שאלה

bezaubernd

New member
שאלה

האם יש כישוף שמישהו יכול לקרוא את המחשבות שלך? אם כן מה עושים נגד זה?

neophile

New member
אין כזה כישוף

זאת יכולת מולדת הנקודה היא שאם זה נעשה למטרות רשע ואין לזה ערך הישרדותי זה ממש לא יהיה מעשי.

bezaubernd

New member
תודה../images/Emo13.gif

ממש נרגעתי כי הייתי בטוחה שעשו לי כזה

PurpleFilth

New member
מה עושים נגד זה?

חושבים על דברים שגורמים למכשף לברוח בצרחות.

neophile

New member
למה?

איך את יודעת אם לא קוראים לך את המחשבות כל הזמן? כל הזמן את תחשבי מחשבות כאלה? זה דיי מזיק מחשבה יוצרת מציאות...

neophile

New member
אני מסכים

אבל לשלוח מתקפה כנגד המוח של זה ששלח את המתקפה זה לעשות את אותה טעות שהוא עשה

PurpleFilth

New member
אני לא קוראת לזה לשלוח מתקפה.

אני קוראת לזה "להבהיר נקודה ולהשתעשע בתהליך". חוצמזה, מטעויות לומדים.

neophile

New member
על טעויות משלמים בובה

את יודעת שאני לא שונא אותך אבל אני אף פעם לא יאהב אותך

neophile

New member
הם לא

אני לא מבין מה את משחקת אותה "להשתעשע בתהליך" זה לא משעשע לשניה

bezaubernd

New member
אז ככה

אני אספר לכם את הסיפור שלי ותגידו מה אתם חושבים לפני לא הרבה זמן גרתי עם מישהי ששנאה אותי נורא וכשהייתי בחדר שלי והיא היתה בחדר השני אז כשהייתי חושבת מחשבה חיובית היא היתה כאילו קוראת ויודעת והיתה באה להפריע לי ממש כמו אונסת את המוח שלי והיא קראה ממש את המחשבות שלי כשגרתי איתה עכשיו אני כבר לא גרה איתה אבל אני פוחדת שהיא עדיין יכולה לקרוא את המחשבות שלי אני עדיין לא מבינה איך היא קראה את המחשבות שלי האם זה כישוף? מה אתם אומרים?

Swicca

New member
Well

She could be an energetic vampire, everytime your happy and full of energy coming along to take it away. :3 You were a hamburger for her. She didnt read your mind, maybe just read your energy and emotions very well while maintaining a link to you. :) But all this is just a theory. What would I know. <<

neophile

New member
הוציאי לאור את תשוקותייך

הטריק הכי גדול של ערפדים אנרגטים זה שהם גורמים לך לשנוא אותם שנאה היא חוסר של אהבה השנאה היא רגש שמטרתו להפוך לאהבה , על ידי כך הם גורמים לך להכנס למצב של "חשיבה חיובית" למעשה את מבזבזת המון אנרגייה בהתמרה ,במקום להשתמש בה בעצמך. הדרך הפשוטה ביותר להתמודד עם המצב בלי להכנס לדפוסים הרסניים זה לנתק קשר לא לשנוא את הבן אדם שנאה היא המשך של ערפדות כאן נכנסת לפעולה החמלה שהיא יכולת של הלב להתמרכז,לעשות re-start תשתמשי במחשבות חיוביות לא כלפי עצמך , אלה כלפי האדם שמפריע לך תביני שאת בדרך כלשהיא אחראית לזימונו לחייך תביני שבאותה דרך שזימנת אותו את יכולה להתיר את הקשר. הדבר היחידי שמונע ממך להתיר את הקשר זה פחד חמלה היא התמרה של פחד תשוקות יכולות להביא למצב שהלב שלך עסוק מדי בשביל עבודת ההתמרה לכן תגיעי למעמקי יישותיך כדי להביא את התשוקות שלך להכרה "להוציא אותן לאור" הדרך הפשוטה ביותר היא להחריז עליהן! לאחר שהוצאת את תשוקותייך מליבך אל אור ההכרה תוכלי לזהות בבירור את צל הפחד ולהתמירו . בהצלחה.

Swicca

New member
Well what we do know...

For sure(!), is that your not an energetic vampire... or know any who are. Again, just guessing.

MetalSinagouge

New member
הנה משהו מעניין...

זה די מעורר עניין בעיקר בגלל היעדרות הBS שהתרבות הדביקה לזה, וגם גורם לחשוב.. אטביזם מממ...

MetalSinagouge

New member
כן, אלא אם כן...

אני זוכר איזה משפט שהערפד מספיידרמן (המצוייר) אמר |מבטא-מזרח-אירופאי-כבד| "אני רעב לפלאזמה!", או משהו חולני בסגנון. תרבות גות', Go figure :)

למעלה