טוב אז... לא בראד פיט וצ'אד מייקל מורי? Lets take out the big guns
מ ממממור New member 11/7/06 #52 ../images/Emo204.gifטוב אז... לא בראד פיט וצ'אד מייקל מורי? Lets take out the big guns
E Eowyn of Rohan New member 11/7/06 #55 הוא המלך../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif טוב אני צריכה ללכת עכשיו אבל אחכ אני אחזור ואשים כמה תמונות של אנשים יפים במיוחד .
הוא המלך../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif טוב אני צריכה ללכת עכשיו אבל אחכ אני אחזור ואשים כמה תמונות של אנשים יפים במיוחד .
M m i r u s h i New member 11/7/06 #56 הוא מממ...נשי כזה :X../images/Emo108.gif |צופה-סקילה-ע"י-אבנים| שיין ווסט נראה טוב.
M m i r u s h i New member 11/7/06 #88 אם כבר ../images/Emo104.gif../images/Emo108.gif [אנחל הזה לא מרגש אותי. P:] דודי,דודי,דודי התותח! [והוא ואני חולקים יום הולדת באותו התאריך D:]
אם כבר ../images/Emo104.gif../images/Emo108.gif [אנחל הזה לא מרגש אותי. P:] דודי,דודי,דודי התותח! [והוא ואני חולקים יום הולדת באותו התאריך D:]
M moran filan for ever New member 11/7/06 #60 אולי שיין מ-ווסט ../images/Emo3.gif ולא, אני לא אשים פה את התמונה שלו... כי הוא יהיה לא קשור אממ...זה משהו אחר אני נשמעת שיא היהירה אבל זה כ"כ נכון.
אולי שיין מ-ווסט ../images/Emo3.gif ולא, אני לא אשים פה את התמונה שלו... כי הוא יהיה לא קשור אממ...זה משהו אחר אני נשמעת שיא היהירה אבל זה כ"כ נכון.
E Eowyn of Rohan New member 11/7/06 #72 נשי?../images/Emo2.gif הוא צעיר בתמונה! עכשיו הוא גבר גבר . אין ולא היה אי פעם בג'וני משהו נשי.
מ ממממור New member 11/7/06 #63 ../images/Emo204.gif וואו ../images/Emo99.gif שמתם שזה הפך לשרשור חתיכים נכון?
S shiran™ New member 11/7/06 #100 ידעתי שהוא מוכר לי!!!!!!!!!! זה הוא ששיחק ב"שחקי אותה כמו בקהאם", נכון? המאמן?