זה כן העניין של לשלוח שמחה ושהיא חוזרת. שלך הנווד

Justin Angel

New member
..

אתה ממש לא רוצה להיכנס איתי לדיון בקשר לחלוקת שמחה וכדומה ,ואני לא הולך לשבת שעות להתדיין על זה בפורום ,זה יותר מדי הודעות פינג-פונג ויותר מדי ארוך לטעמי.

כפכף!

סתם, אבל הייתי חייבת....
בכל אופן, אני ממש לא מסכימה עם מה שכתבת בנוגע לזה שאם תשלח שמחה ואושר לעולם אתה "תאבד" את זה. קודם כל, אין כזה דבר לשלוח שמחה ואושר לעולם, אלא דרך עצמך. כלומר, אם אתה שמח ומאושר, אתה מקרין את זה החוצה אל האנשים שמסביבך. לדעתי זה קצת כמו שפעת... אם אתה מתעטש על מישהו, זה מדביק אותו - אבל זה לא "לוקח" ממך חיידקים, אתה לא תהייה עם "פחות" שפעת... כנ"ל לגבי הרגשת שמחה ואושר ש"מדביקה" את האנשים מסביבך.

morning star

New member
ומה עם פרטי לבוש אחרים?

ומדוע נקשרה אסוציאציה שלילית לפרטי הנעלה? אני חושב שישנם פרטי לבוש מביכים יותר...

The Wraith

New member
אוקיי...

כשנולדתי התחלתי לעסוק במאגיה, להיות מודע לזה התחלתי לפני שבעה חודשים, העיסוק במאגיה שינה אותי, אני עוסק בקסם שטניסטי, כן רציתי לא פעם להרע למישהו וגרמתי לו לפחד ושכחון.

morning star

New member
תמיד הייתי

רק שאני בד"כ מצליח להסתיר את זה בפורומים. שני גורמים, תקופת מבחנים וידידה שכל שיחה שלנו מסתכמת בעקיצות ידידותיות למכביר - ללא רחמים על מאפייני גוף, שכל ואישיות, מוציאים לפני השטח את הציניות שלי. שלך הנווד

../images/Emo10.gif ציניות זה ממש לא כייף...

בהתחלה זה מאוד נחמד כל הקטע של הציניות, כי חוש הומור ציני הוא ממש מצחיק... אבל אחרי כמה זמן הציניות הזאת נדבקת עד כדי כך שזה עובר לרגשות, ואז כל מה שמרגישים זאת אדישות מגעילה כזאת... בלע... אני מציעה שתגמל מהציניות לפני שזה יהיה מאוחר מדי. ואם אני הצלחתי להיגמל מהציניות - כל אחד יכול! Candy can do it, and you can do it too!

למעלה